Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Στο μεγεθος του και το portability factor παιζει μπαλα μονο του. Εκτος κι αν βρηκες αλλο λαπτοπ στο ιδιο μεγεθος με περισσοτερη ισχυ και δεν το πηραμε χαμπαρι.

Θα σου πω μια λέξη.

Throtling.

giphy.gif

In other words, Πως να κανεις ένα μηχανημα των 3K ισαξιο με ενα celeron

Επεξ/σία από aneurysm
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, aneurysm said:

Μαζευτείτε λίγο, περνιέστε και για γνώστες...

Νόμιζα πως εσείς είστε αυτοί! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Φυσικα και δεν αγοραζουμε βιλα στην Εκαλη.

Για εμας τους fanboys της Apple, το macbook pro ειναι σαν τις τσιχλες.

ΥΓ: Δεν ξερω αν γελανε κι οι πετρες - εγω πετρα δεν ειμαι παρολα αυτα το απολαμβανω το τρολαρισμα. Απανταχου haters και φτωχομπινεδες, συνεχιστε σας παρακαλω 😂

Στο μεγεθος του και το portability factor παιζει μπαλα μονο του. Εκτος κι αν βρηκες αλλο λαπτοπ στο ιδιο μεγεθος με περισσοτερη ισχυ και δεν το πηραμε χαμπαρι.

Έκανες μια αγορα και περνιεσαι και για premium και οι υπόλοιποι είναι φτωχομπινεδες.το πιο πιθανό είναι να αγοράσες κανένα μεταχειρισμένο iPhone 5 για να νιώθεις premium.

Που παίζει μόνο του?Δεν παίζει γιατί ανεβάζει θερμοκρασία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Οταν εχεις δαπανησει αρκετα λεφτα  για ενα  premium αμαξι  δεν τον πας στον Μπαμπη τον μαστορα για επισκευη αλλα στην επισημη αντιπροσωπεια ,το ιδιο ισχυει  και  για τα προιοντα της Αpple .

Τα σχολια απο ατομα  που  δεν εχουν καμμια επαφη με τετοια προιοντα απλα επιβεβαιωνει τον ισχυρισμο μου .

Θα ξεκινούσα να γελάω τώρα αλλά θα με πονεσουν οι κοιλιακοί από τα γέλια...

Να σου πω λοιπόν 2-3-4 παραδείγματα για αυτοκίνητα με εξουσιοδοτημενους ή αντιπροσωπείες και με μπαρμπα Μήτσου...

1) γκολφ 5αρι δικό μου, ακριβοπληρώνω πακέτο φωτισμού, θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα στον προγραμματισμό α μου λένε δεν γίνεται, έτσι βγήκε από το εργοστάσιο και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα, είναι κλειδωμένο! Παίρνω κινέζο vcds, ενεργοποιω σε αλλά vw Μέχρι και passat coming home leaving home, ενεργοποιω beeper με το κλειδωμα, αλλάζω προγραμματισμό στα παράθυρα και γιορτή να κλείνουν με ένα πάτημα και όχι να το κρατάς πατημένο από το χειριστήριο. Πάω για σέρβις, τους λέω ότι το έκανα, ολη η ομάδα να κλειδώνει και ξεκλειδωνει το αμαξι για να δουν  πως ακριβώς γίνεται. Κινέζος 20 ευρώ και 15 λεπτά ψάξιμο. Επίσημος αντιπρόσωπος από όπου το αγόρασα και έκανα όλα τα σέρβις. Νταξ το golf δεν ειναι premium, στο passat cc πουλο ήξεραν να κάνουν. Προσωπικά για τα σέρβις πάω ακόμα στην vw αλλά δεν το έχουν... τους είχα πει 10 φορές για την καδένα πριν τελειώσει η εγγύηση, η επίσημη απάντηση ήταν εεεε έτσι κάνει και του αφεντικού, κανονικά δουλεύει! Πλέον θέλουν 450 ευρώ για καδένα κλπ γιατί ήταν τόσο τρομπες που δεν ενιωθαν

2) Γιάννης, συνεργείο μόνο για vw, Σε γδερνει αλλά σου κάνει διάγνωση πριν το βάλεις μέσα.

3) Mercedes,πάω το σμαρτ, αλλάζουν βάση μηχανής, χτύποι απίστευτοι στην μηχανή. Ά δεν είχε μπει σωστά... κυρ Πέτρος, άλλος χειρουργός αλλά ότι Mercedes επαγγελματικό υπάρχει στα χανια εκεί πάει. Θα την φας αλλά το αμάξι θα παίζει σούζες.

Οπότε με το θέμα αυτοκινήτων κλείσαμε.... να πιάσουμε το θέμα κινητών?

Στέλνω HTC Στην arvato, 4 φορές σε ένα 3μηνο γιατί έκανε επανεκκίνησεις, αλλάζουν πλακέτα, μετά κάνουν αναβάθμιση στην πλακετα( ημέρας πλακετα),  ξανά άλλη πλακετα, τελικά αντικατάσταση. Δεν ήθελα να του βάλω χέρι γιατί ήταν σε εγγύηση!

Πάμε και σε υπολογιστές? IBM Server, δεν bootάρει, μιλάω με IBM, δίνουν το τηλ του εξουσιοδοτημένού στα χανια. Παίρνει 3 μέρες τον server, Μπορεί να είναι μητρική (2700),  Μπορεί να είναι δισκοι(900) , Μπορεί να είναι backplate (190). Ότι παραγγέλνει για δοκιμή το πληρώνουμε έχει δεν έχει θέμα... αποφασίζουμε να αλλάξουμε server μεγάλη Παρασκευή, άντε λέμε παραγγελία Τρίτη. Παίρνω τον server Στο γραφείο, κατεβάζω το DVD απ την IBM, ο τριμαλακας πηγαινε να βαλει SBS αλλα με παλιοτερο DVD που δεν το υποστηριζε. Περιστατικο του 2011, με ενα format ο server επαιξε ως το 2015που αντικαταστάθηκε με νέο λόγω παλαιότητας. Επίσημο επισκευαστικο κέντρο το οποίο είχε προτείνει η IBM.

Από προσωπική πείρα θα σου πω το εξής.... αν κόβει το μυαλό και πιάνει το χέρι τα εργαλεία είναι το λιγότερο! Δώσε αυθεντικά υλικά σε ένα aftermarket κι Κάνε σύγκριση! Premium my ass! Τι σου λειπουν, τα  service ή parts manuals? Καποια στιγμη είχα νεοτερο service manual από την vw Στα Χανιά γιατί το πήρα από ebay 30 δολλάρια όταν έπρεπε αυτοί να σκάσουν 4Κ. Γελάνε οι πέτρες!!!! Εάν νομίζεις πως ότι παίρνεις από τα authorized services Είναι σε επίπεδο εργοστασίου, όταν παραλαμβάνεις να βγάζεις τις παρωπίδες.....Επίσης να ανοίξεις και καμία συσκευή μετά την λήξη να συγκρίνεις αυτά που θα δεις με τα αφτερμαρκετ γιατί δεν είναι ολα μούφα... Όχι δεν κάνω πολλές επισκευές απλά έχει τύχει σε iPad του ανηψιου να αλλάξω 2 φορές οθόνη και σε διαβεβαιώ ότι δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά, όχι όμως με οθόνη των 40 ευρώ!

Τέλος για τα προϊόντα της apple αν και δεν έχω άποψη γιατί τα αποφεύγω για ιδία χρήση, το  jailbrake το έδινε η apple? Γιατί από ότι θυμάμαι πολλοί έτρεχαν για αυτό χωρίς να τους νοιάζει τι λέει η apple.... μα....γιατί το έκαναν σε premium συσκευή? Γιατί έκαναν μια mercedes Volkswagen?  βέβαια όπως είπα δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα i τόσο πολύ άλλα νομιζω ότι δεν ήταν της apple η εφαρμογή.

Και για να μην έχετε αυταπάτες, για να δείτε τους premium πελατες που έχει η εταιρία, 2 πολύ γνωστοί djs στα Χανιά, ο ένας χαίρεται γιατί έχει macbook  αλλά έχει windows πάνω λόγω ασυμβατότητας με τον εξοπλισμό του(το μήλο όμως ωραία φαίνεται την νύχτα μπροστά από τον dj), Ο δε δεύτερος μου τα έχει κάνει τσουρέκια για το macbook Που έχει 4 χρόνια με δίσκο 2tb ssd... τότε που οι 60αρηδες ήταν φωτιά αυτός κυκλοφορούσε με 2tb. Premium συσκευές για low end εγκεφάλους. Δεν αντιλέγω ότι κάποιοι τα χρησιμοποιείτε σωστά και τα χρειάζεστε, από ότι έχω καταλάβει για γραφιστικά ειδικά είναι κορυφή (υπό συζητηση) αλλά στους 100 πόσοι είστε???οι 10???? Οι άλλοι? Αμάσητα... Οπότε τα περί premium συσκευών και service στην άκρη.

Σημείωση, επειδή σας ενδιαφέρει η ασφάλεια των δεδομένων σας και κλειδώνετε για να μην σας χαλάσει το security, εκτός Ευρώπης το gdpr Το γράφουν στα £÷*?#:'ξ τους, σου παίρνουν δεδομένα  για πλάκα και άμα σου αρέσει,  οπότε το νου σας με τα δεδομένα σας.

Δεν είμαι στην Αίγυπτο, στην μοσχα είμαι και ακόμα και εδώ που είναι τεχνολογικά πολύ πιο μπροστά από εμάς σου ζητάνε email η κινητό Για δωρεάν internet χωρίς να σε ενημερώνουν τι θα τα κανουν αλλιώς Γεια σου. Τι το συζηταμε λοιπόν...

• Like 7
  • Thanks 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aneurysm είπε

Θα σου πω μια λέξη.

Throtling.

giphy.gif

In other words, Πως να κανεις ένα μηχανημα των 3K ισαξιο με ενα celeron

Πίστεψες ότι τ αγοράζει για τσιχλες?το πιο πιθανό είναι να μην ξέρει καν τι είναι τα macbook pro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Istros said:

Έκανες μια αγορα και περνιεσαι και για premium και οι υπόλοιποι είναι φτωχομπινεδες.το πιο πιθανό είναι να αγοράσες κανένα μεταχειρισμένο iPhone 5 για να νιώθεις premium.

Που παίζει μόνο του?Δεν παίζει γιατί ανεβάζει θερμοκρασία.

6 minutes ago, Istros said:

Πίστεψες ότι τ αγοράζει για τσιχλες?το πιο πιθανό είναι να μην ξέρει καν τι είναι τα macbook pro

Billdanos, δωσε ενα screenshot στο παλικαρι απο το Invision board για να καταλαβει απο που μπαινω και τον διαβαζω!

Οσο για σενα φιλε μου Istros, εχω την πολυτελεια εσας τους haters να σας γλενταω απο Windows 8, Windows 10 και Mac OS.

Με οποιο μηχανημα ή λειτουργικο νιωσω την αναγκη καθε φορα  και αναλογα το πως θα ξυπνησω :) 

Επεξ/σία από Hetfield
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Οσο για σενα φιλε μου Istros, εχω την πολυτελεια εσας τους haters να σας γλενταω απο Windows 8, Windows 10 και Mac OS.

Σας γλενταω απο OS/2 και λίνακς... Kittens.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Μπορεί να έχει αγοράσει μετοχές .... Αμέσως να τον κρίνουμε ..... :P

Αν δεν ειρωνεύεσαι μπορώ να σου δείξω μερικά χαλασμένα προϊόντα και κατασκευαστικά λάθη για να πέσεις απ το ροζ συννεφάκι σου ;)

Φίλε έχω MacBook χρόνια iPhone iPad Apple watch και δεν είχα ποτέ πρόβλημα . Μακάρι να βγάζανε και αυτό το αυτοκίνητο που λέγανε γιατί οι Mercedes μου θέλει αλλαγή . 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Billdanos, δωσε ενα screenshot στο παλικαρι απο το Invision board για να καταλαβει απο που μπαινω και τον διαβαζω!

Με οποιο μηχανημα ή λειτουργικο νιωσω την αναγκη καθε φορα  και αναλογα το πως θα ξυπνησω :) 

Λες να μ ενδιαφέρει?Μ αρέσει που γλεντατε μαζί μας που γλενταμε με το δούλεμα που σας κάνει η apple.τουλάχιστον διασκεδάζουμε όλοι.

• Like 2
Δημοσ.

Διάβασα μόνο μεχρι την τρίτη σελίδα , όπως ήταν προφανές το τοπικ γέμισε άσχετους που δεν έχουν και ούτε πρόκειται να αποκτήσουν Mac.

Σαφέστατα επισκέπτομαι μόνο επίσημα σέρβις για ο,τι χρειάζομαι και φυσικά δε θα επιστευομουν μηχάνημα 2.500€ στον οποιονδήποτε τυχαίο. 

Λογικοτατο αυτό που κάνει η Apple.

• Like 2
  • Sad 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, aneurysm said:

Οπότε, πάρε την παρέα σου και πήγαινετε εκει να παίξετε, και ασε μας εμάς εδω να ασκήσουμε κριτική στο πώς αντιμετωπίζει μια μικρή, εν κατακλείδι, εταιρία τους εξαπατημένους πελάτες της..

Και η κριτική θέλει τέχνη! Αλλιώς είναι εξίσου αστεία με αυτά που σας ενοχλούν. 

:)

2 minutes ago, margaritagr said:

Διάβασα μόνο μεχρι την τρίτη σελίδα , όπως ήταν προφανές το τοπικ γέμισε άσχετους που δεν έχουν και ούτε πρόκειται να αποκτήσουν Mac.

Σαφέστατα επισκέπτομαι μόνο επίσημα σέρβις για ο,τι χρειάζομαι και φυσικά δε θα επιστευομουν μηχάνημα 2.500€ στον οποιονδήποτε τυχαίο. 

Η «επανάσταση» πάντα είναι πιο «πιασαρικη» από την απλή λογική! Λες και ξαφνικά γέμισε το topic με υποψήφιους αγοραστές MacBook Pro (ποσό μάλλον iMac pro)... :) 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Istros είπε

Μ αρέσει που οι apple fun έχουν βγάλει όλους τους τεχνικούς Η/Υ,μηχανικούς αυτοκινήτων άχρηστους γιατί θέλει να κονομησει η μαμά apple.

Λες και οι τεχνικοί στα apple store έχουν τελειώσει το Χάρβαρντ

Τόσα τοπικ και ακόμα να μάθεις...

Fun Είναι η πλάκα στα αγγλικά. 

Fan είναι ο θαυμαστής και ο ανεμιστήρας. 

Μάθε στοιχειώδη αγγλικά πρώτα και ΜΕΤΑ γράψε.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως αυτό το apple club του insomnia πρέπει να είναι πολύ βαρετά εκεί μέσα , τί να συζητησεις εκει πέρα άσε που θα σνομπάρει ο ένας τον άλλον :) ,  είναι γεγονός ότι το επίπεδο των geeks και των tech gurus είναι πολύ υψηλότερο εκτός apple :)

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, margaritagr είπε

μα τυχαιοι ειναι και στα εξουσιοδοτημενα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...