i love rock Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Παιδιά πριν απο λίγο διαβασα σε ενα macbook pro εναν εξωτερικό δίσκο με το πρόγραμμα paragon . Τον έβαλα στα windows και μου βγάζει κάτι περι initialise disk. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ειμαι καινούριος χρήστης σε mac os
i love rock Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Tempor είπε Πρεπει να κανεις φόρματ στα windows. προφανώς και κάνεις πλακα
donblunts Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, i love rock είπε Παιδιά πριν απο λίγο διαβασα σε ενα macbook pro εναν εξωτερικό δίσκο με το πρόγραμμα paragon . Τον έβαλα στα windows και μου βγάζει κάτι περι initialise disk. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ειμαι καινούριος χρήστης σε mac os Μπες Disk Management, κάνε δεξί κλίκ στον δίσκο και Initialize Disk
i love rock Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 ναι αλλλα ετσι θα τον φορμαρει και θα τα σβησει ολα
donblunts Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, i love rock είπε ναι αλλλα ετσι θα τον φορμαρει και θα τα σβησει ολα Αυτό τώρα το λες. Άνοιξε Device manager > πηγαινε στην λίστα με τα USB και άνοιξε την > βρες το USB που αντιστοιχεί στον δίσκο > κάνε δεξί κλίκ και Uninstall > Βγάλε και ξαναβάλε τον εξ.δίσκο.
Tempor Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, i love rock είπε προφανώς και κάνεις πλακα Κατα πασα πιθανοτητα στα MAC φορμαριστικε ο δισκος με file system των MAC. Αν θελει να τον δει στα windows πρεπει να τον φορμαρει σε file system των windows. Που ειναι το αστειο;
i love rock Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 το εκενα με το device manager ...... τίποτα 1 λεπτό πριν, Tempor είπε Κατα πασα πιθανοτητα στα MAC φορμαριστικε ο δισκος με file system των MAC. Αν θελει να τον δει στα windows πρεπει να τον φορμαρει σε file system των windows. Που ειναι το αστειο; δες τον βλεπει σαν ntfs
i love rock Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Τέλος καλό όλα καλά. Κάτι έγινε με τους drivers των USB στα Windows τα έβγαλα και τα ξαναεβαλα και τώρα δουλεύουν όλα μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα