D.Luffy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Istros είπε Είχαν πει ότι θα δώσουν μια παράταση μήπως ήταν μεμονωμένο το περιστατικό η μήπως στρώσει μετά από κάποια χιλιόμετρα.Αλλα μαλλον κάτι δεν πήγε καλά. Εφόσον το update βγήκε γρήγορα και το πρόβλημα λύθηκε γι' αυτούς που το είχαν, μάλλον όλα πήγαν καλά. Αυτή είναι η ουσία. Όλα τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από D.Luffy 5
Istros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, coffeex είπε Δεν θα έλεγα ότι το έβγαλε νωρίτερα γιατί το ποσοστό ήταν μεγάλο, αλλά το έκανε για τον ίδιο λόγο που η Microsoft σταμάτησε το update στα Windows 10, δεν έχασαν πχ 9 στους 10 χρήστες τα αρχεία. Σαχλαμάρες γίνονται πάντα αλλά το θέμα είναι η κάθε εταιρία να βγάζει πάντα την σωστή και γρήγορη λύση. εύγε της που αναγνώρισε το πρόβλημα αν και νομίζω ότι περισσότερο το έκανε ακριβώς γιατί είναι καινούργιο μοντέλο και ήθελε να πουλήσει.Οπως και να χει μπράβο της που έδωσε γρήγορα λύση.Οσο για τα windows καποιοι που είχαν ξαναδεί το παραμύθι φώναζαν από την πρώτη μέρα για clean install.Οπως και να χει δεν βιάζεσαι ποτέ να κάνεις πρώτος update γιατί γίνεσαι beta tester.Αν και στα windows δεν γίνεται να το αποφύγεις πάντα.Κριμα για όσους ταλαιπωρηθηκαν.
coffeex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Istros είπε εύγε της που αναγνώρισε το πρόβλημα αν και νομίζω ότι περισσότερο το έκανε ακριβώς γιατί είναι καινούργιο μοντέλο και ήθελε να πουλήσει.Οπως και να χει μπράβο της που έδωσε γρήγορα λύση.Οσο για τα windows καποιοι που είχαν ξαναδεί το παραμύθι φώναζαν από την πρώτη μέρα για clean install.Οπως και να χει δεν βιάζεσαι ποτέ να κάνεις πρώτος update γιατί γίνεσαι beta tester.Αν και στα windows δεν γίνεται να το αποφύγεις πάντα.Κριμα για όσους ταλαιπωρηθηκαν. off topic => Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά κάπου άκουσα ότι στα 10άρια κάποιοι insiders είχαν αναφέρει το πρόβλημα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Σταματήστε τις αστειότητες με τα clean installs κάθε φορά που βγαίνουν updates για τα λειτουργικά σας. Ρωτήστε τουλάχιστον να σας πουν πως πρέπει να είναι τα σωστά updates! 1
Istros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, coffeex είπε off topic => Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά κάπου άκουσα ότι στα 10άρια κάποιοι insiders είχαν αναφέρει το πρόβλημα. Στη Microsoft?
Istros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Σταματήστε τις αστειότητες με τα clean installs κάθε φορά που βγαίνουν updates για τα λειτουργικά σας. Ρωτήστε τουλάχιστον να σας πουν πως πρέπει να είναι τα σωστά updates! Εμάς μας αρέσουν οι καθαρές δουλειές. Μόλις τώρα, coffeex είπε Ναι. Αυτό ήταν το λαθος
coffeex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Istros είπε Εμάς μας αρέσουν οι καθαρές δουλειές. Αυτό ήταν το λαθος Windows Insiders reported the Windows 10 file deletion problem to Microsoft months ago Sorry για το off topic.
Istros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, coffeex είπε Windows Insiders reported the Windows 10 file deletion problem to Microsoft months ago Sorry για το off topic. Υπάρχουν δύο εκδοχές: η πίστεψαν ότι το έφτιαξαν γεγονός που δείχνει προχειρότητα η νόμισαν ότι ήταν μεμονωμένο και δεν ασχολήθηκαν.Θελω να πιστεύω ότι ήταν το πρώτο.Οπως και να χει μετά από το κράξιμο που έπεσε δεν θα επαναληφθεί κάτι παρόμοιο σε επόμενη αναβάθμιση.Το μόνο που κατάφεραν για άλλη μια φορά ήταν να επιβραβευσουν αυτούς που παραμένουν σε παλιότερα λειτουργικα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Φτάνει με τα windows. Υπάρχει σχετικό topic.
dimtsef Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Hetfield είπε Σε αντιθεση με κατι ακατανομαστες εταιριες, η Apple δουλευει ενεργα το λειτουργικο της και κινητα 5ετιας παιρνουν updates. Πιες ξυδακι και θα περασει. πω πω μου την ειπες.. 1
Istros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, dimtsef είπε πω πω μου την ειπες.. Στην είπε ασχημα και ξινα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 minute ago, dimtsef said: πω πω μου την ειπες.. Πέρα από το «ξυδάκι» που δεν χρειαζόταν, δεν είπε και κάτι που δεν ισχύει βέβαια... 2
rikos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, EuphangeL είπε Ρε socially awkward androidάκηδες, θα ηρεμήσετε ποτέ; Το κλουβί με τις τρελές είστε. Δώστε εκεί τα ευρώ σας στις κινεζιές σας που τρέχουν Android και μην ασχολείστε με iPhone και iOS Τελευταία σημερινή ανακάλυψη για το πόσο αστείο είναι το Android: Βασισμένο σε βιασμένο kernel Linux, δεν υποστηρίζει ECN bit.. Υ.Γ. Εργάζομαι σε μεγάλο τηλεπικοινωνιακό πάροχο και το team μου έχει αναλάβει project για επικοίμενη χρήση RFC3168 στο backbone Μπρρρ...αυτο ηταν οντως socially awkward 😬
ny_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) σε κινητό 2000 ευρώ περίπου τέτοια λάθη είναι γελοία, δεν έπρεπε καν να υφίστανται , άλλο τόσο γελοία λοιπόν είναι και η εταιρία αυτή με το σάπιο μήλο. τζάμπα κοροϊδεύουν τον κόσμο κάθε χρόνο Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2018 από ny_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα