sheik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Ολόκληρο δώρο θα επερνες αν δούλευες από Πάσχα έως Χριστούγεννα σερί, τώρα όπως είπαν πιο πάνω περνεις αναλογικά με τους μήνες που δούλεψες μετα τον Απρίλιο (αν θυμάμαι καλά) Όχι δεν μιλάω για το δώρο αλλά για την άδεια.
v-tidus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δικαιούσαι κανονικά όλες τις μέρες άδειας στο χέρι μικτά. Επίσης νομίζω και ολόκληρο το επίδομα αδείας. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από v-tidus 1
sheik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστω. Να δωσω και ενα update για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις , γιατι ο φιλος πριν με αποκαλεσε και λαμογιο: Καταρχας δε δουλευω σε οικογενειακη ή μικρομεσαια επιχειρηση, αλλα σε μια απο τις μεγαλυτερες ελληνικες εταιριες στο λιανεμποριο με ετησιο τζιρο περιπου 1 δις. Οποτε, τα χρηματα δεν θα "πονουσαν" τον εργοδοτη . Δευτερον, μιλησα σημερα κατιδιαν με τον δ/ντη μου και επειδη τοσα χρονια εχουμε πολυ καλες σχεσεις αμοιβαιας εκτιμησης και μου ειπε πως οντως ισχυει και πως δεν εχει κανενα προβλημα με αυτο, ειδικα εφοσον τον ενημερωσα απο σημερα
alexandro7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθείς τις άδειες του επόμενου χρόνου καθώς και το επίδομα. Τις άδειες τις δικαιούται ο εργαζόμενος αναλογικά με τις ημέρες εργασίας.
Baator Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, alexandro7 είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθείς τις άδειες του επόμενου χρόνου καθώς και το επίδομα. Τις άδειες τις δικαιούται ο εργαζόμενος αναλογικά με τις ημέρες εργασίας. Μετά από 3 χρόνια εργασίας στον ίδιο εργοδότη η άδεια δεν πάει αναλογικά με τις μέρες εργασίας αλλά μπορείς να τις πάρεις όποτε θες, π.χ. όλες τον Γενάρη. Αν οπότε εγώ έχω κάτσει 3 χρόνια και αποφασίζω στον Γενάρη του επόμενου έτους να φύγω, δεν μου φαίνεται παράλογο να τις πληρωθώ. Είναι σαν να λέω "θα πάρω όλο τον Γενάρη άδεια, πλήρωσε με κανονικά και δώσε μου και το επίδομα αδείας". Πιθανώς ο νομοθέτης επειδή βλέπει πως δεν έχει νόημα να γίνεται αυτό, σου λέει πλήρωσε του τις άδειες και διώξτον, ούτως ή άλλως σπίτι του θα ήταν και θα πληρωνόταν. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Γιατί έγώ νομίζω ότι μπορεις να πάρεις άδεια και απο την καινούργια εργασία σου ;Για ψάξτο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα