philos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα! Λοιπόν, έχω ένα site στο οποίο έχω ενσωματώσει τον SCEditor (BBCode έκδοση). Λειτουργεί καλά σε desktop browsers αλλά και σε Windows Phone 10 (ξέρω, που τα θυμήθηκα! ). Το θέμα: λαμβάνω παράπονα από χρήστες Android Smartphones που χρησιμοποιούν Τ9 (δλδ το λεξικό που προτείνει λέξεις και τις πατάς για να τοποθετηθούν γρήγορα / έτοιμες στον editor). Πχ γράφεις οικογ Το Τ9 σου βγάζει οικογένεια Αλλά αν το πατήσεις να μπει στον editor, τουναντίον γράφει: οικογοικογ Δηλαδή όταν πατάς τις προτεινόμενες λέξεις γράφει ό,τι να ναι. Έχω λάβει μέχρι στιγμής παράπονα από 2 διαφορετικούς χρήστες (νομίζω και οι δύο Xiaomi έχουν, αν αποτελεί αυτό χρήσιμη πληροφορία). Τι πρόβλημα είναι πάλι αυτό και πως διορθώνεται; Υποθέτω όπως ως WYSIWYG editor θα είναι κάποιο div με contenteditable = true (δλδ δεν μιλάμε για κάποιο καθαρό <textarea>. Καμιά ιδέα;
tsilitheo1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2018 https://www.insomnia.gr/forums/forum/15-προγραμματισμός/ Νομιζω εδω πρεπει να ρωτησεις.... 1
philos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μπορεί να μεταφερθεί από κάποιον moderator ή να το ξανά ανοίξω σαν θέμα;
tsilitheo1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ή το κανεις αναφορα ζητωντας να μεταφερθει, ή να κλειδωσει και να ανοιξεις νεο νομιζω
dali13gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Το ίδιο πρόβλημα είχα σε Wordpress κατά τη συγγραφή άρθρων. Διαπίστωσα ότι έφταιγε το SwiftKey keyboard. Τώρα φαίνεται να έχει διορθωθεί.
philos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 ααα δηλαδή λέτε να μην υπάρχει κάποια λύση από πλευράς html / javascript αλλά επρόκειτο για bug των πληκτρολογίων μερικών εκδόσεων android;
dali13gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Έτσι φαίνεται, εκτός αν είχε bug το WordPress και το διόρθωσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα