Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας άλλος που να έχει κόψει την κάρτα χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα;

Είμαι σε σκέψη να την κόψω αλλά το δείγμα που έχει τολμήσει κατι τέτοιο είναι πολύ μικρό...:P

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις ‎20‎/‎10‎/‎2018 στις 8:14 ΜΜ, thant είπε

Υπάρχει κανένας άλλος που να έχει κόψει την κάρτα χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα;

Είμαι σε σκέψη να την κόψω αλλά το δείγμα που έχει τολμήσει κατι τέτοιο είναι πολύ μικρό...:P

Eννοεις για να αποφυγεις περιπτωση ασυρματου χακαρισματος?

Εχει αναφερθει τετοιο κρουσμα μεχρι τωρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, rus είπε

Eννοεις για να αποφυγεις περιπτωση ασυρματου χακαρισματος?

Εχει αναφερθει τετοιο κρουσμα μεχρι τωρα?

Δεν φοβάμαι μη με χακαρουν, αλλά δεν θεωρώ πως εχει και κατι να μου προσφέρει η ανέπαφη κάρτα.

Απο θεμα ασφάλειας δεν είναι μόνο το χακαρισμα. Αν την χάσει η μάνα μου (που είναι και λίγο στον κόσμο της) που την χρησιμοποιεί μια με δυο φορές τον μήνα και άρα δεν θα το καταλάβει οτι χάθηκε αφου δεν την χρησιμοποιεί συχνά, θεωρείς οτι δεν υπάρχει πρόβλημα ανησυχίας;

Επεξ/σία από thant
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, thant είπε

Απο θεμα ασφάλειας δεν είναι μόνο το χακαρισμα. Αν την χάσει η μάνα μου (που είναι και λίγο στον κόσμο της) που την χρησιμοποιεί μια με δυο φορές τον μήνα και άρα δεν θα το καταλάβει οτι χάθηκε αφου δεν την χρησιμοποιεί συχνά, θεωρείς οτι δεν υπάρχει πρόβλημα ανησυχίας;

Στην ιδια κατασταση περιπου είναι και η δικη μου μανα, γιαυτο και δε χρησιμοποιει καρτα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες μια διευκρινηση, αν με την ανεπαφη ψωνισεις κατι >25ε δηλαδή χρειαστεί να πληκτρολογήσεις pin, η καρτα περναει παλι ανέπαφα ή τοτε πρεπει να μπει μεσα?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, rus είπε

Παιδες μια διευκρινηση, αν με την ανεπαφη ψωνισεις κατι >25ε δηλαδή χρειαστεί να πληκτρολογήσεις pin, η καρτα περναει παλι ανέπαφα ή τοτε πρεπει να μπει μεσα?

ναι οι ελληνικες καρτες περνάνε ανεπαφα ανεξαρτήτως ποσού... όμως έχω πετύχει κάρτες εξωτερικού που δεν περνάνε...

• Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kon1to είπε

ναι οι ελληνικες καρτες περνάνε ανεπαφα ανεξαρτήτως ποσού... όμως έχω πετύχει κάρτες εξωτερικού που δεν περνάνε...

Μπορουν όμως να μπουν και μεσα, ανεξαρτητως ποσου.

Δημοσ.
Στις 20/10/2018 στις 9:23 ΠΜ, bromiaris είπε

Αυτό είναι σαν πουγκί απο ζελατίνα.Προστατεύει όπως τα RFID πορτοφόλια;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Αυτό είναι σαν πουγκί απο ζελατίνα.Προστατεύει όπως τα RFID πορτοφόλια;

Κάνουν δουλεια, τα έχω δοκιμάσει με 3 μηχανήματα σουπερ μαρκετ. Χωρις τη ζελατινα επιανε το wireless, με τη ζελατινα ουτε να το χέσει. Βέβαια τώρα που έκανα εγκοπές και έκοψα την κεραια δε μου χρειαζονται και τα χαρίζω σε φιλους.

Δημοσ.

Έχω μια debit της Πειραιώς η οποία λήγει στις 01/19 και τουςέστειλα email να ρωτήσω εαν πρέπει να παω εγώ την κάρτα μου για αντικατάσταση στο υποκατάστημά τους ή αν θα μου έρθει ταχυδρομικώς χωρίς να κάνω κάτι άλλο αλλά δυστυχως με έχουν γράψει στα @@ τους και δεν έχουν απαντήσει.

Γνωρίζει κανείς αν σου έρχεται ταχυδρομικώς η κάρτα ή πρέπει να πας ο ίδιος στην τράπεζα για να στην αντικαταστήσουν;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tarantules είπε

Έχω μια debit της Πειραιώς η οποία λήγει στις 01/19 και τουςέστειλα email να ρωτήσω εαν πρέπει να παω εγώ την κάρτα μου για αντικατάσταση στο υποκατάστημά τους ή αν θα μου έρθει ταχυδρομικώς χωρίς να κάνω κάτι άλλο αλλά δυστυχως με έχουν γράψει στα @@ τους και δεν έχουν απαντήσει.

Ε φυσικα, που να απαντησουν στο email όταν υπαρχει η τηλεφωνικη γραμμη τους με την υψηλη ανα λεπτο χρεωση :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, tarantules είπε

Γνωρίζει κανείς αν σου έρχεται ταχυδρομικώς η κάρτα ή πρέπει να πας ο ίδιος στην τράπεζα για να στην αντικαταστήσουν;

Καλησπερα εμενα μου εστειλαν μονοι τους ταχυδρομικα, να ξερεις ειναι ενας λευκος φακελος χωρις να εχει τιποτα εξωτερικα διακριτικα οτι ειναι απο τραπεζα μην το πεταξεις.. αα να ξερεις οτι μου χρεωσαν την εκδοση με εξι ευρω οι λαδεμποροι., ξεφτιλα και εχω και συναλλαγες σε αυτους

Μόλις τώρα, mitskitsamal είπε

Καλησπερα εμενα μου εστειλαν μονοι τους ταχυδρομικα, να ξερεις ειναι ενας λευκος φακελος χωρις να εχεη τιποτα εξωτερικα τραπεζα μην το πεταξεις.. αα να ξερεις οτι μου χρεωσαν την εκδοση με εξι ευρω οι λαδεμποροι., ξεφτιλα και εχω και συναλλαγες σε αυτους

Επεξ/σία από mitskitsamal
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, tarantules είπε

έρχεται ταχυδρομικα στη διευθυνση σου. Το μονο που πρεπει να εισαι σιγουρος, ειναι αν εχουν τη σωστη, επειδη πχ αλλαξες σπιτι

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...