TikiTaka23 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400-450 (ΛΙΡΕΣ)£ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook, instagram, youtube, spotify, browsing, βαρια παιχνιδια 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: --- 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): --- 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΝΑΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; --- 😎Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; --- 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΟΧΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ANDROID 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; NAI 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΑΓΓΛΙΑ) ΜΟΝΟ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ειμαι φοιτητης στην αγγλια και μεχρι στιγμης ειμαι με 2 κινητα ενα για το αγγλικο και ενα για το whats up ελληνικο νουμερο. Θα ηθελα να παραγγειλω ενα κινητο με τα παραπανω χαρακτηριστικα και απαραιτητη προυποθεση να ειναι dual. Το θεμα ειναι δεν ξερω απο που να το παραγγειλω μιας και οταν κοιταω σε amazon, ebay κτλπ μου βγαζει παρα πολλους παροχους και τιμες και δεν ξερω ποιες ειναι εμπιστες και οι γνωστες αλυσιδες O2, EE κτλπ εχουν τιμες κακες. Κρυφοκοιταζω καπως το huawei p20 pro και το S9+ ξεροντας οτι ειναι λιγο παραπανω απο το μπατζετ μου αλλα θα δουμε μηπως υπαρξει καμια προσφορα. Επιπλεον ισχυει και η ισοτιμια λιρας - ευρω. Αρα 450 λιρες ισον περιπου με 600 ευρω...Περιπου. Δινω ακομα βαρυτητα στην μπαταρια μια και το p8 lite που εχω το φορτιζω 3 φορες τη μερα
saruman123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 515€ βγαίνει η ισοτιμία με την λίρα. Για βαριά παιχνίδια θα κοιτάξεις με επεξεργαστή Snapdragon. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
TikiTaka23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Ναι μονο αυτο; οτι κινητο δω με επεξεργαστή snapdragon? Ηπλιζα καμια πρόταση σε αυτα τα λεφτά
kp1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε Ναι μονο αυτο; οτι κινητο δω με επεξεργαστή snapdragon? Ηπλιζα καμια πρόταση σε αυτα τα λεφτά Google pixel 2xl...απο μενα!!Αλλιως p20 pro..
jorgemeto Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.mobiles.co.uk/sim-free-google-pixel-2-xl-64gb-white?tariffcode=simfreeprice&giftcode=NA&preferred_variation_tariffcode_simfree=simfreeprice&sort=popularity_desc&filter_brand[0]=Google Και σε προσφορά. Εδώ είσαι δικε μου. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από jorgemeto
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα