nikcool Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 ποιος ειναι ο καλυτερος browser? Τωρα εχω chrome και ειναι πολυ κομπλε, γρηγορος, ασφαλης, ευκολος, αλλα αποτι λενε και βλεπω και ο ιδιος ειναι καπως βαρυς. οποτε σκεφτομαι να αλλαξω για να μην πιανει τοση μνημη και cpu. για τους υπολοιπους δεν ξερω για αυτο ρωταω. οσο για microsoft edge γνωμη???? ευχαριστωω
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δοκίμασε Firefox. Από την Quantum έκδοση και μετά είναι πολύ γρήγορος. Επίσης υπάρχει κι ο Vivaldi που είναι fork του Chromium αλλά με καλύτερα privacy settings από τον Chrome. https://www.mozilla.org/el/firefox/new/ https://vivaldi.com/
Salvation81 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Πιο ελαφρυ απο Internet Explorer (δλδ τον EDGE στα 10) δεν θα βρεις.
fastnq2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Firefox ποτέ δεν μ άρεσε, δεν το βρίσκω λειτουργικό, ένα καιρό που χρησιμοποιούσα opera ήταν φοβερό, τώρα έχω Chrome αλλά κάποιοι το χαρακτηριζουν '' μαρτυριαρη'' και δεν ξέρω, σε φάση μαζεύει δεδομένα και πλασάρει διαφημίσεις επειδή είναι της Google?
Salvation81 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, fastnq2 είπε Firefox ποτέ δεν μ άρεσε, δεν το βρίσκω λειτουργικό, ένα καιρό που χρησιμοποιούσα opera ήταν φοβερό, τώρα έχω Chrome αλλά κάποιοι το χαρακτηριζουν '' μαρτυριαρη'' και δεν ξέρω, σε φάση μαζεύει δεδομένα και πλασάρει διαφημίσεις επειδή είναι της Google? Firefox ηταν ειναι και μαλλον θα ειναι ο πιο βαρυς απο ολους. Ο Chrome οτι και να κανεις το στελνει πισω στην Google οποτε δεν τον λες και ασφαλη. Για μενα ο καλυτερος παντα ηταν ο I.E γιατι ουτε βαρυς ειναι αλλα ουτε αναφερει τα παντα που κανεις πισω στην MS (ξερω πως μερικοι ακουνε MS και τους γυριζει το ματι αλλα αυτο δεν λεει κατι). Παντως αν θελεις ασφαλεια πας στον TOR και εισαι μια χαρα. 1
skiabox Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά κάποιος γνώριμος από τα παλιά που συνήθως τον ξεχνάμε είναι ο Opera! Εχει γίνει ο πιο ελαφρύς από όλους πλέον!
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Επαναφέρω το θέμα και ρωτάω. Ποιον περιηγητή να προτιμήσω ; yandex ,opera,torch,safari ?
Gilmen Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δοκιμασε τους εναν εναν να δεις ποιος θα σε βολεψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα