Προς το περιεχόμενο

Netflix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

η ερώτηση ειναι: 

εαν εισάγω κωδικό Netflix σε ps3 

Και μετά απο λιγο καιρό αγοράσω μια νέα τηλεόραση smart και θέλω να απεγκαταστησω τον ίδιο κωδικό Netflix και να το εγκαταστήσω στην νέα tv μπορώ να το κανω η χάνω τον κωδικό; 

Ευχαριατω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜπορεΙς να βάλεις τον ίδιο κωδικό σε όσες συσκευές θες και δεν τον χάνεις ποτέ.

Δεν χρειάζεται καν απεγκατάσταση. Τον εχεις ταυτόχρονα σε ολες τις συσκευές σου.

Κινητο τηλεοραση playstation ολα μαζι

Επεξ/σία από alucards74
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω εβαλα τον κωδικο σε αρκετες συσκευες (6-7 συσκευες συνολο γιατι ειναι κ 4 τα προφιλ).

απο εχθες ξεκινησε σιγα σιγα και μου "πετουσε" εξω συσκευες που ειχα ηδη προσθεσει αλλα και δεν μου επετρεπε να βαλω αλλες πχ ενα iPad.

Μου εμφανιζε συγκεκριμενα ενα μνμ οτι ο κωδικος ειναι εσφαλμενος ή δεν αντιστοιχει αυτο το username με το ταδε password.

Δοκιμασα και μεσω safari και chrome και iOS app  αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.

απο την τελευταια συσκευη που εμπαινα πηγα και διεγραψα εκει που λεει διαγραφη ολων των συσκευων ή καπως  ετσι και με ενημερωσε οτι αυτο μπορει να παρει ως και 8 ωρες !

μετα δεν καταφερα να μπω ουτε απο αυτη την συσκευη.

Αυτο γιατι συμβαινει ? 

εχει θεμα με το ποσες συσκευες μπαινουν ανα προφιλ για παραδειγμα ??

τωρα πρεπει να περιμενω να περασουν οι 8 ωρες για να μπω ξανα η΄ και παλι θα εχω τα ιδια ??

αν εχει κανεις το ιδιο θεμα ας απαντησει.

ευχαριστω !

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 6/10/2018 στις 1:53 ΜΜ, alucards74 είπε

ΜπορεΙς να βάλεις τον ίδιο κωδικό σε όσες συσκευές θες και δεν τον χάνεις ποτέ.

Δεν χρειάζεται καν απεγκατάσταση. Τον εχεις ταυτόχρονα σε ολες τις συσκευές σου.

Κινητο τηλεοραση playstation ολα μαζι

Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.Μάλλον θα πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση του κωδικού από τη μία συσκευή για να παίξει στην άλλη.

Εάν δεν ίσχυε αυτό με έναν κωδικό και μία σύνδεση ίντερνετ WI-FI θα μπορούσαν να βλέπουν Netflix όλες οι τηλεοράσεις μίας πολυκατοικίας ή και περισσότερο μιας γειτονιάς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.Μάλλον θα πρέπει να κάνεις απεγκατάσταση του κωδικού από τη μία συσκευή για να παίξει στην άλλη.

Εάν δεν ίσχυε αυτό με έναν κωδικό και μία σύνδεση ίντερνετ WI-FI θα μπορούσαν να βλέπουν Netflix όλες οι τηλεοράσεις μίας πολυκατοικίας ή και περισσότερο μιας γειτονιάς.

Για την ακριβεια ο λογαριασμος μπορει να μπει σε οσες συσκευές θέλουμε και με οτι συνδυασμους συσκευών θέλουμε, αλλά επιτρέπεται η ταυτοχρονη θέαση μονο στο μεγιστο αριθμο του πακέτιυ μας. Π.χ. το μεσαιο πακέτο εχει εως 2 θεάσεις, που σημαίνει οτι ο λογαριασμος μπορει να περαστει και σε 5+ συσκευές, αλλά μεχρι 2 συσκευές θα μπορει να γινει ταυτοτχρονη θεαση (ιδιο ή διαφορετικο περιεχόμενο). Αν πάει να μπει τριτος θα τρώει άκυρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες σορρυ που βγαίνω λιγο εκτός αλλα θελω καιρό να ρωτήσω κατι για το Netflix...

Παιζει ρολο απο ποια συσκευή το χρησιμοποιείς; Παράδειγμα ειναι το ίδιο αμα βλέπεις κατευθείαν απο την εφαρμογή της τηλεορασησ και το ίδιο αν βλέπεις μέσω Xbox one x? 

Επεξ/σία από Marios Rios
Δημοσ.

Κάθε πλατφόρμα εχει δικά της κουσούρια και interface, οπως επισης και διαφορές στη μεγιστη ποιοτητα εικονας. Αλλο το user interface αν το βλέπεις μεσω browser και αλλο μέσω app της smart tv. 

Να στο πω διαφορετικά. Εσύ θες να φτιάξεις καφέ ελληνικο, μπορεις να το φτιάξεις σε γκαζάκι, στη χόβολη, με αναπτήρα ή στη φωτιά. Το ιδιο ειναι και το netflix. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερωτηση: ποση ταχυτητα ιντερνετ θελει για να πιασει 4κ; Εχω 30αρα vdsl, πιανει 22 η τηλεωραση και ανεβαινει μεχρι 2κ στα 11,44mbps.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται 25. Το bitrate του 4Κ περιεχομένου στο Netflix δεν ξεπερνάει τα 16 Mbps. Τις περισσότερες φορές είναι και χαμηλότερο. Πάντα με έλεγχο ταχύτητας στο fast.com όμως και όχι σε άλλο speedtest.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...