Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνομαι με το streaming τις τελευταίες μέρες και ένα θέμα που υπάρχει είναι το μικρόφωνο. Έχω στην κατοχή μου από παλιά αυτά τα 2 

https://www.liolios.gr/shop-products/epaggelmatikos-ihos-mikrofwna-ensurmata/22l-shure-mikrofwno

https://www.nakas.gr/ser?mId=1049

Δυστυχώς δεν διαθέτω κάποια κάρτα ήχου. Δοκίμασα να τα συνδέσω στο PC με ένα απλό ανταπτορακι για 3.5mm αλλά είχαν κακη ποιότητα και χαμηλό ήχο (χειρότερο και απ το μικρόφωνο των ακουστικών μου). Με κάνα καλώδιο xlr το 3.5mm θα δω κάποια διαφορά; πως μπορώ να κάνω κάπως οικονομικά την δουλειά μου; θα χρειαστώ κάρτα ήχου και αν ναι τι πρέπει να κοιτάξω; 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Δηλαδή; 

42 λεπτά πριν, panoc είπε

Δε νομιζω οτι θα κανεις δουλεια με αλλο καλωδιο, μαλλον το μικροφωνο χρειαζεται preamp.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panoc είπε

Προενισχυτή λογικά χρειάζεται. 

Τι διαφορά έχει απ την κάρτα ήχου; γιατί απ ότι βλέπω ακριβά είναι και αυτα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, splanis είπε

το συγκεκριμενο ειναι plug n play? δεν θελει ενισχυτες καρτες ηχου κλπ;

USB ειναι, πλεον οι περισσοτεροι τετοια χρησιμοποιουν. Βεβαια ειναι entry-level το συγκεκριμενο αλλα αφου τωρα αρχιζεις οπως λες θεωρω πως θα σε καλυψει.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Salvation81 είπε

USB ειναι, πλεον οι περισσοτεροι τετοια χρησιμοποιουν. Βεβαια ειναι entry-level το συγκεκριμενο αλλα αφου τωρα αρχιζεις οπως λες θεωρω πως θα σε καλυψει.

προς το παρον δεν παει για τοσο σοβαρα οποτε δεν θελω να χαραμισω πολλα λεφτα, αν στο μελλον παει καλα εννοειται πως θα αναβαθμισω τον εξοπλισμο μου γι αυτο ψαχνω να την βγαλω καπως οικονομικα τωρα.

Καμια πιο budget πρόταση από κανα gearbest?

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
5 ώρες πριν, splanis είπε

προς το παρον δεν παει για τοσο σοβαρα οποτε δεν θελω να χαραμισω πολλα λεφτα, αν στο μελλον παει καλα εννοειται πως θα αναβαθμισω τον εξοπλισμο μου γι αυτο ψαχνω να την βγαλω καπως οικονομικα τωρα.

Καμια πιο budget πρόταση από κανα gearbest?

Ενα απο τα μικροφωνα που ειχες παραθεσει εκανε κοντα 80ε και τα 50ε ειναι πολλα;

Δυστυχως οχι δεν εχω κατι στο μυαλο μου πιο οικονομικο που να ξερω οτι ειναι καλο εστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανει τοσο αυτο; μου φάνηκε πλασματικη η τιμή στο λινκ. Του πατερα μου ηταν εδω και πολλα χρονια δεν το εχω χρησιμοποιησει καν αν πιανει τοσο να το πουλησω να παρω αυτο που ποσταρες :P 

1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Ενα απο τα μικροφωνα που ειχες παραθεσει εκανε κοντα 80ε και τα 50ε ειναι πολλα;

Δυστυχως οχι δεν εχω κατι στο μυαλο μου πιο οικονομικο που να ξερω οτι ειναι καλο εστω.

Επεξ/σία από splanis
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καμιά πρόταση για ποιοτικό plug 'n' play μικρόφωνο για να συνδέω στο PC μου; 

Χρήση: ηχογράφηση φωνητικών και μετά επεξεργασία στο audacity. Να έχει noise canceling και να μην ακούγεται βουητό μετά στην αναπαραγωγή.

Budget: 80€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...