flipingphones Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 καλημερα ψαχνω για μια φιλη μου στην λαρισα ενα μαγαζι που να πουλαει υγρο για το μηχανημα με το ηλεκτρονικο τσιγαρο που εχει και να ειναι κοντα στο 80 -20 γιατι αυτα που εκανε μεχρι προσφατα 70 30 και 60 40 την ενοχλουν πολυ και βγαζει φλεμα και εχει ωρες ωρες δυσπνοια και κατι αλλους ασχετους πονους,και το βασικοτερο να μην εχει γευση απο φρουτα.ξερεις κανενας να με βοηθησει και να μου προτεινει κατι για λαρισα?η οσο αφορα τις αναλογιες?
new_guy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι άλλο θα ακούσουμε; Λέει έχει δύσπνοια και πόνους, τίποτα το υγρό θα φταίει μαν... Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από new_guy
flipingphones Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 εγω δεν ξερω γιατι δεν καπνιζω καθολου.και εγω υπεθεσα οτι εχει σχεση με την αναλογια.μπορεις να μου πεις περισσοτερα?
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Φίλε μιλάς με άσχετους όρους μάλλον επειδή δεν είσαι γνώστης άρα καλύτερα άστο να ασχοληθεί κάποιος που ξέρει.Επίσης έχει εδώ θέμα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο όπου μπορείς να απευθυνθείς και μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος. 42 λεπτά πριν, flipingphones είπε καλημερα ψαχνω για μια φιλη μου στην λαρισα ενα μαγαζι που να πουλαει υγρο για το μηχανημα με το ηλεκτρονικο τσιγαρο που εχει και να ειναι κοντα στο 80 -20 γιατι αυτα που εκανε μεχρι προσφατα 70 30 και 60 40 την ενοχλουν πολυ και βγαζει φλεμα και εχει ωρες ωρες δυσπνοια και κατι αλλους ασχετους πονους,και το βασικοτερο να μην εχει γευση απο φρουτα.ξερεις κανενας να με βοηθησει και να μου προτεινει κατι για λαρισα?η οσο αφορα τις αναλογιες?
flipingphones Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 μπορεις να μου απαντησεις σε κατι αποριες που εχω?
nipoa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 αμα εχει φλεμα και δυσπνοια τοτε πρωτα να παει σε γιατρο
flipingphones Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 εχει παει και ειναι ενταξει απο τα υγρα και την αναλογια ειναι το προβλημα.με τις γευσεις τι γινεται?η σωστη αναλογια ποια ειναι?
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, flipingphones είπε εχει παει και ειναι ενταξει απο τα υγρα και την αναλογια ειναι το προβλημα.με τις γευσεις τι γινεται?η σωστη αναλογια ποια ειναι? Δεν υπάρχει σωστή και λάθος αναλογία.Ο καθένας ατμίζει εκεί που του αρέσει και δεν τον ενοχλεί. Εγώ π.χ.άτμιζα 50 pg 50 vg χωρίς κανένα άρωμα μέσα στο υγρό και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Αν την ενοχλεί όπως λες ας το σταματήσει και ας γυρίσει στο τσιγάρο.Μπορεί τελικά να είναι αλεργική σε κάποιο συστατικό. Edit.Επίσης υπάρχει και το ποσοτό της νικοτίνης.Αν της είναι βαρύ ας το μειώσει.Εγώ άρχισα από 18 κατέληξα στο 0 και ποτέ δεν είχα ενοχλήσεις. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από papoys1
flipingphones Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Δεν υπάρχει σωστή και λάθος αναλογία.Ο καθένας ατμίζει εκεί που του αρέσει και δεν τον ενοχλεί. Εγώ π.χ.άτμιζα 50 pg 50 vg χωρίς κανένα άρωμα μέσα στο υγρό και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Αν την ενοχλεί όπως λες ας το σταματήσει και ας γυρίσει στο τσιγάρο.Μπορεί τελικά να είναι αλεργική σε κάποιο συστατικό. πριν εκανε 60-40.το αλλαξε αυτες τις μερες με 70-30 και νιωθει καλυτερα.με την γευση μπορει να κανει κατι?δεν θελει με αρωματα φρουτων
donblunts Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, flipingphones είπε καλημερα ψαχνω για μια φιλη μου στην λαρισα ενα μαγαζι που να πουλαει υγρο για το μηχανημα με το ηλεκτρονικο τσιγαρο που εχει και να ειναι κοντα στο 80 -20 γιατι αυτα που εκανε μεχρι προσφατα 70 30 και 60 40 την ενοχλουν πολυ και βγαζει φλεμα και εχει ωρες ωρες δυσπνοια και κατι αλλους ασχετους πονους,και το βασικοτερο να μην εχει γευση απο φρουτα.ξερεις κανενας να με βοηθησει και να μου προτεινει κατι για λαρισα?η οσο αφορα τις αναλογιες? 1) Τα περισσότερα μαγαζιά πουλάνε υγρά αναλογίας 70/30, η full VG. 2) Εαν την ενοχλούν και έχει τα συμπτώματα που λες, κατα πάσα πιθανότητα είναι ΜΑΠΑ το υγρό που ατμίζει. Ας αλλάξει ΑΜΕΣΑ μάρκα. 3) Απώλεια γεύσης, είναι αυτό που λένε vaper's tongue και μπορεί να μην ευθύνεται το ηλεκτρονικό. Εαν κάνεις μια πρόχειρη αναζήτηση στο google θα βρεις διάφορα. Αλλά, ας αγοράσει μία βάση VG και μία PG, απο φαρμακείο, να την φτιάξει στις αναλογίες που θέλει, και να την ατμίσει για λίγο καιρό ΧΩΡΙΣ προσθήκη αρώματος. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από donblunts
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, flipingphones είπε πριν εκανε 60-40.το αλλαξε αυτες τις μερες με 70-30 και νιωθει καλυτερα.με την γευση μπορει να κανει κατι?δεν θελει με αρωματα φρουτων Τότε γιατί χρησιμοποιεί αφού δεν θέλει;;;;
flipingphones Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 τις αρεσει το τσιγαρο πολυ.και την χαλαρωνει 7 λεπτά πριν, donblunts είπε 1) Τα περισσότερα μαγαζιά πουλάνε υγρά 70/30, η full VG. 2) Εαν την ενοχλούν και έχει τα συμπτώματα που λες, κατα πάσα πιθανότητα είναι ΜΑΠΑ το υγρό που ατμίζει. Ας αλλάξει ΑΜΕΣΑ μάρκα. 3) Απώλεια γεύσης, είναι αυτό που λένε vaper's tongue και μπορεί να μην ευθύνεται απ'το ηλεκτρονικό. Αλλά, ας αγοράσει μία βάση VG και μία PG, απο φαρμακείο, να την φτιάξει στις αναλογίες που θέλει, και να την ατμίσει για λίγο καιρό ΧΩΡΙΣ προσθήκη αρώματος. για την γευση μου ειπε οτι πουλανε περισσοτερο με γευση φρουτων,υπαρχει καποια αλλη γευση που μπορει να παρει?
papoys1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Ας πάρει κάποια τσιγαρίσια γεύση.Γεύσεις υπάρχουν πάρα πολλές.
flipingphones Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 επειδη δεν τα ξερω ειναι ακριβοτερα?
donblunts Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, flipingphones είπε τις αρεσει το τσιγαρο πολυ.και την χαλαρωνει για την γευση μου ειπε οτι πουλανε περισσοτερο με γευση φρουτων,υπαρχει καποια αλλη γευση που μπορει να παρει? Όχι μόνο φρούτα βγαίνουν (ειρωνικό σχολιάκι) Μάλλον σε έχωσε να βρείς λύση, ενώ δεν έχεις ιδέα απο ηλ. τσιγάρο. Υπάρχουν ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολλές γεύσεις. Γλυκές, φρούτα, καπνικές είναι οι τρείς βασικές κατηγορίες. Απο κει και πέρα παίζουν "μπλεξίματα" μεταξύ τους. Πχ. καπνικό με καραμέλα, φρούτα με κρέμα βανίλιας, ντόνατ μπλούμπερι και πάει λέγοντας. Ψάξε στο google, θα βρείς πολλά e-shop με άπειρες επιλογές. 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Ας πάρει κάποια τσιγαρίσια γεύση.Γεύσεις υπάρχουν πάρα πολλές. Τσιγαρίσιος είναι ο ατμοποιητής, το άρωμα/γεύση/υγρό λέγεται "καπνικό" Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από donblunts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα