dchatz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήρα κι εγω. Εχω 4 παλιές. Το τσάμπα priority ήταν μεγάλο δελεαρ αφού κανονικά μόνο αυτό θα πήγαινε 2-4 ευρω. Δε τη βιάζομαι κιόλας οπότε μια χαρα. Αν τη στείλουν 16/10 όπως λένε αρχες Νοέμβρη θα την εχουμε Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από dchatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Εγώ 3 από το πρώτο μοντέλο είχα πάρει μου κάηκαν και οι 3 μέσα σε λίγους μήνες!!!!!! Είναι οι μόνες λάμπες που μου έχουν καεί εδώ και 2 χρόνια. Δεν ξέρω τι παίζει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ηταν σε διαφορετικές παρτίδες οι λάμπες το πρόβλημα ίσως ειναι απο την δικια σου πλευρά. Εχω πολλές απο τις παλιές χρόνια και παίζουν ολες τζάμι. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από drdedus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Επιβεβαιώνω και εγώ Έχω αρκετά τεμάχια (και εγώ και συγγενικό μου πρόσωπο) κοντά 1 χρόνο και παίζουν άψογα. Δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Και οι δύο μέθοδοι αποστολής έχουν tracking; Γνωρίζει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, panos7 είπε Και οι δύο μέθοδοι αποστολής έχουν tracking; Γνωρίζει κάποιος; Εφόσον είναι δωρεάν το priority direct επέλεξε αυτόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eyedentify Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Ισχύει ότι για να δουλέψει η λάμπα απαιτείται οπωσδήποτε πρόσβαση αυτής στο διαδίκτυο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Eyedentify είπε Ισχύει ότι για να δουλέψει η λάμπα απαιτείται οπωσδήποτε πρόσβαση αυτής στο διαδίκτυο;; Εάν δεν θέλεις χρώματα δουλεύει ως κανονική λευκή, άνευ δικτύου.το δίκτυο χρειάζεται για απομακρυσμένη διαχείριση αυτής, μέσω σεναρίων κτλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 εχω παρει φθηνοτερα μια στο παρελθον αλλα νομιζω ειναι καλη τιμη τσιμπησα και εγω μια. αναμονη λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 15,90 την δυάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasm45 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Τι μαγικά έκανες? Εμένα τα δύο τεμάχια μου τα βγάζει 28.17 euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Kostasm45 είπε Τι μαγικά έκανες? Εμένα τα δύο τεμάχια μου τα βγάζει 28.17 euro. Τόσο που λες βγαίνει. Έκανα παραγγελία δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Σε ευχαριστω πολυ πηρα και εγω μια.Πρωτη φορα δοκιμαζω τετοιο προιον ειναι η αληθεια.Αναμενουμε λοιπον να δουμε πως ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Kostasm45 είπε Τι μαγικά έκανες? Εμένα τα δύο τεμάχια μου τα βγάζει 28.17 euro. Τις παλιές εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasm45 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμ τώρα μάλιστα 😁 Τσίμπησα κι εγώ μία , ευχαριστώ τον νηματοθέτη. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Kostasm45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις