Προς το περιεχόμενο

Disabled fb account

Bengi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια. Ειμαι η Αγγελικη. Ελπίζω να στε καλα! Στέλνω μήνυμα γιατί σήμερα απενεργοποιήθηκε για κάποιο λόγο λογαριασμός μου στο fb κι έχω κατεβάσει back up data με ολες τις φωτογραφιες και τα σχόλια. Ξέρετε πως κάνω upload όλα αυτα τα στοιχεία κι αν γίνεται να κάνω και τα σχολια/posts? Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Bengi είπε

Γεια σας παιδια. Ειμαι η Αγγελικη. Ελπίζω να στε καλα! Στέλνω μήνυμα γιατί σήμερα απενεργοποιήθηκε για κάποιο λόγο λογαριασμός μου στο fb κι έχω κατεβάσει back up data με ολες τις φωτογραφιες και τα σχόλια. Ξέρετε πως κάνω upload όλα αυτα τα στοιχεία κι αν γίνεται να κάνω και τα σχολια/posts? Ευχαριστω!

Καλημέρα,

Ξεκίνα για αρχή από εδώ >> https://www.facebook.com/help/185747581553788/  ώστε να δεις τι λάθος έχεις κάνει και έγινε disable ο λογαριασμός σου και στη συνέχεια βλέπουμε τα υπόλοιπα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας