palkey Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Προχθές το κινητό μου πήρε την αναβάθμιση σε Oreo. Παρατήρησα βελτίωση στη διαχείρηση ενέργειας αλλά δυστυχώς μια μικρή καθυστέρηση που φαντάζομαι ότι οφείλεται στο νέο λειτουργικό. Η ερώτηση είναι αν κάποιος γνωρίζει, σε hard reset υπάρχει πιθανότητα να βελτιωθεί η κατάσταση ή δεν αξίζει τον κόπο; Έχει παρατηρήσει κάποιος συμφορουμίτης κάποια ακόμα βελτίωση ουσιαστική;
saruman123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Spoiler Νομίζω ο @tsilitheo1 έχει το συγκεκριμένο κινητό.
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 48 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Νομίζω ο @tsilitheo1 έχει το συγκεκριμένο κινητό. Το εχω ακομα Νικολα, και ειναι σφαιρα και απροβληματιστο εντελως για 2+ χρονια.. Δεν εχω παρει το update,το περιμενω,ψαχνω συνεχως το νετ για επισημη αναβαθμιση και ξερω οτι αρχες Σεπτεμβρίου κυκλοφορησε το oreo.... Απλα δεν μου ηρθε ακομη... Στον φιλο ισως ηρθε λογω χωρας εισαγωγης... Παντως ας ξερει ο φιλος οτι επειτα απο μεγαλη αναβάθμιση(π.χ απο 7 σε 8), το χαρντ ριζετ ειναι ισως αναγκαιοτητα Εκανα ακομα ενα search απο το κινητο για αναβάθμιση αλλα τιποτε... Ισως πρεπει να ανοιξω το lg bridge στο πσ και βαριεμαι
ziaba Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 @tsilitheo1 Με το imei κατεβάζεις το τελευταίο kdz και μετά flashtool ότι καλύτερο καθαρή εγκατάσταση
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ziaba είπε @tsilitheo1 Με το imei κατεβάζεις το τελευταίο kdz και μετά flashtool ότι καλύτερο καθαρή εγκατάσταση Το γνωριζω φιλε ziaba... Απλα οπως εγραψα βαριεμαι να αναψω το pc... Ειτε για το lg bridge, ειτε για το lg flashtool 1
ziaba Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Το γνωριζω φιλε ziaba... Απλα οπως εγραψα βαριεμαι να αναψω το pc... Ειτε για το lg bridge, ειτε για το lg flashtool καλά τόσο καιρό μόνο απ το "παλιό"lg μας γράφεις αν το ξέρα δεν θα διάβαζα καν τα posts σου😜
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, ziaba είπε καλά τόσο καιρό μόνο απ το "παλιό"lg μας γράφεις αν το ξέρα δεν θα διάβαζα καν τα posts σου😜 Lol.... Το g5 μου "σπερνει" ακομα χωρις να εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα ακομα.... Μαμισιο... Καμια χρηση εγγυησεως ακομη... Θα αλλαχτει με g7 ή με πιθανοτερο v40
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα