Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, yokki said:

μάλλον πρέπει να διαβάσεις λίγο τι είναι το right to repair.

Δεν στο κόβει κανείς. Το πας και πάλι όπου θες άσχετα με το αν δουλέψει ξανα ή όχι! Δεν θα σου έχει φρουρό έξω από το σπίτι η apple για να μην το πας όπου θες. :) 

• Sad 2
  • Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Δεν στο κόβει κανείς. Το πας και πάλι όπου θες άσχετα με το αν δουλέψει ξανα ή όχι! Δεν θα σου έχει φρουρό έξω από το σπίτι η apple για να μην το πας όπου θες. :) 

δεν είναι αυτό. γι αυτό σου λέω διάβασε.

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και πολύ καλά κάνει. Όταν δίνεις τόσα χρήματα για να το αποκτήσεις, προφανώς και θα το πας σε επίσημο service αν συμβεί κάτι (ακόμη κι αν είσαι εκτός εγγύησης). Δεν ρισκάρεις με το service της γειτονιάς σου για τέτοιες συσκευές! :) 

ε ναι μιας και εχει φοβερη τεχνολογια μεσα που δεν εχει κανενα αλλο 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το σέρβις έγινε πιο εύκολο από ποτέ. Σε ότι πρόβλημα έχει η συσκευή αλλάζεις το Τ2 chip και καθάρισες! 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, naka said:

ε ναι μιας και εχει φοβερη τεχνολογια μεσα που δεν εχει κανενα αλλο 

Αυτο δεν μας απασχολεί. Αν βρεις άλλου καλύτερο δεν υπάρχει λόγος να ψωνίσεις κάτι από την apple! 

Αναφερόμαστε όμως σε πολύ συγκεκριμένα μοντέλα (θα το λέω συνεχώς γιατί το αγνοείτε επίτηδες) που κοστίζουν παρά πολλά για να εμπιστευτείς το service άλλου! 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ρε συ, σταμάτα με αυτά που λες. Το right to repair είναι άλλο πράγμα. Είναι παροχή documentation/ information και ίσως parts.

Δημοσ.

ειχε καιρο να βγει θεμα για την apple, επιτελους ναι ηρθε η ωρα να σχολιασω.

λοιπον τις γνωσεις που μπορει να εχει ενα μαγαζακι της γειτονιας δεν τις εχει ουτε για πλακα μια αντιπροσωπεια, η αντιπροσωπεια ειναι τα παρακατω βηματα:

διαγνωστικο --> error και σου τηλεφωνει για να σου πει οτι θελει αλλαγη δεν θα ασχοληθουν παραπανω. Τοσο μπροστα και εξειδεικευμενα τα επισκευαστικα κεντρα, που ουτε για πλακα εχουν πιασει ενα κολητηρι στα χερια τους.

εφοσον οι κατοχοι του μηλου ειναι τοσο σιγουροι γι αυτο που αγοραζουν ας μην μυξοκλαιγονται μετα οταν θα τους χαλασει και θα τους ζητησει το "εξουσιοδοτημενο σερβις" 300 και βαλε ευρω, απλα να θυμουνται οτι αγορασαν κατι που ειναι pro και δε χαλαει ποτε.

οσον αφορα τα αυτοκινητα που καποιοι λετε οτι χρυσοπληρωσατε κοψτε κατι με την αντιπροσωπεια και τοσο πολυ καλη ειναι η αντιπροσωπεια και τα δηθεν γνησια προιοντα.

@billdanosνα σε ρωτησω απο ποτε κατασκευαζει η apple Μπαταριες και οθονες? ποσο πια προπαγανδα με τα γνησια ανταλλακτικα, εδω ουτε καν κινητα φτιαχνει, φασονακι ειναι

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή όταν θα τελειώσει η υποστήριξη για το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν είναι πλέον διαθέσιμο το ανταλλακτικό, μέσω της επίσημης οδού. Δεν θα μπορώ να το επιδιορθώσω εγώ η το service της επιλογής μου, αν βρεθεί, έστω μεταχειρισμένο ανταλλακτικό ;

Αν ισχύει αυτό, θεωρώ φάουλ τη επιλογή της Apple εκτός και αν συντρέχει σοβαρός τεχνικός λόγος.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

καποιοι μου θυμιζεται την πρωτη φορα που πηρα μηχανη. ΄΄Φιλοι΄΄ με παπακια προσπαθουσαν να με πεισουν οτι δεν εκανα καλη αγορα..

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Eoin είπε

Δηλαδή όταν θα τελειώσει η υποστήριξη για το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν είναι πλέον διαθέσιμο το ανταλλακτικό, μέσω της επίσημης οδού. Δεν θα μπορώ να το επιδιορθώσω εγώ η το service της επιλογής μου, αν βρεθεί, έστω μεταχειρισμένο ανταλλακτικό ;

Αν ισχύει αυτό, θεωρώ φάουλ τη κίνηση της Apple.

Ακριβώς αυτό σημαίνει.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Aias said:

Το σέρβις έγινε πιο εύκολο από ποτέ. Σε ότι πρόβλημα έχει η συσκευή αλλάζεις το Τ2 chip και καθάρισες! 

Το T2 chip ελέγχει πολύ συγκεκριμένα parts του μηχανήματος και ειδικά όσα έχουν να κάνουν με θέματα ασφαλείας και προστασίας των δεδομένων. Άρα οι επισκευές που δεν θα μπορούν να γίνουν εκτός apple θα είναι πολύ περιορισμένες.

https://iphone.appleinsider.com/articles/18/08/08/everything-you-need-to-know-about-apples-t2-chip-in-the-2018-macbook-pro

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, newton91 είπε

Δεν το πιστευω οτι διαβασα κατι τετοιο. χαχαχαχαχαχαχαχαχα 

Πάντα τέτοια λένε!έπρεπε να είχες συνηθίσει.οτι πει η apple είναι θεσμός.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Eoin said:

Αν ισχύει αυτό, θεωρώ φάουλ τη κίνηση της Apple.

Just now, natural_sgf said:

Ακριβώς αυτό σημαίνει.

Η σιγουριά σας μου αρέσει... :) 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yokki είπε

μάλλον πρέπει να διαβάσεις λίγο τι είναι το right to repair.

Μιας και πολύ σωστά κάνεις αναφορά πάνω στο right to repair αξίζει να διαβάσουν όλοι αυτό

10 Reasons to Support Right to Repair

επίσης αυτή την παρόμοια τακτική εφαρμόζουν και θα εφαρμόσουν πολλές εταιρίες στο μέλλον.

Δείτε τι τραβάνε οι αγρότες =>  JOHN DEERE JUST SWINDLED FARMERS OUT OF THEIR RIGHT TO REPAIR

Όποια εταιρία σου στερεί αυτό το δικαίωμα είναι απλά απαράδεκτη.  

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...