Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Istros είπε

Είχαν πει ότι θα δώσουν μια παράταση μήπως ήταν μεμονωμένο το περιστατικό η μήπως στρώσει μετά από κάποια χιλιόμετρα.Αλλα μαλλον κάτι δεν πήγε καλά.

Εφόσον το update βγήκε γρήγορα και το πρόβλημα λύθηκε γι' αυτούς που το είχαν, μάλλον όλα πήγαν καλά. Αυτή είναι η ουσία. Όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 5
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, coffeex είπε

Δεν θα έλεγα ότι το έβγαλε νωρίτερα γιατί το ποσοστό ήταν μεγάλο, αλλά το έκανε για τον ίδιο λόγο που η Microsoft σταμάτησε το update στα Windows 10, δεν έχασαν πχ 9 στους 10 χρήστες τα αρχεία. 

Σαχλαμάρες γίνονται πάντα αλλά το θέμα είναι η κάθε εταιρία να βγάζει πάντα την σωστή και γρήγορη λύση. 

εύγε της που αναγνώρισε το πρόβλημα αν και νομίζω ότι περισσότερο το έκανε ακριβώς γιατί είναι καινούργιο μοντέλο και ήθελε να πουλήσει.Οπως και να χει μπράβο της που έδωσε γρήγορα λύση.Οσο για τα windows καποιοι που είχαν ξαναδεί το παραμύθι φώναζαν από την πρώτη μέρα για clean install.Οπως και να χει δεν βιάζεσαι ποτέ να κάνεις πρώτος update γιατί γίνεσαι beta tester.Αν και στα windows δεν γίνεται να το αποφύγεις πάντα.Κριμα για όσους ταλαιπωρηθηκαν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

εύγε της που αναγνώρισε το πρόβλημα αν και νομίζω ότι περισσότερο το έκανε ακριβώς γιατί είναι καινούργιο μοντέλο και ήθελε να πουλήσει.Οπως και να χει μπράβο της που έδωσε γρήγορα λύση.Οσο για τα windows καποιοι που είχαν ξαναδεί το παραμύθι φώναζαν από την πρώτη μέρα για clean install.Οπως και να χει δεν βιάζεσαι ποτέ να κάνεις πρώτος update γιατί γίνεσαι beta tester.Αν και στα windows δεν γίνεται να το αποφύγεις πάντα.Κριμα για όσους ταλαιπωρηθηκαν.

off topic => Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά κάπου άκουσα ότι στα 10άρια κάποιοι insiders είχαν αναφέρει το πρόβλημα.  

• Super Moderators
Δημοσ.

Σταματήστε τις αστειότητες με τα clean installs κάθε φορά που βγαίνουν updates για τα λειτουργικά σας. Ρωτήστε τουλάχιστον να σας πουν πως πρέπει να είναι τα σωστά updates! :) 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, coffeex είπε

off topic => Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά κάπου άκουσα ότι στα 10άρια κάποιοι insiders είχαν αναφέρει το πρόβλημα.  

Στη Microsoft?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Σταματήστε τις αστειότητες με τα clean installs κάθε φορά που βγαίνουν updates για τα λειτουργικά σας. Ρωτήστε τουλάχιστον να σας πουν πως πρέπει να είναι τα σωστά updates! :) 

Εμάς μας αρέσουν οι καθαρές δουλειές.

Μόλις τώρα, coffeex είπε

Ναι. 

Αυτό ήταν το λαθος

Δημοσ.
Μόλις τώρα, coffeex είπε

Υπάρχουν δύο εκδοχές: η πίστεψαν ότι το έφτιαξαν γεγονός που δείχνει προχειρότητα η νόμισαν ότι ήταν μεμονωμένο και δεν ασχολήθηκαν.Θελω να πιστεύω ότι ήταν το πρώτο.Οπως και να χει μετά από το κράξιμο που έπεσε δεν θα επαναληφθεί κάτι παρόμοιο σε επόμενη αναβάθμιση.Το μόνο που κατάφεραν για άλλη μια φορά ήταν να επιβραβευσουν αυτούς που παραμένουν σε παλιότερα λειτουργικα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hetfield είπε

Σε αντιθεση με κατι ακατανομαστες εταιριες, η Apple δουλευει ενεργα το λειτουργικο της και κινητα 5ετιας παιρνουν updates.

Πιες ξυδακι και θα περασει.

πω πω μου την ειπες..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, dimtsef said:

πω πω μου την ειπες..

Πέρα από το «ξυδάκι» που δεν χρειαζόταν, δεν είπε και κάτι που δεν ισχύει βέβαια... 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Ρε socially awkward androidάκηδες, θα ηρεμήσετε ποτέ; Το κλουβί με τις τρελές είστε. Δώστε εκεί τα ευρώ σας στις κινεζιές σας που τρέχουν Android και μην ασχολείστε με iPhone και iOS

Τελευταία σημερινή ανακάλυψη για το πόσο αστείο είναι το Android: Βασισμένο σε βιασμένο kernel Linux, δεν υποστηρίζει ECN bit.. 

Υ.Γ. Εργάζομαι σε μεγάλο τηλεπικοινωνιακό πάροχο και το team μου έχει αναλάβει project για επικοίμενη χρήση RFC3168 στο backbone

Μπρρρ...αυτο ηταν οντως socially awkward 😬

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε κινητό 2000 ευρώ περίπου τέτοια λάθη είναι γελοία, δεν έπρεπε καν να υφίστανται , άλλο τόσο γελοία λοιπόν είναι και η εταιρία αυτή με το σάπιο μήλο. 

τζάμπα κοροϊδεύουν τον κόσμο κάθε χρόνο

Επεξ/σία από ny_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...