Προς το περιεχόμενο

LG G5 Oreo Update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθές το κινητό μου πήρε την αναβάθμιση σε Oreo. Παρατήρησα βελτίωση στη διαχείρηση ενέργειας αλλά δυστυχώς μια μικρή καθυστέρηση που φαντάζομαι ότι οφείλεται στο νέο λειτουργικό. Η ερώτηση είναι αν κάποιος γνωρίζει,  σε hard reset υπάρχει πιθανότητα να βελτιωθεί η κατάσταση ή δεν αξίζει τον κόπο; Έχει παρατηρήσει κάποιος συμφορουμίτης κάποια ακόμα βελτίωση ουσιαστική;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, saruman123 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Νομίζω ο @tsilitheo1 έχει το συγκεκριμένο κινητό.

Το εχω ακομα Νικολα, και ειναι σφαιρα και απροβληματιστο εντελως για 2+ χρονια.. Δεν εχω παρει το update,το περιμενω,ψαχνω συνεχως το νετ για επισημη αναβαθμιση και ξερω οτι αρχες Σεπτεμβρίου κυκλοφορησε το oreo.... Απλα δεν μου ηρθε ακομη... Στον φιλο ισως ηρθε λογω χωρας εισαγωγης... Παντως ας ξερει ο φιλος οτι επειτα απο μεγαλη αναβάθμιση(π.χ απο 7 σε 8), το χαρντ ριζετ ειναι ισως αναγκαιοτητα

Εκανα ακομα ενα search απο το κινητο για αναβάθμιση αλλα τιποτε... Ισως πρεπει να ανοιξω το lg bridge στο πσ και βαριεμαι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ziaba είπε

@tsilitheo1 Με το imei κατεβάζεις το τελευταίο kdz και μετά flashtool ότι καλύτερο καθαρή εγκατάσταση

Το γνωριζω φιλε ziaba... Απλα οπως εγραψα βαριεμαι να αναψω το pc... Ειτε για το lg bridge, ειτε για το lg flashtool

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Το γνωριζω φιλε ziaba... Απλα οπως εγραψα βαριεμαι να αναψω το pc... Ειτε για το lg bridge, ειτε για το lg flashtool

καλά τόσο καιρό μόνο απ το "παλιό"lg μας γράφεις αν το ξέρα δεν θα διάβαζα καν τα posts σου😜

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ziaba είπε

καλά τόσο καιρό μόνο απ το "παλιό"lg μας γράφεις αν το ξέρα δεν θα διάβαζα καν τα posts σου😜

Lol.... Το g5 μου "σπερνει" ακομα χωρις να εχει βγαλει ουτε ενα προβλημα ακομα.... Μαμισιο... Καμια χρηση εγγυησεως ακομη... Θα αλλαχτει με g7 ή με πιθανοτερο v40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...