splanis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ψάχνομαι με το streaming τις τελευταίες μέρες και ένα θέμα που υπάρχει είναι το μικρόφωνο. Έχω στην κατοχή μου από παλιά αυτά τα 2 https://www.liolios.gr/shop-products/epaggelmatikos-ihos-mikrofwna-ensurmata/22l-shure-mikrofwno https://www.nakas.gr/ser?mId=1049 Δυστυχώς δεν διαθέτω κάποια κάρτα ήχου. Δοκίμασα να τα συνδέσω στο PC με ένα απλό ανταπτορακι για 3.5mm αλλά είχαν κακη ποιότητα και χαμηλό ήχο (χειρότερο και απ το μικρόφωνο των ακουστικών μου). Με κάνα καλώδιο xlr το 3.5mm θα δω κάποια διαφορά; πως μπορώ να κάνω κάπως οικονομικά την δουλειά μου; θα χρειαστώ κάρτα ήχου και αν ναι τι πρέπει να κοιτάξω; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από splanis
panoc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δε νομιζω οτι θα κανεις δουλεια με αλλο καλωδιο, μαλλον το μικροφωνο χρειαζεται preamp.
splanis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δηλαδή; 42 λεπτά πριν, panoc είπε Δε νομιζω οτι θα κανεις δουλεια με αλλο καλωδιο, μαλλον το μικροφωνο χρειαζεται preamp.
splanis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, panoc είπε Προενισχυτή λογικά χρειάζεται. Τι διαφορά έχει απ την κάρτα ήχου; γιατί απ ότι βλέπω ακριβά είναι και αυτα
splanis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε https://arozzi.se/product/sfera/ το συγκεκριμενο ειναι plug n play? δεν θελει ενισχυτες καρτες ηχου κλπ;
Salvation81 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, splanis είπε το συγκεκριμενο ειναι plug n play? δεν θελει ενισχυτες καρτες ηχου κλπ; USB ειναι, πλεον οι περισσοτεροι τετοια χρησιμοποιουν. Βεβαια ειναι entry-level το συγκεκριμενο αλλα αφου τωρα αρχιζεις οπως λες θεωρω πως θα σε καλυψει. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από Salvation81
splanis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Salvation81 είπε USB ειναι, πλεον οι περισσοτεροι τετοια χρησιμοποιουν. Βεβαια ειναι entry-level το συγκεκριμενο αλλα αφου τωρα αρχιζεις οπως λες θεωρω πως θα σε καλυψει. προς το παρον δεν παει για τοσο σοβαρα οποτε δεν θελω να χαραμισω πολλα λεφτα, αν στο μελλον παει καλα εννοειται πως θα αναβαθμισω τον εξοπλισμο μου γι αυτο ψαχνω να την βγαλω καπως οικονομικα τωρα. Καμια πιο budget πρόταση από κανα gearbest? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από splanis
Salvation81 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, splanis είπε προς το παρον δεν παει για τοσο σοβαρα οποτε δεν θελω να χαραμισω πολλα λεφτα, αν στο μελλον παει καλα εννοειται πως θα αναβαθμισω τον εξοπλισμο μου γι αυτο ψαχνω να την βγαλω καπως οικονομικα τωρα. Καμια πιο budget πρόταση από κανα gearbest? Ενα απο τα μικροφωνα που ειχες παραθεσει εκανε κοντα 80ε και τα 50ε ειναι πολλα; Δυστυχως οχι δεν εχω κατι στο μυαλο μου πιο οικονομικο που να ξερω οτι ειναι καλο εστω.
splanis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κανει τοσο αυτο; μου φάνηκε πλασματικη η τιμή στο λινκ. Του πατερα μου ηταν εδω και πολλα χρονια δεν το εχω χρησιμοποιησει καν αν πιανει τοσο να το πουλησω να παρω αυτο που ποσταρες 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Ενα απο τα μικροφωνα που ειχες παραθεσει εκανε κοντα 80ε και τα 50ε ειναι πολλα; Δυστυχως οχι δεν εχω κατι στο μυαλο μου πιο οικονομικο που να ξερω οτι ειναι καλο εστω. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από splanis
*nenya* Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Καμιά πρόταση για ποιοτικό plug 'n' play μικρόφωνο για να συνδέω στο PC μου; Χρήση: ηχογράφηση φωνητικών και μετά επεξεργασία στο audacity. Να έχει noise canceling και να μην ακούγεται βουητό μετά στην αναπαραγωγή. Budget: 80€
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/10789009/Marantz-Pod-Pack-1.html 🎙️ Με περισσοτερα +80 ευρω (ειδικα χωρις βραχιονα) θα βρεις και καλυτερα του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα