ziaba Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε Αστεια πραγματα. Να σε ρωτησω ομως κατι, γιατι να ανοιγοκλεινεις τα data στο κινητο? Αφου ειναι εξυπνο κινητο δεν σπαταλαει data Δεν ήμαστε όλοι λεφτάδες όπως iphonakides να χουμε απεριόριστα data ... Επίσης για εξοικονόμηση μπαταρίας μπορείς να το κάνεις αυτό ... Για σένα όλα αυτά είναι αστεία για μένα και για εκατομμύρια χρηστών Android όχι Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από ziaba 1
Radiatedsoul Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, ziaba είπε Δεν ήμαστε όλοι λεφτάδες όπως iphonakides να χουμε απεριόριστα data ... Επίσης για εξοικονόμηση μπαταρίας μπορείς να το κάνεις αυτό ... Για σένα όλα αυτά είναι αστεία για μένα και για εκατομμύρια χρηστών Android όχι Στα iphone εχεις παντα ανοιχτα τα data και δεν στα τρωει, γιαυτο και ολοι με iphone εχουν τα παντα ανοιχτα και δεν τους νοιαζει (και οχι επειδη εχουν απεριοριστα data). Επισης υπαρχουν iphones που κοστιζουν πολυ λιγοτερα απο ενα andoid. Απλα παιδια , υπαρχουν αστικοι μυθοι οτι τα iphones ειναι ακριβα την στιγμη που το iphone se το αγορασα 190 ευρω και εχω το τελευταιο λειτουργικο της Apple για τα επομενα 5 χρονια. Δειτε ποσο κοστιζει π.χ το iphone 7 καινουργιο 460 ευρω και θα πεσει και αλλο, και μιλαμε για κινητο με υποστιριξη σαν καινουργιο μεχρι το 2025
ziaba Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Στα iphone εχεις παντα ανοιχτα τα data και δεν στα τρωει, γιαυτο και ολοι με iphone εχουν τα παντα ανοιχτα και δεν τους νοιαζει (και οχι επειδη εχουν απεριοριστα data). Επισης υπαρχουν iphones που κοστιζουν πολυ λιγοτερα απο ενα andoid. Απλα παιδια , υπαρχουν αστικοι μυθοι οτι τα iphones ειναι ακριβα την στιγμη που το iphone se το αγορασα 190 ευρω και εχω το τελευταιο λειτουργικο της Apple για τα επομενα 5 χρονια. Δειτε ποσο κοστιζει π.χ το iphone 7 καινουργιο 460 ευρω και θα πεσει και αλλο, και μιλαμε για κινητο με υποστιριξη σαν καινουργιο μεχρι το 2025 Πως δεν σου τα τρώει η ειδοποίηση από e-mail, massager πως σου έρχεται χωρίς data ; για συγχρονισμό - uploading δεν τρώει MB - μπαταρία με αέρα τα κάνει όλα;
stafaf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ έγραψα από την πρώτη στιγμή να το πάρει το παληκάρι το πόκο. Ιδίως αν μπορεί να περιμένει κανα εξάμηνο το πολύ, θα το πάρει από δω μέσα κανα 150ρι το πολύ από αυτούς που του κάνουν τεμενάδες τώρα. Οπότε αν μπορείς κιόλας να αντέξεις την κινεζική αντιγραφή του iOS (το miui), όρμα δε θα σε απογοητεύσει. Και όταν βγει του χρόνου το γιοκοτσόκο f2 θα πουλήσεις αυτό 100 θα δώσεις αλλά 300 και θα έχεις και του χρόνου καινούργιο που θα το συγκρίνουν και τότε με το Se και θα γράφουν (πάλι) το ποσό χρέπι είναι. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από stafaf
Radiatedsoul Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, ziaba είπε Πως δεν σου τα τρώει η ειδοποίηση από e-mail, massager πως σου έρχεται χωρίς data ; για συγχρονισμό - uploading δεν τρώει MB - μπαταρία με αέρα τα κάνει όλα; Κανονικα τα κανει ολα, απλα εχεις πληρη ελεγχο πανω στα data σου. Κοιτα στην φωτο πως εχω αποκοψει απο data τα google maps κατι που στο προιγουμενο android δεν μπορουσα να κανω και τραβαγε συνεχεια data. Και ειναι πολυ ευκολο, απλα ενα κουμπακι, και τελος τα data απο την συγκεκριμενη εφαρμογη που θελεις.
stafaf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Κανονικα τα κανει ολα, απλα εχεις πληρη ελεγχο πανω στα data σου. Κοιτα στην φωτο πως εχω αποκοψει απο data τα google maps κατι που στο προιγουμενο android δεν μπορουσα να κανω και τραβαγε συνεχεια data. Και ειναι πολυ ευκολο, απλα ενα κουμπακι, και τελος τα data απο την συγκεκριμενη εφαρμογη που θελεις. Όντως αυτό το χαρακτηριστικό μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Ερχόμενος από Android δεν το θυμάμαι. Λογικα σε κάποια distro θα πρέπει να υπάρχει και εκεί. Το να μπορείς να ορίζεις ποια εφαρμογή θα έχει πρόσβαση στο 4g είναι πολύ χρήσιμο. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από stafaf
ziaba Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε Κανονικα τα κανει ολα, απλα εχεις πληρη ελεγχο πανω στα data σου. Κοιτα στην φωτο πως εχω αποκοψει απο data τα google maps κατι που στο προιγουμενο android δεν μπορουσα να κανω και τραβαγε συνεχεια data. Και ειναι πολυ ευκολο, απλα ενα κουμπακι, και τελος τα data απο την συγκεκριμενη εφαρμογη που θελεις. μόλις κοίταξα σε 2 συσκευές μου με γυμνό android 6 και 7 και γίνεται ... μάλλον δεν ήξερες να το ρυθμίσεις 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε Κανονικα τα κανει ολα, απλα εχεις πληρη ελεγχο πανω στα data σου. Κοιτα στην φωτο πως εχω αποκοψει απο data τα google maps κατι που στο προιγουμενο android δεν μπορουσα να κανω και τραβαγε συνεχεια data. Και ειναι πολυ ευκολο, απλα ενα κουμπακι, και τελος τα data απο την συγκεκριμενη εφαρμογη που θελεις. και το ανδροιδ το κανει αυτο.. και το οτι υπαρχει η επιλογη να ανοιγοκλεινεις τα δεδομενα ειναι μια επιπλεον επιλογη και οχι απαραιτητο δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη σου..
chios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε Κανονικα τα κανει ολα, απλα εχεις πληρη ελεγχο πανω στα data σου. Κοιτα στην φωτο πως εχω αποκοψει απο data τα google maps κατι που στο προιγουμενο android δεν μπορουσα να κανω και τραβαγε συνεχεια data. Και ειναι πολυ ευκολο, απλα ενα κουμπακι, και τελος τα data απο την συγκεκριμενη εφαρμογη που θελεις. Σιγά το πρωτοποριακό;; αυτό γίνεται και στο Android εδώ και πολλά χρόνια, το τσέκαρα τώρα σε τηλέφωνο το 2014. 2 1
ziaba Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, stafaf είπε Βρε δεν το συγκρίνουμε. Το πόκο είναι καλύτερο. Τα είπαμε αυτά. Ε εντάξει είνα 2 1/2 ετών το se αλλά επειδή είσαι νιουμπάς και κάνει μπαμ άκου και κάτι. Έχει πάρει 3 major αναβαθμίσεις και θα πάρει και άλλες τόσες. Ξέρω είναι λίγο... κάπως να λες ότι έχεις πόκο, αλλά να ξέρεις ότι έκανες άριστη επιλογή. Μην ακούς τον κόσμο είναι κακός. πχ το mi5 (συσκευή 02/16 σαν το se) υποστηρίζεται κανονικά από την xiaomi, κάθε παρασκευή έρχεται ΟΤΑ επίσημη αναβάθμιση dev... είναι με android 8 και τελευταίο security patch ... νομίζεις μόνο με ios παίρνεις updates😂 1 1
stafaf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ziaba είπε πχ το mi5 (συσκευή 02/16 σαν το se) υποστηρίζεται κανονικά από την xiaomi, κάθε παρασκευή έρχεται ΟΤΑ επίσημη αναβάθμιση dev... είναι με android 8 και τελευταίο security patch ... νομίζεις μόνο με ios παίρνεις updates😂 Ε ως εδώ ήταν. Δώστο ένα 80ρι να σωθείς γιατί δε θα δεις τπτ άλλο από εδώ και πέρα. Εκτός αν περιμένεις να πάρεις... pie. Βούρ για γιόκοτσόκο και εσύ. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από stafaf
Arkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δεν διαβασα κανενα μηνυμα αλλα θα σου πω οτι το poco παιζει με τους μεγαλους των 1000-1200 ευρω και τους κοντραρει στα ισια. Ειναι το απολυτο vfm αυτη τη στιγμη. To iphone se ειναι παιχνιδακι μπροστα του. Μιλαμε για οθονιτσα 4" πολυ κακης αναλυσης 2gb ram μονο και γενικα παντου ειναι πισω. Στα 80 θα αξιζε το iphone se στην τιμη που εχει τωρα ακομα και το redmi note 5 των 160 ειναι καλυτερο.
Radiatedsoul Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, chios είπε Σιγά το πρωτοποριακό;; αυτό γίνεται και στο Android εδώ και πολλά χρόνια, το τσέκαρα τώρα σε τηλέφωνο το 2014. Τοτε παιδια γιατι ανοιγοκλεινετε τα δεδομενα στα ανδροιδ και δεν τα αφηνετε συνεχεια ανοιχτα οπως οι χρηστες ios?
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Radiatedsoul είπε Τοτε παιδια γιατι ανοιγοκλεινετε τα δεδομενα στα ανδροιδ και δεν τα αφηνετε συνεχεια ανοιχτα οπως οι χρηστες ios? Εγω στο δικο μου μονιμα ανοιχτα τα εχω. 2
stafaf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω στο δικο μου μονιμα ανοιχτα τα εχω. Άσε φίλε πριν το Se (κανα 2μηνο δηλαδή) είχα το mi max 2. Κινητάρα. Και το mi max 3 θα είναι ακόμη πιο γαμάτο. Θα το βγάζεις στο τραπεζάκι στην καφετέρια και δε θα χωράνε οι καφέδες! Επικό μέγεθος. Θα ήθελα να το δω από περιέργεια. Θα το ευχαριστηθείς σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα