ZahosDoganos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Το ότι στο έφτιαξαν με ημιντασιον εξαρτήματα βέβαια το προσπερνάς. Αρκεί που δουλεύει για την ώρα ε; Μια μου πεις βέβαια ...σιγά τις συσκευές! Και να χαλάσουν σιγά τη ζημιά! 😛 😎 αν και είναι τρολοσχολιο. Ούτε που τις έχω πιάσει τις συσκευές αυτές τις Xiaomi στα χέρια μου. Ε τα MacBook εδω που τα λέμε έχουν πολλά θεματακια
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Και πολύ καλά κάνει. Όταν δίνεις τόσα χρήματα για να το αποκτήσεις, προφανώς και θα το πας σε επίσημο service αν συμβεί κάτι (ακόμη κι αν είσαι εκτός εγγύησης). Δεν ρισκάρεις με το service της γειτονιάς σου για τέτοιες συσκευές! Στα 5 χρόνια είσαι ΟΚ εσύ να σου βγάλουν obsolete και μη επισκευασιμο το Pro μηχάνημα που έχεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 @billdanos διαβαζεις τι γραφεις? τωρα προκαλεις χωρις λογο και αιτια, μετα θα κλαιγεσαι ομως οτι πανε οι αλλοι κραζουν και τρολλαρουν για να μην ειμαι off topic μ αρεσε ιδιαιτερα αυτο το κομματι Αναφορά σε κείμενο αφορά επισκευές που έχουν να κάνουν με την οθόνη, το logic board, το Touch ID, αλλά και το μέρος το οποίο περιλαμβάνει το πληκτρολόγιο, τη μπαταρία, το trackpad και τα ηχεία. Στο iMac Pro, η αναγκαστική επίσκεψη σε επισκευαστικό κέντρο της Apple αφορά προβλήματα με το Logic board και το flash storage. δηλαδη τι εμεινε και μπηκε στο τιτλο "ορισμενες" επισκευες? ολα τα αλλα κολλημενα στη μητρικη ειναι 🤣
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Just now, natural_sgf said: Στα 5 χρόνια είσαι ΟΚ εσύ να σου βγάλουν obsolete και μη επισκευασιμο το Pro μηχάνημα που έχεις; Αν εσυ γνωρίζεις από τώρα πότε θα σταματήσει η υποστήριξη των συγκεκριμένων high end μοντέλων του 2018, η γνώμη μου περισσεύει! Επιπλεον όταν έρθει αυτή η ώρα θα μπορείς να το πας όπου θες με δικό σου ρίσκο. Κανετε σαν αυτούς που πάνε κάτι IPHONE 7 ή 8 για αλλαγές οθόνης σε χύμα επισκευαστικά κέντρα με 50-60 ευρώ και χαίρονται που δεν έδωσαν τα πολλαπλάσια στην apple. Το ότι βέβαια τους βάζουν no name χύμα οθόνες με χάλια χρώματα και γωνιές θέασης, κάνουν πως δεν το βλέπουν... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Αν εσυ γνωρίζεις από τώρα πότε θα σταματήσει η υποστήριξη των συγκεκριμένων high end μοντέλων του 2018, η γνώμη μου περισσεύει! Επιπλεον όταν έρθει αυτή η ώρα θα μπορείς να το πας όπου θες με δικό σου ρίσκο. Τι λες ρε συ; Η Apple έχει γνωστό obsolence plan για τις συσκευες της. Όταν έρθει η ώρα δε μπορώ να το πάω όπου θέλω γιατί ακριβώς με τα κόλπα της μου κόβει αυτή τη δυνατότητα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 minutes ago, Lezantas26 said: @billdanos διαβαζεις τι γραφεις? τωρα προκαλεις χωρις λογο και αιτια, μετα θα κλαιγεσαι ομως οτι πανε οι αλλοι κραζουν και τρολλαρουν για να μην ειμαι off topic μ αρεσε ιδιαιτερα αυτο το κομματι δηλαδη τι εμεινε και μπηκε στο τιτλο "ορισμενες" επισκευες? ολα τα αλλα κολλημενα στη μητρικη ειναι 🤣 Προφανώς εσυ ενοχλείσαι από την αντίθετη άποψη. Και αυτό το θεωρείς πρόκληση δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν σχετίζονται όλες οι επισκευές με το νέο chip ασφαλείας. 1 minute ago, natural_sgf said: Τι λες ρε συ; Η Apple έχει γνωστό obsolence plan για τις συσκευες της. Όταν έρθει η ώρα δε μπορώ να το πάω όπου θέλω γιατί ακριβώς με τα κόλπα της μου κόβει αυτή τη δυνατότητα. Ποσό κοστίζει μια μέση έκδοση του imac pro? Όταν θα δώσεις τόσα σου φαίνεται τραγικό να εμπιστεύεσαι κυρίως το επίσημο service? 1
txcellas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Αν επαιρνα ποτε macbook θα κοιτουσα να κανω τα σερβις και ολες τις επισκευες που χρειαζονται σε επισημο αντιπροσωπο. Δεν γινεται να παρεις πολετελες αμαξι και να ψαχνεσαι με μηχανικους της γειτονιας. Αν δεν μπορεις δεν το παιρνεις οπως ολοι μας. 5 1 2 1
newton91 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, billdanos είπε Και πολύ καλά κάνει. Όταν δίνεις τόσα χρήματα για να το αποκτήσεις, προφανώς και θα το πας σε επίσημο service αν συμβεί κάτι (ακόμη κι αν είσαι εκτός εγγύησης). Δεν ρισκάρεις με το service της γειτονιάς σου για τέτοιες συσκευές! Δεν το πιστευω οτι διαβασα κατι τετοιο. χαχαχαχαχαχαχαχαχα 6 1
yokki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 https://en.wikipedia.org/wiki/Electronics_right_to_repair 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Προφανώς εσυ ενοχλείσαι από την αντίθετη άποψη. Και αυτό το θεωρείς πρόκληση δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν σχετίζονται όλες οι επισκευές με το νέο chip ασφαλείας. Ποσό κοστίζει μια μέση έκδοση του imac pro? Όταν θα δώσεις τόσα σου φαίνεται τραγικό να εμπιστεύεσαι κυρίως το επίσημο service? Άλλο αυτό και άλλο να μη μπορείς να το κάνεις. Εγώ μπορεί να μη το κάνω αλλά θέλω να έχω το option αμα γουστάρω να το κάνω. Ορίστε και ένα σχετικό λινκ όσον φορά το planned obsolence. Αναφορά σε κείμενο Owners of iPhone, iPad, iPod, or Mac products may obtain service and parts from Apple or Apple service providers for 5 years after the product is no longer manufactured—or longer where required by law. Apple has discontinued support for certain technologically obsolete and vintage products.
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικη κινηση . Οι τριτες , aftermarket λυσεις δεν ταιριαζουν σε καμμια σοβαρη εταιρεια ουτε προιον ,ποσω μαλλον στην Αpple .Οταν εχεις δαπανησει αρκετα λεφτα για ενα premium αμαξι δεν τον πας στον Μπαμπη τον μαστορα για επισκευη αλλα στην επισημη αντιπροσωπεια ,το ιδιο ισχυει και για τα προιοντα της Αpple . Τα σχολια απο ατομα που δεν εχουν καμμια επαφη με τετοια προιοντα απλα επιβεβαιωνει τον ισχυρισμο μου . Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 6 2 3
gregory22 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, vagdesign είπε Συνεχίστε να αγοράζετε Apple υπολογιστές. Σε λίγο καιρό θα γίνονται attach με το ΑΦΜ σας και αν δεν έχετε το ανάλογο εισόδημα δεν θα λειτουργούν για να μη χαλάσουν και χρειαστείτε επισκευή που δεν θα μπορέσετε να πληρώσετε. Σταμάτησα στο 2011 στους υπολογιστές της, τότε που ακόμα κυκλοφορούσαν πραγματικά Pro μηχανάκια και όχι trendy λεπτά με όλα ενσωματωμένα και χωρίς επεκτασιμότητα. Αν σας αρέσει το macOS, φτιάξτε Hackintosh, θα κάνετε χάρη στον εαυτό σας και στην τσέπη σας. Για εντελώς διαφορετική χρήση χρειάζεται κάποιος ένα pc και ένα apple. Μην τα μπερδεύουμε γιατί δεν πρόκειται για τους ίδιους υπολογιστές. Για τα hackindosh αν θες συζητάμε, είχα ασχοληθεί για πάνω απο 7 χρόνια ξεκινωντας απο το 10.5 μέχρι τα yosemite αλλά δεν μπορείς να το εμπιστευτείς πλήρως. Μη μου πεις οτι είναι ασφαλές να έχεις Apple ID με icloud σε hackindosh.....καλύτερα πάνε δώσε τις πιστωτικές σου στο πρώτο άτομο που θα συναντήσεις στο δρόμο. 2
newton91 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Εξαιρετικη κινηση . Οι τριτες aftermarket λυσεις δεν ταιριαζουν σε καμμια σοβαρη εταιρεια ουτε προιον ,ποσω μαλλον στην Αpple .Οταν εχεις δαπανησει αρκετα λεφτα για ενα premium αμαξι δεν τον πας στον Μπαμπη τον μαστορα για επισκευη αλλα στην επισημη αντιπροσωπεια ,το ιδιο ισχυει και για τα προιοντα της Αpple . Τα σχολια απο ατομα που απλα δεν εχουν καμμια επαφη με τετοια προιοντα απλα επιβεβαιωνει τον ισχυρισμο μου . Και συνεχιζετε να συγκρινετε αμαξια με αυτοκινητα.....τι κανουν οι παρωπιδες 2
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, newton91 είπε Και συνεχιζετε να συγκρινετε αμαξια με αυτοκινητα.....τι κανουν οι παρωπιδες Εδω εσεις συγκρινετε τα τσιν τσαν τσον με τα Apple ,αυτο σε πειραξε ?Τι κανουν οι παρωπιδες ... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Fotis13 1 1
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, newton91 είπε Δεν το πιστευω οτι διαβασα κατι τετοιο. χαχαχαχαχαχαχαχαχα Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα