Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση η alphabank συγκεκριμένα να καθυστερεί να πιστώσει τα χρήματα της μισθοδοσίας μας? Η εταιρεία έχει πριν μπει ο μήνας δώσει την εντολή και ΚΑΘΕ φορά τα λεφτά μπαίνουν 4 5 του μήνα. Έχει τύχει να πιστωθούν και 3 το βράδυ δυο φορές... Πριν που ήμασταν στην eurobank δεν είχαμε θέμα. Το πολύ 1 μέρα καθυστέρηση ειχαμε. Τώρα η alpha μας γλεντάει λίγο ή μας κοροιδεύουν απο την εταιρεία,  που δεν υπάρχει λόγος αφού τις στέλνουν τις μισθοδοσίες συνήθως απο 25 26 του μήνα....

Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα?

Δημοσ.

Μάλλον σας δουλεύουν από την εταιρία.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Μάλλον σας δουλεύουν από την εταιρία.

Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο. Μιλάμε για έναν απο τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ελλάδα, δεν κοιτάνε να φάνε 2 3 μέρες. Πριν που ήμασταν με την Eurobank ήταν πενα η φάση, αποταν γυρίσαμε στην alpha στράβωσε... Πως δικαιολογείς να μπαίνουν τα χρήματα 3 τα χαράματα? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο. Μιλάμε για έναν απο τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ελλάδα, δεν κοιτάνε να φάνε 2 3 μέρες. Πριν που ήμασταν με την Eurobank ήταν πενα η φάση, αποταν γυρίσαμε στην alpha στράβωσε... Πως δικαιολογείς να μπαίνουν τα χρήματα 3 τα χαράματα? 

Από Eurobank και Εθνική που έχω εμπειρία δεν είχαμε πότε τέτοιο θέμα τα λεφτά έμπαιναν πάντα το μεσημέρι, αν μπορείτε αλλάξτε πάλι τράπεζα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, logokrimenos είπε

στέλνουν τις μισθοδοσίες συνήθως απο 25 26 του μήνα

Με τα ελτά της στέλνουν?

Αν ειναι ιδια τραπεζα απο  πειραιώς σε πειραιώς πχ  τα χρηματα μπαινουν επιτόπου οτι ωρα και να ειναι οτι μέρα και να είναι,

Εαν ειναι απο διαφορετικές τράπεζες μπαινουν την επομενη εργάσιμη μέρα πρωι πρωι , εφόσον ανέφερες οτι ορισμένες φορές τα χρήματα σου μπηκαν 3 το βράδυ αυτο σημένει οτι η μεταφορα γινετε απο ιδια τραπεζα alphabank  σε alphabank  και γινετε επιτοπου, 

το γνωρίζω γιατί  το εχω κάνει απειρες φορές και το ενα σενάριο απο πειραιώς σε πειραιώς και το αλλο απο πειραιώς σε άλλη τράπεζα

Ολα αυτα μεσω winbanking 

Επεξ/σία από mastoras007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω τη μισθοσθοδοσια την εχω στην alpha. Μετα τα μεσανυχτα στις 5 του μηνα τρεχει το excel που τους εχει δωσει το HR την προηγουμενη για την προκαταβολη, 25 του μηνα το ιδιο με την εξοφληση, τα λεφτα τα εχουν οι εργαζομενοι την ιδια μερα (5 και 25) και εκτος ξερωγω 1 στο 10000000 κολληματος πριν τις 12.05 τα μεσανυχτα της 5ης και 25ης του μηνα. Καθυστερηση δεν ειχε ποτε κανεις, (οπου καθυστερηση να μη βλεπει τα λεφτα του το πρωι της 5ης και 25ης) εκτος απο ελαχιστους που πανε με εμβασμα σε αλλη τραπεζα  αλλα οι πληρωμες σε αυτους γινονται χειροκινητα εκτος αυτοματοποιημενης διαδικασιας και λογω εμβασματος ετσι κι αλλιως εχουν +2 μερες απο τη μερα που θα δωθει η εντολη μεχρι να φτασουν στον λογαριασμο τους.

Αν εχεις καθυστερησεις η το HR ξυνει τ @@ του η δε φτανουν τα λεφτα στο λογαριασμο της εταιρειας και το καθυστερουν μεχρι να μαζεψουν. Παντως απο οσο ξερω η διαδικασια ειναι απολυτα αυτοματη και η χρεο-πιστωση γινεται χωρις valeur και ιστοριες, την ιδια στιγμη φευγουν τα λεφτα απο τον εταιρικο λογαριασμο μισθοδοσιας και την ιδια στιγμη μπαινουν στο λογαριασμο του εργαζομενου.

Επεξ/σία από fredd0
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fredd0 είπε

εγω τη μισθοσθοδοσια την εχω στην alpha. Μετα τα μεσανυχτα στις 5 του μηνα τρεχει το excel που τους εχει δωσει το HR την προηγουμενη για την προκαταβολη, 25 του μηνα το ιδιο με την εξοφληση, τα λεφτα τα εχουν οι εργαζομενοι την ιδια μερα (5 και 25) και εκτος ξερωγω 1 στο 10000000 κολληματος πριν τις 12.05 τα μεσανυχτα της 5ης και 25ης του μηνα. Καθυστερηση δεν ειχε ποτε κανεις, (οπου καθυστερηση να μη βλεπει τα λεφτα του το πρωι της 5ης και 25ης) εκτος απο ελαχιστους που πανε με εμβασμα σε αλλη τραπεζα  αλλα οι πληρωμες σε αυτους γινονται χειροκινητα εκτος αυτοματοποιημενης διαδικασιας και λογω εμβασματος ετσι κι αλλιως εχουν +2 μερες απο τη μερα που θα δωθει η εντολη μεχρι να φτασουν στον λογαριασμο τους.

Αν εχεις καθυστερησεις η το HR ξυνει τ @@ του η δε φτανουν τα λεφτα στο λογαριασμο της εταιρειας και το καθυστερουν μεχρι να μαζεψουν. Παντως απο οσο ξερω η διαδικασια ειναι απολυτα αυτοματη και η χρεο-πιστωση γινεται χωρις valeur και ιστοριες, την ιδια στιγμη φευγουν τα λεφτα απο τον εταιρικο λογαριασμο μισθοδοσιας και την ιδια στιγμη μπαινουν στο λογαριασμο του εργαζομενου.

Μπορεί να κάνουν μλκία απο την Αθήνα, γτ απο το εργοστάσιο είναι 100% σίγουρο οτι φευγουν οι μισθοδοσίες νωρίς (πχ 26 του προηγούμενου είχαν σταλεί). Γενικά σαν εταιρεία δεν καθυστερεί στις πληρωμές στις άλλες μονάδες της, συνήθως πληρώνει και 1-2 μέρες νωρίτερα (αν πχ πέφτει 1η Σαββατοκύριακο). 

Μπορεί να μινάρουν στην Αθήνα στα κεντρικά... τι να πω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Μήπως μιλάμε για τον όμιλο, που τους τελευταίους μήνες, έχει προκαλέσει τεράστιο σκάνδαλο; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimpa16 είπε

Μήπως μιλάμε για τον όμιλο, που τους τελευταίους μήνες, έχει προκαλέσει τεράστιο σκάνδαλο; 

αχχααχαχα Όχι οχι, είναι κυρίλα ο δικός μας

Δημοσ.

Εμας καθυστερουσε εως 10+ μερες η εθνικη επειδη ηταν απο εξωτερικο τα λεφτα. Ετσι τα πηραν στη κρανα και αλλαξαμε τραπεζα σε πειραιως και ειναι οκ τωρα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Εμας καθυστερουσε εως 10+ μερες η εθνικη επειδη ηταν απο εξωτερικο τα λεφτα. Ετσι τα πηραν στη κρανα και αλλαξαμε τραπεζα σε πειραιως και ειναι οκ τωρα

Και εμείς με την eurobank ήμασταν αρκετά καλά. Λογικά όμως η εταιρεία πήρε μάλλον καλύτερο επιτόκιο απο την alpha και μας έσκισε λίγο.... Άσε που δεν αξίζει για τπτ απο άποψη web banking. Εγώ με το που πληρωθώ τα βγάζω όλα και τα πάω eurobank και είμαι πένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...