Προς το περιεχόμενο

Pocophone F1 η IPhone SE?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο κινητο πιστευετε οτι ειναι σε γενικές γραμμές καλύτερο;

Σε σχέση με την κάμερα πχ, ταχύτητα κ.λ.π;

Πιστεύετε οτι το pocophone είναι πολύ άψογο σε όλα; Κάμερα, Face-ID για ξεκλείδωμα κ.λ.π ή όχι; Είμαι χρήστης SE και σκεφτόμουν να πάω σε Pocophone

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχουν επαφή φίλε . Το είχα κάποτε το se  ήταν κ είναι τίμιο . Αλλά τo f1 απλά δεν χάνει πουθενά από το se . Ούτε καν στις κάμερες που είναι υποτίθεται midrange. . Είναι σίγουρα πιο γρήγορο το poco πιο πολύ ram.καλυτερη cpu  καλύτερη μπαταρία κλπ.   Face id δεν τι χω δοκιμάσει αλλά λογικά λειτουργεί απροβληματιστα. 

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vargas είπε

Δεν έχουν επαφή φίλε . Το είχα κάποτε το se  ήταν κ είναι τίμιο . Αλλά τo f1 απλά δεν χάνει πουθενά από το se . Ούτε καν στις κάμερες που είναι υποτίθεται midrange. . Είναι σίγουρα πιο γρήγορο το poco πιο πολύ ram.καλυτερη cpu  καλύτερη μπαταρία κλπ.   Face id δεν τι χω δοκιμάσει αλλά λογικά λειτουργεί απροβληματιστα. 

αρα πιστευεις οτι το Pocophone ειναι καλυτερο ε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, rasty14 είπε

αρα πιστευεις οτι το Pocophone ειναι καλυτερο ε;

Σίγουρα καλύτερο . Και όσο αφορά την καμερα το βράδυ έχει θέματακια ναι αλλά με ένα download κ install της gcam αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο 

10 λεπτά πριν, rasty14 είπε

ουτε κατα διανοια δεν ισχυει αυτο που λες αλλα ευχαριστω για τη γνωμη σου

Σκουπίδι δεν είναι το iphone se μην τρελαθουμε . Ακόμα κ τώρα δύο χρόνια μετά είναι κεραυνός σαν κινητό απλά η μικρή  του οθόνη και γενικά σαν κινητό μοιάζει άλλης εποχής σε σχέση με τα νέα κινητά . Είναι ένα 6s σε μικρό σώμα με απείρως καλύτερη μπαταρία

Επεξ/σία από vargas
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vargas είπε

Σίγουρα καλύτερο . Και όσο αφορά την καμερα το βράδυ έχει θέματακια ναι αλλά με ένα download κ install της gcam αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο 

Ευχαριστω! θα σκεφτω σοβαρα να το παρω! και το SE καλο ειναι αλλα αλλαζω συχνα κινητα οποτε..

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
On 06/10/2018 at 18:10, rasty14 said:

Ποιο κινητο πιστευετε οτι ειναι σε γενικές γραμμές καλύτερο;

Σε σχέση με την κάμερα πχ, ταχύτητα κ.λ.π;

Πιστεύετε οτι το pocophone είναι πολύ άψογο σε όλα; Κάμερα, Face-ID για ξεκλείδωμα κ.λ.π ή όχι; Είμαι χρήστης SE και σκεφτόμουν να πάω σε Pocophone

Το SE ειναι στην πραξη ενα mini 6s. Που σημαινει ενα πολυ δυνατο τηλεφωνο σημερα και για 3-4 χρονια ακομη ενω θα παιρνει αναβαθμισεις για λογικα ακομη 5 χρονια αν αναλογιστουμε οτι το 5s ακομη παιρνει αναβαθμισεις. Η καμερα του ειναι καλή. Καλυτερη απο των περισσοτερων middle range android σιγουρα. Για το Poco Loco δεν ξερω δεν το ειδα.

Το Poco Loco εχει το αβανταζ του δυνατου επεξεργαστη αλλα δεν αναμενονται αναβαθμισεις για πανω απο 2 χρονια ομως. Δεν νομιζω να εχεις θεμα με τις επιδοσεις του ενοοειται αλλα αλλαζεις οικοσυστημα οποτε θελει τον χρονο του. Εαν το αποφασισες δεν θα ελεγα οτι ειναι κακη επιλογη. Δεν τιθεται θεμα αλλα iOS δεν θα ειναι. Εξαρταται τι ζηταει ο καθενας αλλα ολα μια συνηθεια ειναι. Θα σου λειψει στην αρχη το iOS.

Εαν πηγαινα σε android σαν βασικο τηλεφωνο το βασικο που θα ζητουσα ειναι μεγαλη μπαταρια που μου λειπει απο το iPhone και καλο επεξεργαστη που τα εχει και τα δυο το Poco. Μην περιμενεις ποιοτητα ναυαρχιδας αν και δεν το εχω πιασει.

• Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Χαχαχαχαχαχαχαχα....

Πλακα εχεις!

Το SE ειναι στην πραξη ενα mini 6s. Που σημαινει ενα πολυ δυνατο τηλεφωνο σημερα και για 3-4 χρονια ακομη ενω θα παιρνει αναβαθμισεις για λογικα ακομη 5 χρονια αν αναλογιστουμε οτι το 5s ακομη παιρνει αναβαθμισεις. Η καμερα του ειναι καλή. Καλυτερη απο των περισσοτερων middle range android σιγουρα. Για το Poco Loco δεν ξερω δεν το ειδα.

Το Poco Loco εχει το αβανταζ του δυνατου επεξεργαστη αλλα δεν αναμενονται αναβαθμισεις για πανω απο 2 χρονια ομως. Δεν νομιζω να εχεις θεμα με τις επιδοσεις του ενοοειται αλλα αλλαζεις οικοσυστημα οποτε θελει τον χρονο του. Εαν το αποφασισες δεν θα ελεγα οτι ειναι κακη επιλογη. Δεν τιθεται θεμα αλλα iOS δεν θα ειναι. Εξαρταται τι ζηταει ο καθενας αλλα ολα μια συνηθεια ειναι. Θα σου λειψει στην αρχη το iOS.

Εαν πηγαινα σε android σαν βασικο τηλεφωνο το βασικο που θα ζητουσα ειναι μεγαλη μπαταρια που μου λειπει απο το iPhone και καλο επεξεργαστη που τα εχει και τα δυο το Poco. Μην περιμενεις ποιοτητα ναυαρχιδας αν και δεν το εχω πιασει.

το μονο που σκεφτομαι ειναι πραγματικα η μπαταρια. Μου τη σπαει που το ΙPhone βγαζει μετα βιας μια μερα!και αυτο που με ανησυχει ειναι πιο θα εχει καλυτερη καμερα.. το SE η το Poco... Αυτο ειναι ισως το κυριοτερο που θα λαβω υποψη στην αποφαση μου

Δημοσ.

Δεν ξερω την καμερα του Poco αλλα δεν την περιμενω ουτε πολυ καλυτερη ουτε πολυ χειροτερη του SE.

Φυσικα η μεγαλυτερη οθονη αλλα και διαστασεις ειναι θετικο/αρνητικο αλλα και αυτο συνηθιζεται.

Το θεμα ειναι εαν οντως αποφασισες να πας σε android!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Κινητο 4'' ειναι αλλης εποχης εκτος και το θες μονο για κλησεις να τσεκαρεις κανα email και κανα messenger

απο ποτε τα compact κινητά με τιτάνιους επεξεργαστές είναι εκτός εποχής ;

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Κινητο 4'' ειναι αλλης εποχης εκτος και το θες μονο για κλησεις να τσεκαρεις κανα email και κανα messenger

Εκτος κι αν εισαι επαγγελματιας και θελεις το κινητό σου εργαλειο και οχι TV/Game. 

Οπου παιζει να εχεις μαζι σου και tablet ή και laptop και να θελεις το κινητο να χωραει στις τσεπες σου και να μην σκεφτεσαι να το βγαλεις οταν καθεσαι. 

Το μεγεθος του σασι του SE το θεωρω ιδανικο αλλα δεν θα ελεγα οχι σε μικροτερα bazels σε αυτο. Μια χαρα κανω ακομη τα παντα στο 5s κι ας υπαρχει και δευτερη συσκευη.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rasty14 είπε

απο ποτε τα compact κινητά με τιτάνιους επεξεργαστές είναι εκτός εποχής ;

Τον τιτανιο επεξεργαστη που τον βρηκες;😂😂😂

Δημοσ.

Καμία σχέση δεν έχουν οι δύο συσκευές μεταξύ τους... Πρώτα από όλα το μέγεθος των δύο συσκευών και των οθονών τους είναι τελείως διαφορετικά... Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά overall το f1 είναι καλύτερο... Ο μόνος λόγος κατά την γνώμη μου για να πας στο iPhone είναι  αν θες οπωσδήποτε το ios και όπως είπα το μέγεθος αλλά μετά υπάρχουν και άλλα πιο compact  android. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, iliasmach είπε

Καμία σχέση δεν έχουν οι δύο συσκευές μεταξύ τους... Πρώτα από όλα το μέγεθος των δύο συσκευών και των οθονών τους είναι τελείως διαφορετικά... Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά overall το f1 είναι καλύτερο... Ο μόνος λόγος κατά την γνώμη μου για να πας στο iPhone είναι  αν θες οπωσδήποτε το ios και όπως είπα το μέγεθος αλλά μετά υπάρχουν και άλλα πιο compact  android. 

Το έχει το se κ θέλει να πάρει f1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...