Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβλημα που νομιζω οτι εχω .Εδω και 4-5 ημερεσ γυρισα απο adsl  24 σε vdsl 50 hol.

Αρχικα να τονισω οτι δεν ειμαι και πολυ σχετικοσ με το αντικειμενο.

Παρατηρω σε συνεχομενα speed test  μεσα στην ημερα  οτι αλλεσ φορεσ συχρονιζει 24 ping 41 download και αλλεσ φορεσ οτι να ναι δηλαδη μεχρι και 100ping και 17 download.

Επικοινωνησα με hol και μου ειπαν οτι ειναι κατι που συμβαινει τισ τελαυταιεσ ημερεσ  κυριωσ σε ωρεσ αιχμησ και θα γινει επισκευη αυτου μεχρι το τελοσ του μηνα (αλλαζοντασ κατι στο dslam  μου ειπαν.)

Γνωριζει κανεισ εαν ολο αυτο ειναι φυσιολογικο ?θα επρεπε οποιαδηποτε στιγμη να εχω παντα 22ping και 40download?

Μπορω να κανω κατι απο την πλευρα μου?

Ευχαριστω εκ των προταιρων.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, mimis1976 είπε

Καλησπερα σας.Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ενα προβλημα που νομιζω οτι εχω .Εδω και 4-5 ημερεσ γυρισα απο adsl  24 σε vdsl 50 hol.

Αρχικα να τονισω οτι δεν ειμαι και πολυ σχετικοσ με το αντικειμενο.

Παρατηρω σε συνεχομενα speed test  μεσα στην ημερα  οτι αλλεσ φορεσ συχρονιζει 24 ping 41 download και αλλεσ φορεσ οτι να ναι δηλαδη μεχρι και 100ping και 17 download.

Επικοινωνησα με hol και μου ειπαν οτι ειναι κατι που συμβαινει τισ τελαυταιεσ ημερεσ  κυριωσ σε ωρεσ αιχμησ και θα γινει επισκευη αυτου μεχρι το τελοσ του μηνα (αλλαζοντασ κατι στο dslam  μου ειπαν.)

Γνωριζει κανεισ εαν ολο αυτο ειναι φυσιολογικο ?θα επρεπε οποιαδηποτε στιγμη να εχω παντα 22ping και 40download?

Μπορω να κανω κατι απο την πλευρα μου?

Ευχαριστω εκ των προταιρων.

Από τη στιγμή που επικοινωνησες μαζί τους, γνωστοποίησαν το πρόβλημα και σου είπαν πως είναι υπό κατασκευή για τη λύση σαν τι άλλο να κάνεις δηλαδή;;

Απλά αναμένεις...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Από τη στιγμή που επικοινωνησες μαζί τους, γνωστοποίησαν το πρόβλημα και σου είπαν πως είναι υπό κατασκευή για τη λύση σαν τι άλλο να κάνεις δηλαδή;;

Απλά αναμένεις...

Ποσο??? 1 μηνα -2 μηνεσ κοκ.....

Κανονικα σαν πελατης που εισαι πρεπει να σου παρεχουν αυτα τα οποια σου λενε.......

Εμενα για παραδειγμα δεν μου ειπε κανεισ οτι θα εχεισ αυτο το προβλημα και μαθε να ζεισ με αυτο....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mimis1976 είπε

Ποσο??? 1 μηνα -2 μηνεσ κοκ.....

Κανονικα σαν πελατης που εισαι πρεπει να σου παρεχουν αυτα τα οποια σου λενε.......

Εμενα για παραδειγμα δεν μου ειπε κανεισ οτι θα εχεισ αυτο το προβλημα και μαθε να ζεισ με αυτο....

Το πρόβλημα όπως καταλαβαίνω από τα γραφόμενα σου είναι γενικό και οχι ειδικό.

Αν είχαν εικόνα θα σου έλεγαν πότε.

Δεν σε άφησαν και χωρίς... απλά έχει αυξομειώσεις...

Σου είπαν ανέμενε επιδιόρθωση του προβλήματος δεν σου είπαν θα μείνεις με το πρόβλημα αυτό για πάντα.

Τελος αν θεωρείς οτι δε σε καλύπτει αποχωρείς από τον πάροχο...

Δημοσ.
Στις 11/10/2018 στις 10:45 ΠΜ, mimis1976 είπε

Η έκφραση που χρησιμοποιείς είναι λάθος. Τα speedtests δεν βλέπουν συγχρονισμό παρά μόνο την ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και από/προς τον συγκεκριμένο server που επιλέγεις. Το συγχρονισμό της γραμμής μπορείς να τον δεις μόνο από το web interface του router σου. Βρες τον και ανέβασε μια εικόνα αν μπορείς να δούμε πως είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...