Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πριν απο λίγο διαβασα σε ενα macbook pro εναν εξωτερικό δίσκο με το πρόγραμμα paragon . Τον έβαλα στα windows και μου βγάζει κάτι περι initialise disk. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ειμαι καινούριος χρήστης σε mac os 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, i love rock είπε

Παιδιά πριν απο λίγο διαβασα σε ενα macbook pro εναν εξωτερικό δίσκο με το πρόγραμμα paragon . Τον έβαλα στα windows και μου βγάζει κάτι περι initialise disk. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ειμαι καινούριος χρήστης σε mac os 

Μπες Disk Management, κάνε δεξί κλίκ στον δίσκο και Initialize Disk

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, i love rock είπε

ναι αλλλα ετσι θα τον φορμαρει και θα τα σβησει ολα 

Αυτό τώρα το λες.

Άνοιξε Device manager > πηγαινε στην λίστα με τα USB και άνοιξε την > βρες το USB που αντιστοιχεί στον δίσκο > κάνε δεξί κλίκ και Uninstall > Βγάλε και ξαναβάλε τον εξ.δίσκο.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, i love rock είπε

προφανώς και κάνεις πλακα 

Κατα πασα πιθανοτητα στα MAC φορμαριστικε ο δισκος με file system των MAC. Αν θελει να τον δει στα windows πρεπει να τον φορμαρει σε file system των windows. Που ειναι το αστειο;

Δημοσ.

το εκενα  με το device manager ...... τίποτα

1 λεπτό πριν, Tempor είπε

Κατα πασα πιθανοτητα στα MAC φορμαριστικε ο δισκος με file system των MAC. Αν θελει να τον δει στα windows πρεπει να τον φορμαρει σε file system των windows. Που ειναι το αστειο;

δες τον βλεπει σαν ntfs

Screenshot 2018-10-10 at 11.21.36.png

Δημοσ.

Τέλος καλό όλα καλά. Κάτι έγινε με τους drivers των USB στα Windows τα έβγαλα και τα ξαναεβαλα και τώρα δουλεύουν όλα μια χαρά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...