Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μπήκα στις 7 Ιουλίου στο ταμείο ταμείο και 7 Σεπτεμβρίου πληρώθηκα κανονικά τον 1ο μήνα. Σήμερα έκανα την πρώτη μου παρουσία και πήρα την απόφαση.  Η ερώτηση μου είναι η εξής, τώρα που 7 πέφτει Κυριακή δεν έπρεπε να μπούν τα χρήματα σήμερα η πρέπει να περάσει 7 του μήνα και να μπουν την επόμενη Παρασκευή; Και αν ισχύει αυτό σε αφήνουν μια βδομάδα έτσι; Στο site του οαεδ είναι σε καταγραφή απο χθες 4/10. Παίζει ρόλο που αντί για παρουσία στην πρώτη μέρα που έγραφε το χαρτί πήγα σήμερα;

Δημοσ.

Δεν είναι όταν πέφτει η ημερομηνία σκ να πληρώνεσαι νωρίτερα; Ευχαριστώ για την απάντηση..επίσης γιατί καταγράφηκε από χθες;

Δημοσ.

Ειχε τυχει σε μενα να πληρωθουνε συναδελφοι μου.. και μαλιστα οι περισσοτεροι και εγω να σπαμμαρω το reload στο ebanking 

χωρις αποτελεσμα. Τελικα μου μπηκαν τη αλλη Παρασκευη. 17:00 - 18:00 το απογευμα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ sakis92 και εσένα για την απάντηση. Απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο και ήθελα να δω τι γίνεται

• Thanks 1
Δημοσ.

Πληρώνεσαι την επόμενη Παρασκευή από την ημερομηνία της παρουσίας σου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Πληρώνεσαι την επόμενη Παρασκευή από την ημερομηνία της παρουσίας σου.

Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι αυτό σωστό. Αν άφηνα να περάσει και αυτή η βδομάδα και έκανα παρουσία την επόμενη δεν θα με πλήρωναν;αφού έχω εξασφαλίσει τους πρώτους 2 μήνες με την κατάθεση της αίτησης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kvaism είπε

Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι αυτό σωστό. Αν άφηνα να περάσει και αυτή η βδομάδα και έκανα παρουσία την επόμενη δεν θα με πλήρωναν;αφού έχω εξασφαλίσει τους πρώτους 2 μήνες με την κατάθεση της αίτησης

Εννοώ ότι αν έχεις κάνει εγγραφή στον ΟΑΕΔ 7 του μηνά θα πληρώνεσαι τους επόμενους μήνες την επόμενη παρασκευή από τις 7 του κάθε μηνά.

πχ τώρα θα πληρωθείς 12/10, τον Νοέμβριο θα πληρωθείς 9/11 κλπ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Εννοώ ότι αν έχεις κάνει εγγραφή στον ΟΑΕΔ 7 του μηνά θα πληρώνεσαι τους επόμενους μίνες την επόμενη παρασκευή από τις 7 του κάθε μηνά.

πχ τώρα θα πληρωθείς 12/10, τον Νοέμβριο θα πληρωθείς 9/11 κλπ

Ναι και μένα αυτό μου φαίνεται σωστό όπως το θέτεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...