Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

γιατι εισαι σιγουρος θα βρεις εξουσιοδοτημενο? δεν εχεις παρει χαμπαρι τι πολεμο κανει το μηλο οχι μονο σ οσους θελουν να επισκευαζουν προϊοντα της γενικα, αλλα ακομα και στα ιδια τα εξουσιοδοτημενα. γενικα το μηλο θελει να χει μονο τα μαγαζια του, για τους υπολοιπους δεν νοιαζεται. αμα καταφερει να επιζησει κανα εξουσιοδοτημενο εχει καλως, αλλιως δεν θα κλαψουν κι ολας.

σε ποιον θα πεσεις δεν το ξερεις, οποτε καλο ειναι να υπαρχουν επιλογες.

Δε πιστεύω ότι κάνει πόλεμο. Απλά είναι τόσο σφιχτοκ@#λα στη πολιτική καθαριότητας της εικόνας της που δε θέλει να την ακουμπούν πολυς κόσμος. Σου λέει τα μαγαζιά μου, -τα δικά μου μαγαζιά-, θα τα ανοίγω ΜΟΝΟ ΕΓΩ. Οι υπόλοιποι τα ρέστα μου. Σε ποιον θα πέσεις όπως λες έχεις δίκιο. 

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KostasMulti είπε

Δε πιστεύω ότι κάνει πόλεμο. Απλά είναι τόσο σφιχτοκ@#λα στη πολιτική καθαριότητας της εικόνας της που δε θέλει να την ακουμπούν πολυς κόσμος. Σου λέει τα μαγαζιά μου, -τα δικά μου μαγαζιά-, θα τα ανοίγω ΜΟΝΟ ΕΓΩ. Οι υπόλοιποι τα ρέστα μου. Σε ποιον θα πέσεις όπως λες έχεις δίκιο. 

αμα δεν τους κανουν πολεμο τοτε ειναι πολυ "ακαταστατοι" στις σχεσεις τους με τα εξουσιοδοτημενα. οπως και να χει, δεν βοηθα τη κατασταση

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως είναι εντυπωσιακό: 

Στο δίπλα τοπικ που μετά το τελευταίο update στα windows κάποιοι χρήστες έχασαν οριστικά τα profiles τους μαζί με τα αρχεία έχουμε με το ζόρι 4 σελίδες και τα σχόλια είναι εντελώς πολιτισμένα! Κι εδώ γίνεται πανικός!

Και ταυτόχρονα το μερίδιο των windows είναι 90φευγα % και εμείς οι καψεροί με τα mac είμαστε μια χούφτα...

Παραλογο ε; 😛 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Στο δίπλα τοπικ που μετά το τελευταίο update στα windows κάποιοι χρήστες έχασαν οριστικά τα profiles τους μαζί με τα αρχεία έχουμε με το ζόρι 4 σελίδες και τα σχόλια είναι εντελώς πολιτισμένα! Κι εδώ γίνεται πανικός!

Και ταυτόχρονα το μερίδιο των windows είναι 90φευγα % και εμείς οι καψεροί με τα mac είμαστε μια χούφτα...

Παραλογο ε; 😛 

καλα υπαρχουν και κολλημενοι, αλλα στο εχω πει οτι και συ προκαλεις. μαζι με μερικα αλλα φρουτα. και δε φτανουν τα ξυλικια που παιζετε, πετατε και κοτσανες εκατερωθεν

και παει στο καλο οι αλλοι, εσυ εισαι και μοντερατορας και καθε τοσο πετας διαμαντια... 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, billdanos said:

Είπε κανείς πως στα επίσημα service είναι όλοι ικανοί; Σε αυτά όμως θα βρεις το σωστό εξοπλισμό με τον οποίο θα γίνουν οι εργασίες στο μηχάνημα σου και θα έχεις και τη σωστή εγγύηση ως προς τη δουλειά που έγινε  

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, azuli είπε

To είδες όλο το video? Επειδή πήγε σε εξουσιοδοτημένο και του γρατζουνίσανε λίγο τη βάση, μετά του δώσανε καινούργιο iMac Pro. Αρα ο κύριος Snazzy Labs μια χαρά την έβγαλε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εξουσιοδοτημένο. Το ότι γκρινιάζει youtuber είναι, κάτι πρέπει να κάνει να φέρνει views. 

Επεξ/σία από KostasMulti
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, billdanos είπε

Παραλογο ε; 😛 

Ευκαιρία ψάχνουν οι προλετάριοι να επιτεθούν στην αριστοκρατία . Σε λίγο θα βάλουν λαιμητόμους στο Σύνταγμα να μας αποκεφαλίζουν .  🤜🤛

Δημοσ.
7 minutes ago, panosveto12 said:

Αν πέσει το iPhone Xmas μου κάτω και σπάσει η οθόνη θα πρέπει να το στείλω στην Αμερική για να μου το φτιάξουν ; 

Κινα προφερεται.Στην Αμερικη ειναι το marketing τμημα,δεν θα σε βοηθησουν.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, panosveto12 said:

Αν πέσει το iPhone Xmas μου κάτω και σπάσει η οθόνη θα πρέπει να το στείλω στην Αμερική για να μου το φτιάξουν ; 

Βρε σεις σοβαρευτείτε. Προφανως και έχουμε εδώ επίσημα επισκευαστικά κέντρα.  Απλά δεν τα λες και ...Apple Genius. :)

2 minutes ago, KostasMulti said:

To είδες όλο το video? Επειδή πήγε σε εξουσιοδοτημένο και του γρατζουνίσανε λίγο τη βάση, μετά του δώσανε καινούργιο iMac Pro. Αρα ο κύριος Snazzy Labs μια χαρά την έβγαλε σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εξουσιοδοτημένο. Το ότι γκρινιάζει youtuber είναι, κάτι πρέπει να κάνει να φέρνει views. 

Το 5% βλέπει ολόκληρα τα videos και διαβάζει ολόκληρα τα κείμενα. Το υπόλοιπο 95% σταματάει στους τίτλους... 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KostasMulti είπε

Καλά αυτός θα τους απείλησε ότι θα τους κάνει δυσφήμιση από το YouTube. Στην πραγματικότητα εμείς θα περνάμε τα @@ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, KostasMulti said:

Πλακα μας κανεις ε?Το ειδες εσυ το video?

Toυ διαλυσανε την βαση της οθονης με ντριμελ απο τη λαικη

Επεξ/σία από azuli
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, azuli είπε

Πλακα μας κανεις ε?Το ειδες εσυ το video?

Toυ διαλυσανε την βαση της οθονης με ντριμελ απο τη λαικη

Ακριβώς του σκίσανε τα ράμματα... και μετα του δώσανε ένα καινούργιο!

Επεξ/σία από KostasMulti
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, KostasMulti said:

Ακριβώς του σκίσανε τα ράμματα... και μετα του δώσανε ένα καινούργιο!

Βεβαια το σχολιο μου ηταν για τον ''σωστό εξοπλισμό'' που εχουνε τα εξουσιοδοτημενα και καλα,αλλα τα αυτια μας ειναι επιλεκτικα,ξερω!

Εννοειται οτι του δωσανε καινουργιο αφου τους εκανε ΡΟΜΠΑ στο youtube και χεστηκανε λιγο.Γιατι δεν ειναι κανας τυπος με 1000 views,αν ηταν θα επαιρνε κατι αλλο,οχι καινουργιο σιγουρα.

Επισης μου σβησανε και το video που ποσταρα,καλα παμε!

Επεξ/σία από azuli
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, KostasMulti είπε

αν επιτρεπεται (και δεν σβηστει), εγω που το χα δει οταν πρωτοεσκασε το θεμα να πω τι θυμαμαι? 

1. δεν ειχε μεινει καθολου ευχαριστιμενος

2. χρειαστηκε να επικοινωνησει και να επισκευτει το καταστημα καμποσες φορες

3. η δουλεια που του κανανε ηταν χαλια και πηγαν να του τη πασαρουνε

4. του το αλλαξανε αμα και ακουσανε τις μαγικες λεξουλες "τα χω ολα σε βιντεο". μη ξεχνας εκει ειναι αμερικη, κερδιζονται μηνυσεις για χαζους λογους, ποσο μαλλον οταν εχεις δικιο και στοιχεια να το αποδειξεις.

1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Ήταν λάθος που ρώτησα γιατί απαντήσατε με απωθημένα που είχατε από αλλά topics. 

Απορίες σε pm μόνο για θέματα διαχείρισης, παραπόνων κλπ. 

και σ αυτο το θεμα εχεις πει, αλλα οπως εξηγησα ουτε θυμαμαι ουτε θα κατσω να ψαξω.

το απωθημενα ειναι λιγο σκληρη λεξη, τουλαχιστον εφοσον μιλας για μενα. δεν τα γραφω σε τεφτερι, τη γενικη εικονα που μου δινεις λεω. ουτε ειπα οτι ολα οσα λες ειναι λαθος και καυστικα, αλλα καθε τοσο κατι σε πιανει και πεφτεις με τα μουτρα στο πληκτρολογιο και οτι βγει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...