Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, KostasMulti είπε

ΜΗ ΦΟΒΟΥ... δε χαλάνε. Σου γράφω από iMac 2009 που έχει λιώσει στο Final Cut. Αν το αγάπας... θα σε έχει Πασά στα Γιάννενα. 

Document....τι είπες τωρα . Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να αναφέρεις τους άλλους 2-3, αλλά μια πληροφόρηση είναι πάντα καλοδεχούμενη. 

2 ώρες πριν, panosveto12 είπε

Φίλε έχω MacBook χρόνια iPhone iPad Apple watch και δεν είχα ποτέ πρόβλημα . Μακάρι να βγάζανε και αυτό το αυτοκίνητο που λέγανε γιατί οι Mercedes μου θέλει αλλαγή . 

Spoiler
1 ώρα πριν, Garuger είπε

Οποιος λεει οτι η Apple ειναι καλυτερη σε επισκευες απο τριτους δειτε εδω να μαθαίνεται δυο πραγματα

Το ότι είσαι η εξαίρεση δεν σε κάνει και κανόνα. Έχουν ήδη ανεβάσει βιντεάκια πιο πάνω αν μπεις μέσα έχει πολλά να δεις και στα προτεινόμενα για κατασκευαστικά λάθη που έλεγα πιο πριν ...

1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Διάβασα μόνο μεχρι την τρίτη σελίδα , όπως ήταν προφανές το τοπικ γέμισε άσχετους που δεν έχουν και ούτε πρόκειται να αποκτήσουν Mac.

Σαφέστατα επισκέπτομαι μόνο επίσημα σέρβις για ο,τι χρειάζομαι και φυσικά δε θα επιστευομουν μηχάνημα 2.500€ στον οποιονδήποτε τυχαίο. 

Λογικοτατο αυτό που κάνει η Apple.

Αφού δεν έχει κάποιος apple δεν ξέρει και από service ....

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Είπε κανείς πως στα επίσημα service είναι όλοι ικανοί; Σε αυτά όμως θα βρεις το σωστό εξοπλισμό με τον οποίο θα γίνουν οι εργασίες στο μηχάνημα σου και θα έχεις και τη σωστή εγγύηση ως προς τη δουλειά που έγινε  

Που θα βρεις συσκευή που να επικοινωνεί με το Τ2 chip σε μη εξουσιοδοτημένο κέντρο της apple? 

Μετά από 5 χρόνια δεν θα το διαβάζει όμως :(

1 ώρα πριν, KostasMulti είπε

Αν έχεις να δώσεις 5000€ για μηχάνημα και τσιγγουνεύσεσαι να το πας σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα επισκευής... υπάρχει πρόβλημα. Αλλά...

Νάμπερ ουάν: Αν δώσω 5000€ θέλω να πιστεύω ότι δεν χαλάει. Και πιστεύω ότι δεν χαλάει. Εκτός και να το βιάζεις παρα φύσιν... ε τότε κάτι θα ανοίξει παραπάνω.

Νάμπερ του: Ποιος είναι επίσημος-εξουσιοδοτημένος στο Ελλάδα μας;  Οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι τους γίνεται (εντάξει όχι όλοι- αλλά συνήθως windowσάκηδες που δεν γουστάραν τα macos και είχαν βρει δουλειά εκέι, είχαν ένα θέμα) . Και μονο αυτό με ανάγκασε σε οποιοδήποτε iMac, macbook η MacPro είχα να βάζω μόνος μου το χεράκι μου και μετά από 2-3 καταστροφές και εκρήξεις να τα καταφέρνω.  iPhone δεν έχω ακουμπήσει ακόμα... δεν έχει χρειαστεί.

Νάμπερ θρι: Αν πάρεις Μερτσέντα... θα το πας για τσέρβις στο Μπάμπη που τα τουρμπάκια που βάζει στα Ζάσταβα ξεχειλώνουν την πέτσα απ την άσφαλτο. Δε νομίζω.

Νάμπερ φορ: Για τους χέητερς. Οκ είμαστε βλάμμένοι φαν του μήλου... Κάθε καφρίλα που λέτε είναι για ενα ελάχιστο ποσοστό κατόχων συσκευών MacOS. Ειναι προφανές ότι τα πισιά με windows είναι κατά πολύ περισσότερα απ τα apple. Δλδ ενα ολόκληρος όχλος μισεί ένα μικρό ποσοστό. ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ. Σαν να κάνετε μπούλιν στο μικρό της παρεάς. ( και αυτό γιατί είναι πιο ωραίος και έξυπνος από εσάς) ΟΥ ρε. Αλλά αυτός δεν ασχολείται με εσάς γιατι πολύ απλά δεν το ενδιαφέρει.

Νάμπερ φάιβ: Αν έχεις  iMac Pro δικαίωμά σου να γκρινιάξεις ( που δεν νομίζω όμως να το κάνεις γιατί ξέρεις τι έχεις) Αν δεν έχεις μην ασχολείσαι. Τόσο απλά.

Νάμπερ σιξ: Πείνασα... πάω να πάρω ένα σουβλάκι και μια κόα κόλα ζίρο.

Σχεδόν με κάθε αμάξι όταν θα το πάρεις πάντα το πας στην εταιράι στην αρχή. Μετά καταλαβαίνεις ότι και ο Μπάμπης μπορεί να αλλάξει λάδια, τακάκια στα φρένα κτλ κτλ

29 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πάντως είναι εντυπωσιακό: 

Στο δίπλα τοπικ που μετά το τελευταίο update στα windows κάποιοι χρήστες έχασαν οριστικά τα profiles τους μαζί με τα αρχεία έχουμε με το ζόρι 4 σελίδες και τα σχόλια είναι εντελώς πολιτισμένα! Κι εδώ γίνεται πανικός!

Και ταυτόχρονα το μερίδιο των windows είναι 90φευγα % και εμείς οι καψεροί με τα mac είμαστε μια χούφτα...

Παραλογο ε; 😛 

Μόλις απάντησα.... Ξέχασε τα αυτά !!!

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Lezantas26 said:

αν επιτρεπεται (και δεν σβηστει), εγω που το χα δει οταν πρωτοεσκασε το θεμα να πω τι θυμαμαι? 

1. δεν ειχε μεινει καθολου ευχαριστιμενος

2. χρειαστηκε να επικοινωνησει και να επισκευτει το καταστημα καμποσες φορες

3. η δουλεια που του κανανε ηταν χαλια και πηγαν να του τη πασαρουνε

4. του το αλλαξανε αμα και ακουσανε τις μαγικες λεξουλες "τα χω ολα σε βιντεο". μη ξεχνας εκει ειναι αμερικη, κερδιζονται μηνυσεις για χαζους λογους, ποσο μαλλον οταν εχεις δικιο και στοιχεια να το αποδειξεις.

και σ αυτο το θεμα εχεις πει, αλλα οπως εξηγησα ουτε θυμαμαι ουτε θα κατσω να ψαξω.

το απωθημενα ειναι λιγο σκληρη λεξη, τουλαχιστον εφοσον μιλας για μενα. δεν τα γραφω σε τεφτερι, τη γενικη εικονα που μου δινεις λεω. ουτε ειπα οτι ολα οσα λες ειναι λαθος και καυστικα, αλλα καθε τοσο κατι σε πιανει και πεφτεις με τα μουτρα στο πληκτρολογιο και οτι βγει..

Αν δεν χάνανε μερικοί τον έλεγχο, θα μπορούσαν οι 15 σελίδες να είναι 6-7 και να διαφωνούσαμε κάπως πιο σωστά και με λογικά επιχειρήματα. Όταν ο άλλος μπουκάρει για να πει το ποίημα που λέει σε κάθε apple topic, είναι λογικό να ξεφύγει εντελώς το θέμα... :)

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

ΕΕΕΕΕΕΕΕ.... ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.... δε θα σκοτωθούμε μεταξύ μας. Είμαστε λίγοι-πρέπει να αντισταθούμε στη λαίλαπα που σκόρπισε ο Ο Μπίλυς ο Γκαίητς. Πάνω κάτω όλοι συμφωνούμε ότι καλό σερβις εδώ δε βρίσκουμε. Ε, αν κάποιος απο δω λέει και καμιά κουβέντα παραπάνω, νταξ... δε μας έφτυσε και στη μούρη. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Αν δεν χάνανε μερικοί τον έλεγχο, θα μπορούσαν οι 15 σελίδες να είναι 6-7 και να διαφωνούσαμε κάπως πιο σωστά και με λογικά επιχειρήματα. Όταν ο άλλος μπουκάρει για να πει το ποίημα που λέει σε κάθε apple topic, είναι λογικό να ξεφύγει εντελώς το θέμα... :)

δε διαφωνησα ποτε σ αυτο. ισα ισα που και παλιοτερα ειχα πει οτι μ αρεσει το καλαμπουρι που γινεται συνηθως στις πρωτες σελιδες, αλλα μετα μερικοι μερικοι αποφασιζουν να το πηδηξουν. εσυ γιατι πας και πετας λαδι στη φωτια? μπορεις να αγνοησεις οσους ειναι εντελως κανιβαλοι, και να απαντησεις εκει που νομιζεις οτι θα προσφερεις πιο πολυ αξια.

ενιγουει, μου φαινεται πρεπει να βαλω καμια εικονα προφιλ διοτι μ αυτο το γενικο το πρασσινο μπορει να με μπερδευουν με γνωστους ταραξιες, και τη πληρωνω εγω τη νυφη 🤣

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

αν επιτρεπεται (και δεν σβηστει), εγω που το χα δει οταν πρωτοεσκασε το θεμα να πω τι θυμαμαι? 

1. δεν ειχε μεινει καθολου ευχαριστιμενος

2. χρειαστηκε να επικοινωνησει και να επισκευτει το καταστημα καμποσες φορες

3. η δουλεια που του κανανε ηταν χαλια και πηγαν να του τη πασαρουνε

4. του το αλλαξανε αμα και ακουσανε τις μαγικες λεξουλες "τα χω ολα σε βιντεο". μη ξεχνας εκει ειναι αμερικη, κερδιζονται μηνυσεις για χαζους λογους, ποσο μαλλον οταν εχεις δικιο και στοιχεια να το αποδειξεις.

και σ αυτο το θεμα εχεις πει, αλλα οπως εξηγησα ουτε θυμαμαι ουτε θα κατσω να ψαξω.

το απωθημενα ειναι λιγο σκληρη λεξη, τουλαχιστον εφοσον μιλας για μενα. δεν τα γραφω σε τεφτερι, τη γενικη εικονα που μου δινεις λεω. ουτε ειπα οτι ολα οσα λες ειναι λαθος και καυστικα, αλλα καθε τοσο κατι σε πιανει και πεφτεις με τα μουτρα στο πληκτρολογιο και οτι βγει..

Στο κάτω κάτω και ας του έδωσαν καινούργιο εργαλείο όλη αυτή η ταλαιπωρία για μία βάση οθόνης .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, billdanos είπε

Και πολύ καλά κάνει. Όταν δίνεις τόσα χρήματα για να το αποκτήσεις, προφανώς και θα το πας σε επίσημο service αν συμβεί κάτι (ακόμη κι αν είσαι εκτός εγγύησης). Δεν ρισκάρεις με το service της γειτονιάς σου για τέτοιες συσκευές! :) 

Με συγχωρείς αλλά είσαι θύμα. :)....Γιατί όταν μετά από 4 χρόνια που δεν θα έχεις Apple Care σου χτυπήσει το ότιδήποτε πάνω στο Laptop πες μου πόσο θα πληρώσεις εδώ στην isquare. Δεν μιλάω να σου χτυπήσει κάτι στο motherboard αλλά πληκτρολόγιο, μπαταρία, ηχεία, οθόνη, τα βήσματα thunderbolt. Πράγματα τα οποία θα μπορούσες να τα αντικαταστήσεις μόνος σου.

Οπότε αν δεν έχεις όβολα για το καινούργιο macbook/imac ή την επισκευή, πασάρεις με το γνωστό ideapad Α που τρίζει μέχρι και ο μεντεσές της οθόνης όταν την ανοίγεις.

Τα παραπάνω σου τα γράφω από Macbook Pro 13 Touch Bar 2018 i5 512/16

Επεξ/σία από Xzidique
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, manolis940 said:
  Reveal hidden contents

Μετά από 5 χρόνια δεν θα το διαβάζει όμως :(

Περίμενε, δεν γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, KostasMulti είπε

ΕΕΕΕΕΕΕΕ.... ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.... δε θα σκοτωθούμε μεταξύ μας. Είμαστε λίγοι-πρέπει να αντισταθούμε στη λαίλαπα που σκόρπισε ο Ο Μπίλυς ο Γκαίητς. Πάνω κάτω όλοι συμφωνούμε ότι καλό σερβις εδώ δε βρίσκουμε. Ε, αν κάποιος απο δω λέει και καμιά κουβέντα παραπάνω, νταξ... δε μας έφτυσε και στη μούρη. 

πλακα κανεις? τουτους εδω αμα τους βαζαμε στο ιδιο δωματιο, θαυμα θα ηταν αμα μετα ειχαν δοντια να μπορουν να φτυσουν 🤣

4 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Στο κάτω κάτω και ας του έδωσαν καινούργιο εργαλείο όλη αυτή η ταλαιπωρία για μία βάση οθόνης .....

εν τελει τις βασεις τις φτιαξανε ή μπα? απ οσο θυμαμαι το θεμα ηταν γενικο και αμα μετακινουσες συχνα την οθονη εσπαγαν

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Xzidique said:

Με συγχωρείς αλλά είσαι θύμα. :)....Γιατί όταν μετά από 4 χρόνια που δεν θα έχεις Apple Care σου χτυπήσει το ότιδήποτε πάνω στο Laptop πες μου πόσο θα πληρώσεις εδώ στην isquare. Δεν μιλάω να σου χτυπήσει κάτι στο motherboard αλλά πληκτρολόγιο, μπαταρία, ηχεία, οθόνη, τα βήσματα thunderbolt. Πράγματα τα οποία θα μπορούσες να τα αντικαταστήσεις μόνος σου.

Οπότε αν δεν έχεις όβολα για το καινούργιο macbook/imac ή την επισκευή, πασάρεις με το γνωστό ideapad Α που τρίζει μέχρι και μεντεσές της οθόνης όταν την ανοίγεις.

Τα παραπάνω σου τα γράφω από Macbook Pro 13 Touch Bar 2018 i5 512/16

Μα το T2 chip δεν είναι συνδεδεμένο με τα εξαρτήματα που περιγράφεις. Μετά το τέλος του apple care πάλι θα μπορώ να επιλέξω ένα «χύμα» service για τέτοιου είδους επισκευές αν δεν θέλω να πληρώσω την apple. Ο περιορισμός θα αφορά τις πιο hardcore επεμβάσεις στα μηχανήματα. 

1 minute ago, Lezantas26 said:

πλακα κανεις? τουτους εδω αμα τους βαζαμε στο ιδιο δωματιο, θαυμα θα ηταν αμα μετα ειχαν δοντια να μπορουν να φτυσουν 🤣

Ε όχι δα! Πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα κάποιος για να φτάσει σε κάτι τέτοιο με αφορμή την apple (και την κάθε apple)...

Γι’αυτο με βλέπετε και τρελαίνομαι όταν εμφανίζονται χρήστες που παίρνουν την όλη ιστορία πιο σοβαρά από όσο πρέπει και θέλουν να μου κλείσουν ραντεβού για ξύλο... Εκεί χρειάζεται η παρέμβαση ειδικών και εδώ δεν προσφέρουμε τέτοιες υπηρεσίες (ακόμη)! 😛 

Δημοσ.

Βασικά μετα το October update των windows, φαίνεται δε μέινανε και πολύ λογαριασμοί για να μας τρολάρουν οι windowsουδάκηδες και τρωγόμαστε μεταξύ μας!!!😂😂😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Μα το T2 chip δεν είναι συνδεδεμένο με τα εξαρτήματα που περιγράφεις. Μετά το τέλος του apple care πάλι θα μπορώ να επιλέξω ένα «χύμα» service για τέτοιου είδους επισκευές αν δεν θέλω να πληρώσω την apple. Ο περιορισμός θα αφορά τις πιο hardcore επεμβάσεις στα μηχανήματα. 

μα το θεμα ειναι ΤΙ δεν συνδεεται με το τσιπ?

For the 2018 MacBook Pro, the requirement applies to repairs involving the display, logic board, Touch ID, and top case, which includes the keyboard, battery, trackpad, and speakers, according to the document. For the iMac Pro, the requirement only applies to logic board and flash storage repairs. 

τι εμεινε ν αλλαξουμε που δεν ειναι κολλημενο πανω στην μητρικη?

Δημοσ.

Με λίγα λόγια αν η Apple σταματήσει να υποστηρίζει την συσκευή ,δεν επισκευάζεται ?

Ουτε αν υπάρχουν ανταλλακτικά ?

Μόνο ενοικίαση δηλαδή ......όσο και να μου αρέσουν τα ipad/iPhone , ποτέ Mac....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ε όχι δα! Πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα κάποιος για να φτάσει σε κάτι τέτοιο με αφορμή την apple (και την κάθε apple)...

Γι’αυτο με βλέπετε και τρελαίνομαι όταν εμφανίζονται χρήστες που παίρνουν την όλη ιστορία πιο σοβαρά από όσο πρέπει και θέλουν να μου κλείσουν ραντεβού για ξύλο... Εκεί χρειάζεται η παρέμβαση ειδικών και εδώ δεν προσφέρουμε τέτοιες υπηρεσίες (ακόμη)! 😛 

παρε εναν καρατεγκα :P

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, KostasMulti said:

Βασικά μετα το October update των windows, φαίνεται δε μέινανε και πολύ λογαριασμοί για να μας τρολάρουν οι windowsουδάκηδες και τρωγόμαστε μεταξύ μας!!!😂😂😂

Σατανικό! Και γω νόμιζα πως απλά ...νύσταξαν! 😛 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μα το T2 chip δεν είναι συνδεδεμένο με τα εξαρτήματα που περιγράφεις. Μετά το τέλος του apple care πάλι θα μπορώ να επιλέξω ένα «χύμα» service για τέτοιου είδους επισκευές. Ο περιορισμός θα αφορά τις πιο hardcore επεμβάσεις στα μηχανήματα. 

Το T2 αναλαμβάνει ότι έχει σχέση με System Managment Controler/Audio Controller/Touchbar/Fingerprint/Camera/SSD Controler/Encryption....Επειδή είναι apple ούτε repaste δεν μπορείς να κάνεις όχι να αλλάξεις τα ηχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...