Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι και πως?

Αν ερθουν οι παραγγελειες μου στο τοπικο ελτα που δουλευει ως τις 14:00,γινεται να τους πω να το στειλουν σε καποιο κεντρικο καταστημα?

Εχει παραπανω κοστος αυτο?

Δημοσ.

καντους μια ερώτηση. Πέρσι περίμενα ενα συστημένο εξωτερικού και αργησε να έρθει οπότε εγώ θα εφευγα διακοπές. τελικά το πρόλαβα και το παρέλαβα αλλα οταν ρώτησα τα ελτα μου είπαν οτι μπορώ να τους πω να το στείλουν στο υποκατάστημα του μέρους που βρίσκομαι και να πληρώσω μόνο την εσωτερική αποστολή. Μου είχαν πει τότε οτι πρέπει να δω πρώτα οτι έφτασε στο κατάστημα ΕΛΤΑ στην διευθυνση κατοικίας μου και μετά να πάρω τηλ εκεί για να το κανονίσουμε.

δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τότε αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται αίτηση αναδρομολόγησης. Εγώ είχα κάνει για δέμα που πήγε στο πατρικό μου σε άλλη πόλη και ήθελα να το παραλάβω στην Αθήνα.

Την έκανα στο κατάστημα που ήθελα να παραλάβω. Πλήρωσα κάτι, αλλά δεν θυμάμαι ποσό. Ίσως να σου πουν στο τηλέφωνο αν πάρεις στα ΕΛΤΑ.

Επεξ/σία από cb_papi
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, cb_papi είπε

Γίνεται αίτηση αναδρομολόγησης. Εγώ είχα κάνει για δέμα που πήγε στο πατρικό μου σε άλλη πόλη και ήθελα να το παραλάβω στην Αθήνα.

Την έκανα στο κατάστημα που ήθελα να παραλάβω. Πλήρωσα κάτι, αλλά δεν θυμάμαι ποσό. Ίσως να σου πουν στο τηλέφωνο αν πάρεις στα ΕΛΤΑ.

καταρχας ναι ειναι γεγονος! επιασα γραμμη στα ελτα!!

μου ειπαν 2,20 ευρω,μηπως σου θυμιζει κατι? τοσο ηταν?

ετσι μου ειπαν και εμενα,στο καταστημα που θελω να παραλαβω να κανω αιτηση.

Ξερεις/θυμασαι ποσο καιρο κανει να παει σε αλλο καταστημα,και αν δειχνει την διαδικασια στο tracking?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάμαι ότι ήταν ένα μικροποσό, άρα δεν αποκλείεται το 2,20. Λιγότερο από μία εβδομάδα πήρε. Δεν θυμάμαι αν μου έδωσαν tracking number δυστυχώς. Σίγουρα μου έστειλαν ειδοποιητήριο όταν έφτασε στο καινούργιο κατάστημα πάντως.

Edit: Είχα πληρώσει με πιστωτική και βρήκα τη συναλλαγή (από τον Φεβρουάριο). 2,20 ευρώ ήταν και εμένα.

Επεξ/σία από cb_papi
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, cb_papi είπε

Θυμάμαι ότι ήταν ένα μικροποσό, άρα δεν αποκλείεται το 2,20. Λιγότερο από μία εβδομάδα πήρε. Δεν θυμάμαι αν μου έδωσαν tracking number δυστυχώς. Σίγουρα μου έστειλαν ειδοποιητήριο όταν έφτασε στο καινούργιο κατάστημα πάντως.

Edit: Είχα πληρώσει με πιστωτική και βρήκα τη συναλλαγή (από τον Φεβρουάριο). 2,20 ευρώ ήταν και εμένα.

Σε ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, DYEL είπε

καταρχας ναι ειναι γεγονος! επιασα γραμμη στα ελτα!!

μου ειπαν 2,20 ευρω,μηπως σου θυμιζει κατι? τοσο ηταν?

ετσι μου ειπαν και εμενα,στο καταστημα που θελω να παραλαβω να κανω αιτηση.

Ξερεις/θυμασαι ποσο καιρο κανει να παει σε αλλο καταστημα,και αν δειχνει την διαδικασια στο tracking?

Ισχύει το άρχικο tracking number που έχεις και το ποσό των 2,20 ευρώ θα το πληρώσεις με την παραλαβή.Μπορείς να το παρακολουθείς κανονικά μεσω του tracking των ΕΛΤΑ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις ‎8‎/‎10‎/‎2018 στις 10:30 ΜΜ, scaphism είπε

Ισχύει το άρχικο tracking number που έχεις και το ποσό των 2,20 ευρώ θα το πληρώσεις με την παραλαβή.Μπορείς να το παρακολουθείς κανονικά μεσω του tracking των ΕΛΤΑ.

Επαναφερω το θεμα για μια ερωτηση.

Για να κανω αναδρομολογιση χρειαζομαι αριθμο tracking από ΕΛΤΑ?

Από που θα παρω τον αριθμο αυτό για παραγγελεια από aliexpress?

Εχω μονο τον κινεζικο αριθμο,και γραφει ότι εχει φτασει στο τοπικο ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Καλησπέρα,θέλω να κάνω αναδρομολόγηση ένα δέμα από DHL.

Αρχικά πως φτάνει Ελλάδα; Είναι DHL Paket. Από όσο ξέρω είναι elta courier. Ισχύει;

Επίσης πότε να κάνω αναδρομολόγηση; Όταν έρθει η μπορώ και πριν έρθει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/11/2018 στις 4:07 ΜΜ, gioiliop7 είπε

Καλησπέρα,θέλω να κάνω αναδρομολόγηση ένα δέμα από DHL.

Αρχικά πως φτάνει Ελλάδα; Είναι DHL Paket. Από όσο ξέρω είναι elta courier. Ισχύει;

Επίσης πότε να κάνω αναδρομολόγηση; Όταν έρθει η μπορώ και πριν έρθει; 

Βρηκες ακρη φιλε?

Αν ειναι elta courier τοτε γιατι να κανεις αναδρομολογηση? Δουλευουν και απογευμα τα elta courier.

Εκτος αν εχεις αλλο λογο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DYEL είπε

Βρηκες ακρη φιλε?

Αν ειναι elta courier τοτε γιατι να κανεις αναδρομολογηση? Δουλευουν και απογευμα τα elta courier.

Εκτος αν εχεις αλλο λογο.

Πήγα στην αρχή στα ελτα κούριερ της περιοχής μου για να τους πω ότι εφόσον το δέμα ήταν αθηνα να έρθει εκεί και να μην πάει στην επαρχία που ήταν ή διεύθυνση αποστολής.

Είχα πάρει τηλέφωνο στα ελτα και μου είπαν ότι το κινητό έρχεται με courier.

Τελικά το κινητό πήγε κανονικά στην επαρχία.

Και πάλι καλά ήμουν εκεί να καταλάβω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...