PanosNick Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς τι ισχύει για την ιδιωτική οργάνωση εκδρομών και πως θα μπορούσε να το κάνει κάποιος όντας νόμιμος; Τι χρειάζεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mylo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Τουριστικό γραφείο φάση, ή απλά μισθωνεις πούλμαν και πας με το κατηχητικό της ενορίας στα μοναστήρια ημερισια;
PanosNick Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 ΠΧ έχω μια ομάδα ατόμων και θέλω να μισθώσω πούλμαν. τι χρειάζομαι;
george200-13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, PanosNick είπε ΠΧ έχω μια ομάδα ατόμων και θέλω να μισθώσω πούλμαν. Λεφτα. Τιποτα αλλο.
kallair Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Yπαρχουν απειρα γκρουπακια στο φβ που κανουν κατι τετοιο. Αν εχεις οικονομικο οφελος απο την δραστηριοτητα, θα πρεπει να κανεις και εναρξη ειδαλλως ισως εχεις θεμα αν τυχων καποιος θελει αποδειξη για τα λεφτα που θα σου δωσει.
ELTASSOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Πως μπορω να ερθω σε επαφη με γκρουπ στο νετ που οργανωνουν περιπατητικες εκδρομες στην αττικη?...η εστω με πουλμαν , αλλα ημερησιες , αυστηρα περιπατητικες , πεζοπορια βουνα και ετσι , αλλα με ασφαλεια , οχι ποταμια αναριχησεις γκρεμια κλπ
precursor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, PanosNick είπε ΠΧ έχω μια ομάδα ατόμων και θέλω να μισθώσω πούλμαν. τι χρειάζομαι; Χρήματα, απλά.
Diskimpex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Χρηματα αλλα και με αποδειξεις εξοδων για τυχον στραβη
PanosNick Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Και με τις απαιτήσεις ασφαλείας; τι απαιτήσεις ασφαλείας υπάρχουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα