kvaism Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σας, μπήκα στις 7 Ιουλίου στο ταμείο ταμείο και 7 Σεπτεμβρίου πληρώθηκα κανονικά τον 1ο μήνα. Σήμερα έκανα την πρώτη μου παρουσία και πήρα την απόφαση. Η ερώτηση μου είναι η εξής, τώρα που 7 πέφτει Κυριακή δεν έπρεπε να μπούν τα χρήματα σήμερα η πρέπει να περάσει 7 του μήνα και να μπουν την επόμενη Παρασκευή; Και αν ισχύει αυτό σε αφήνουν μια βδομάδα έτσι; Στο site του οαεδ είναι σε καταγραφή απο χθες 4/10. Παίζει ρόλο που αντί για παρουσία στην πρώτη μέρα που έγραφε το χαρτί πήγα σήμερα;
antbyron Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Η παρουσία δεν παίζει ρόλο. Όπως σωστά είπες θα πληρωθείς την επόμενη Παρασκευή.
kvaism Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δεν είναι όταν πέφτει η ημερομηνία σκ να πληρώνεσαι νωρίτερα; Ευχαριστώ για την απάντηση..επίσης γιατί καταγράφηκε από χθες;
sakis92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Ειχε τυχει σε μενα να πληρωθουνε συναδελφοι μου.. και μαλιστα οι περισσοτεροι και εγω να σπαμμαρω το reload στο ebanking χωρις αποτελεσμα. Τελικα μου μπηκαν τη αλλη Παρασκευη. 17:00 - 18:00 το απογευμα. 1
kvaism Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ sakis92 και εσένα για την απάντηση. Απλά μου φάνηκε πολύ περίεργο και ήθελα να δω τι γίνεται 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Πληρώνεσαι την επόμενη Παρασκευή από την ημερομηνία της παρουσίας σου.
kvaism Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Πληρώνεσαι την επόμενη Παρασκευή από την ημερομηνία της παρουσίας σου. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι αυτό σωστό. Αν άφηνα να περάσει και αυτή η βδομάδα και έκανα παρουσία την επόμενη δεν θα με πλήρωναν;αφού έχω εξασφαλίσει τους πρώτους 2 μήνες με την κατάθεση της αίτησης
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kvaism είπε Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι αυτό σωστό. Αν άφηνα να περάσει και αυτή η βδομάδα και έκανα παρουσία την επόμενη δεν θα με πλήρωναν;αφού έχω εξασφαλίσει τους πρώτους 2 μήνες με την κατάθεση της αίτησης Εννοώ ότι αν έχεις κάνει εγγραφή στον ΟΑΕΔ 7 του μηνά θα πληρώνεσαι τους επόμενους μήνες την επόμενη παρασκευή από τις 7 του κάθε μηνά. πχ τώρα θα πληρωθείς 12/10, τον Νοέμβριο θα πληρωθείς 9/11 κλπ Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
kvaism Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Εννοώ ότι αν έχεις κάνει εγγραφή στον ΟΑΕΔ 7 του μηνά θα πληρώνεσαι τους επόμενους μίνες την επόμενη παρασκευή από τις 7 του κάθε μηνά. πχ τώρα θα πληρωθείς 12/10, τον Νοέμβριο θα πληρωθείς 9/11 κλπ Ναι και μένα αυτό μου φαίνεται σωστό όπως το θέτεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα