Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα...εχω ενα θεμα οσο αναφορα της ραμ....καταρχας εχω τιν μιτρικη της gigayte z370 d3 rev1 kai i5-8400...πρην κανω την αναβαθμιση ειχα ραμ της corsair 4x2=8gb sta 2666 mhz....και μου δουλευε κανονικα το dual cahanel...ειπα να κανς αναβαθημιση και πιρα της trintend g skill 8x2=16gb sta 3000 mhz...και προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μου δουλεθει το dual chanel..oute 1-3 ouute 2-4...kai τωρα δουλευουν σε se signle chanel στα 3000mhz me xmp enable..μηπως γνωριζει κανενας επι του θεματος? η που να ειχαι το παρομοιω προβλημα.? ευχαριστω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

από την στιγμή που το παλιότερο σετ που είχες δούλευε κανονικά σε dual chanel ενώ οι gskil όχι αυτό δείχνει κάποιου είδους ασυμβατότητα, έλεγξες στο site της μητρικής σου αν υποστηριζονται οι μνήμες στο qvl?

τσεκαρε τες και ρίξε και  ένα bios update αν δεν είσαι ήδη στο τελευταίο

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.

απλως ειπα να παω σε 16gb...το qlv δεν ξερω τι ειναι....αυτην τιν μητρικη εχω https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370P-D3-rev-10#kf   και ram της G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3000MHz (F4-3000C16D-16GTZR)  την ακριβεια.....βιος upadate eixa kanei gia auto ton logw...alla twra exoun bgei kai alla bios upadate... μηπως δεν υποστιριζει ο cpu σιμβατοτιτα.?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχει να κανει με το cpu 

πάντως το qvl της μητρικής σου δεν τις έχει μέσα  τις συγκεκριμενες 3χιλιαρες

InkedΧωρίς τίτλο_LI.jpg

mb_memory_z370p-d3_20180613.pdf

περνά και το πιο πρόσφατο bios μηπως τις έχουν προσθέσει

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.

φιλε ευχαριστω πολυ...μπορεις να μου προτινεις καποιες ραμ 8χ2=16gb σε 3000ΜΗΖ που να ειναι συμβατες με την μιτρικη.? ωστε να μπορω να της δουλεψω σε dual chanel.? ευχαριστω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μη βιάζεσαι κανε πρωτα bios update και αν δεν λυθει το προβλημα τοτε δες για αλλες.

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περιμενε καταρχην που ειδες οτι δεν ειναι σε duall channel?

κατεβασε cpu z και δες στην καρτελα memory 

επίσης γράφει μέσα στο pdf ότι οι μνήμες πρέπει να είναι στις γκρι θέσεις για καλύτερο compatibility.

InkedΧωρίς τίτλο2_LI.jpg

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 1
Δημοσ.

αυτες οι ραμ που εχω oi g skil..douleuoun alla oxi se dual chanel....δουλευουν mono se sigle chanel...αυτο το πρωλημα εχω...της εχω σε 3-4 ...σε 1-3 και 2-4 δεν δουλευουν..παει να ανοιξει αλλα κανει επανακινισι μετα απο λιγο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οκ κανε bios update  και ξαναδοκίμασε στις γκρι θέσεις και μετά στις μαύρες, αν δεν δεις προκοπή επέστρεψε τες και πάρε άλλες άλλα αυτη τη φορα δες και το ρημαδι το pdf να τις έχει μέσα

μην παίρνεις οτι βρεις μπροστά σου

Επεξ/σία από FORIS78
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...