3oxic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω μια πιστωτική της alpha bank ( world ). Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω αγορές σε άμαζον; Είναι η πρώτη φόρα που θέλω να την χρησιμοποιήσω για online αγορές.
ZauZ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Εφόσον είναι VISA ή Mastercard δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην μπορείς.
3oxic Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, ZauZ είπε Εφόσον είναι VISA ή Mastercard δεν βρίσκω κάποιον λόγο να μην μπορείς. Νομίζω υπάρχουν πιστωτικές που δεν μπορείς να κάνεις αγορές ηλεκτρονικά.
fredd0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, 3oxic είπε Νομίζω υπάρχουν πιστωτικές που δεν μπορείς να κάνεις αγορές ηλεκτρονικά. υπαρχουν πιστωτικες που μπορεις εσυ να κλειδωσεις τις ηλεκτονικες (απο αποσταση) αγορεςαν θελεις, αλλα δεν ειναι κανονας. Παρε 210 326 0000 και τσεκαρε, αλλα κατα 99.99% μια χαρα μπορεις να κανεις τις αγορες σου
vagos789 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, 3oxic είπε Νομίζω υπάρχουν πιστωτικές που δεν μπορείς να κάνεις αγορές ηλεκτρονικά. Στον πλανητη Σείριο ισως , εδω οχι.
gregdel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Μπορείς να κάνεις και δοκιμή αν έχεις android κινητό... στο google play υπάρχουν πολλά προγράμματα που έχουν 0,10€. Δοκίμασε να αγοράσεις ένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα