Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι σε έρευνα αγοράς για υπολογιστή, και με βολεύει το FoxStore για τα κομμάτια. Το πρόβλημα είναι ότι δηλώνει ένα έτος εγγύηση (ενώ κανονικά έχουν 3). Νομικά δεν είναι υποχρεωμένοι για 2; Αν είναι παραεισαγωγή θα βγάλω άκρη με την Asus πχ αν χαλάσει στα 2 χρόνια; Η πλάκα είναι και άλλα καταστήματα ΔΕΝ αναγράφουν Καθόλου την εγγύηση. Τι γίνεται με αυτούς;

Το κατάστημα έχει γενικά καλές αξιολογήσεις αλλά όχι πολλές. Ποια η γνώμη σας;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως αρχίζω και ανησυχώ. Έχω κάνει μεγάλη παραγγελία εδώ και μια βδομάδα, το τηλέφωνο τους δεν λειτουργεί εδώ και μια βδομάδα, η φόρμα επικοινωνίας στέλνει το email σε εσένα και όχι στο foxstore, μήπως είναι ψέυτικες όλες οι θετικές αξιολογήσεις? 😛 Τι παίζει? Έχει παραγγείλει κανεις να μας πει ?

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Εγώ πάντως αρχίζω και ανησυχώ. Έχω κάνει μεγάλη παραγγελία εδώ και μια βδομάδα, το τηλέφωνο τους δεν λειτουργεί, η φόρμα επικοινωνίας στέλνει το email σε εσένα και όχι στο foxstore, μήπως είναι ψέυτικες όλες οι θετικές αξιολογήσεις? 😛 Τι παίζει? Έχει παραγγείλει κανεις να μας πει ?

το τηλεφωνικο τους κεντρο εχει προβλημα -ισχυριζονται- !

σε καποια parts εχουν τρομερη τιμη & διαθεσιμοτητα.

Δημοσ.
1 hour ago, txcellas said:

Σαν παθών από Asus προτείνω μακρυά από προϊόντα παραεισαγωγης που φέρνουν. 

Για πες περισσότερα? Να ακυρώσω παρραγελία τώρα? 😛

Δημοσ.

Κάνε μια αναζήτησή για την Αντιπροσωπεια της Asus στην Ελλάδα να δεις αν χρειαστεί σέρβις ποια είναι η διαδικασία και θα καταλάβεις. Τώρα είμαι στην διαδικασία αναμονής μετά από καταγγελία συνήγορο καταναλωτή...

Δημοσ.

και μονο καποιος να διαβασει τους ορους του after sales support που εχουν αναρτημενους στο site καταλαβαινει οτι προκειται για απατεωνες ολκης,απορω πως την πατατε ετσι μερικοι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα παει απο κει προηγ.βδομαδα .το μαγαζι ειναι μικρο και 4 5 μηνων...χτυπαγαν τα τηλ αλλα δεν τους ακουγαν κατι τετοιο.(προβλημα γραμμης).η εγγυηση ενος ετους ειναι  του μαγαζιου και  τα χ χρονια του κατασκευαστη

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

μου στείλαν σήμερα οτι ίσως και σήμερα έρθουν τα πράγματα (σε αυτούς).. για να δούμε.. !

2 hours ago, 3DJIN said:

και μονο καποιος να διαβασει τους ορους του after sales support που εχουν αναρτημενους στο site καταλαβαινει οτι προκειται για απατεωνες ολκης,απορω πως την πατατε ετσι μερικοι...

Τι εννοείς? Γενικά μιλάτε με γρίφους και δεν καταλαβαίνουμε τι θέλετε να πείτε, πάντως έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις σαν μαγαζί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα που έψαχνα για ssd το kaizer Store έδινε ένα χρόνο εγγύηση στον evo 860 και στο τηλ μου είπαν πως καλύπτουν όντως ένα χρόνο και από κει και πέρα με καλύπτει ο κατασκευαστής. Φυσικά και αγόρασα από άλλου. Τι φάση; 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
Στις 9/10/2018 στις 1:01 ΜΜ, Sheogorath είπε

Καλησπέρα,

Είμαι σε έρευνα αγοράς για υπολογιστή, και με βολεύει το FoxStore για τα κομμάτια. Το πρόβλημα είναι ότι δηλώνει ένα έτος εγγύηση (ενώ κανονικά έχουν 3). Νομικά δεν είναι υποχρεωμένοι για 2; Αν είναι παραεισαγωγή θα βγάλω άκρη με την Asus πχ αν χαλάσει στα 2 χρόνια; Η πλάκα είναι και άλλα καταστήματα ΔΕΝ αναγράφουν Καθόλου την εγγύηση. Τι γίνεται με αυτούς;

Το κατάστημα έχει γενικά καλές αξιολογήσεις αλλά όχι πολλές. Ποια η γνώμη σας;

Στην Ελλαδα ο καθενας οτι θελει δηλωνει.

Να θυμισω και το παλιο easybuyworld που στην σελιδα του ανεφερε σε ολα τα προιοντα 1χρονο εγγυηση?

Στην πραξη οταν μιλαμε για ηλεκτρονικα προιοντα ο πωλητης οφειλει να καλυψει τον πελατη για τουλαχιστον 2χρονια,ανεξαρτητως της εγγυησης του προιοντος.

Μια συνομιλια με τον συνηγορο ή την ΓΓΚ θα σας λυσει ολες τις απορειες.

Τελος τα περισσοτερα σκρουτζομαγαζα λειτουργουν με την λογικη,οτι πιασουμε οτι αρπαξουμε γιαυτο και σε after sales support ειναι περα βρεχει.

Αυτο το γραφω κυριως για το κομματι που δεν αναγραφουν αναλυτικα τις λεπτομερειες του προιοντος οπως επισης και την εγγυηση αυτου και η κλασσικη τους απαντηση ειναι οτι εγγυηση το προιον εχει οση δινει ο κατασκευαστης(τωρα ποση ειναι αυτη κατσε ψαξε μονος σου).

Η Asus κανονικα δινει 3χρονια εγγυηση(monitor,μητρικες πχ).

• Thanks 1
Δημοσ.

Όλα καλά με εμένα πάντως, τα πράγματα ήρθαν μέσα στο χρονικό περιθώριο, σε πολύ προσεγμένη συσκευασία, η μητρική βέβαια ήταν ανοιγμένη αλλά ίσως για bios update, θα τους ρωτησω οταν παω στο μαγαζί. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι χάθηκε η μπάλα με την επικοινωνία γιατί δεν λειτουργεί το τηλέφωνο, και θα μπορούσα να είχα τα πράγματα 3 μέρες νωρίτερα. Προσωπικά αφου μένω σχετικά κοντά θα πηγαίνω απο εκεί να τα παίρνω.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...