JTRGamer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Επειδή έχω πολλες ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι (pc .playstation.τηλεορασεις.τιμονιερα κτλ) Έχω ένα ups αλλά μόνο για το pc και την tv στα αλλά έχω πολυμπριζα ασφαλείας Ήθελα να ρωτήσω στον πίνακα με τις ασφάλειες μπορώ να βάλω κάποια έξτρα καλή προστασία από διακοπές ρεύματος και υπερτάσεις; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από JTRGamer
k_w_t Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Επιτηρητης τασης μπαινει στον πινακα.. Υπολογιζε γυρω στα 80€ για μονοφασικο και 110€ για τριφασικο. + ηλεκτρολογο.. 1
BritGreek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Επιτηρητης τασης μπαινει στον πινακα.. Υπολογιζε γυρω στα 80€ για μονοφασικο και 110€ για τριφασικο. + ηλεκτρολογο.. 65 όλα μαζί έβαλα εγώ στον πίνακα, τελική με τοποθέτηση και τιμολόγιο, με τριφασικό επαγγελματικό ρεύμα. 1 1
Curtis76 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 εβαλες επιτηρητη και αντικεραυνικο με 65 ευρω?? τι μαρκες μπορεις να αναφερεις γιατι μου φαινεται οτι υπαρχει παρανοησηση... πριν ενα χρονο εβαλα επιτηρητη και αντικεραυνικο Τ2-Τ3 για μονοφασικο και μου πηγε 200€φ με extra υλικα ... η εργσια δική μου. 1 1
BritGreek Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, Curtis76 είπε εβαλες επιτηρητη και αντικεραυνικο με 65 ευρω?? τι μαρκες μπορεις να αναφερεις γιατι μου φαινεται οτι υπαρχει παρανοησηση... πριν ενα χρονο εβαλα επιτηρητη και αντικεραυνικο Τ2-Τ3 για μονοφασικο και μου πηγε 200€φ με extra υλικα ... η εργσια δική μου. Επιτηρητή τάσης έβαλα στον πίνακα, HAGER μάρκα τριφασικό. 1
nvel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) έβαλε ηλεκτρολόγος τριφασικό επιτηρητή, τριφασικό ρελέ φορτίου και τριφασικό αντικεραυνικό και πήρε 65 ευρώ με την τοποθέτηση και σου έκοψε τιμολόγιο; Στείλε μου τα στοιχεία του γιατί χρειάζομαι προσωπικό που πληρώνει για να δουλεύει Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από nvel
orck Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 43 λεπτά πριν, BritGreek είπε Επιτηρητή τάσης έβαλα στον πίνακα, HAGER μάρκα τριφασικό. Η τιμη που λες ειναι πολυ χαμηλη. Μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια τον πινακα και να μας κυκλωσεις τα νεα υλικα που τοποθετηθηκαν;
BritGreek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, orck είπε Η τιμη που λες ειναι πολυ χαμηλη. Μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια τον πινακα και να μας κυκλωσεις τα νεα υλικα που τοποθετηθηκαν; Edit: Μόλις μίλησα με τον αδελφό μου. Έκανα λάθος. Δεν είναι Hager, αλλά Klemsan. Ήταν να βάλουμε Hager, απ' ότι μου είπε, αλλά του πρότειναν το άλλο. Από το μάτι που τα κοίταξα λίγο, πρέπει να είναι αυτός (ο τριφασικός), αν θυμάμαι καλά, καθώς μοιάζει. https://www.skroutz.gr/c/1195/pinakes-reumatos.html?keyphrase=klemsan+v1-s . Sorry, αλλά δεν είμαι στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από BritGreek 1
orck Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 14 ώρες πριν, BritGreek είπε Edit: Μόλις μίλησα με τον αδελφό μου. Έκανα λάθος. Δεν είναι Hager, αλλά Klemsan. Ήταν να βάλουμε Hager, απ' ότι μου είπε, αλλά του πρότειναν το άλλο. Από το μάτι που τα κοίταξα λίγο, πρέπει να είναι αυτός (ο τριφασικός), αν θυμάμαι καλά, καθώς μοιάζει. https://www.skroutz.gr/c/1195/pinakes-reumatos.html?keyphrase=klemsan+v1-s . Sorry, αλλά δεν είμαι στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες. Δεν πειραζει που δεν μπορεις να βαλεις φωτογραφια. Στο ζητησα γιατι η τιμη που αναφερες ειναι απιστευτα χαμηλη. Ο επιτηρητης (απλος αναλογικος) μονο κανει 50, θελει και ρελε και ισως και λαμπακι και την εργασια. Ουτε για ζητω το ποσο που αναφερες. Ισως θυμασαι λαθος νουμερο. 1
BritGreek Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 46 λεπτά πριν, orck είπε Δεν πειραζει που δεν μπορεις να βαλεις φωτογραφια. Στο ζητησα γιατι η τιμη που αναφερες ειναι απιστευτα χαμηλη. Ο επιτηρητης (απλος αναλογικος) μονο κανει 50, θελει και ρελε και ισως και λαμπακι και την εργασια. Ουτε για ζητω το ποσο που αναφερες. Ισως θυμασαι λαθος νουμερο. Θυμάμαι σίγουρα ότι έβαλε μόνο τον επιτηρητή και τίποτα άλλο. Όταν έρχεται με μεγαλύτερη τάση το ρεύμα μετά από διακοπή, πέφτει το ρεύμα για να μην καίγονται οι συσκευές. Και το ανοίγουμε πάλι χειροκίνητα από τον πίνακα. Θα δω το τιμολόγιο, το οποίο δεν παζαρεύω ποτέ, και θα επανέλθω σε δύο εβδομάδες. Εργασία δεν χρέωσε σχεδόν τίποτα γιατί έχει και μαγαζί κοντά μας. Ήρθε ο ίδιος και το έβαλε, γιατί αγοράζουμε τα πάντα από εκείνον για όλους τους επαγγελματικούς μας χώρους.
Zerg13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαν πολυκατοικια τι υπαρχει να ελενξουμε για να εχουμε σωστο ρεύμα; Ή να εγκαταστησουμε κατι extra; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
nvel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, BritGreek είπε Θυμάμαι σίγουρα ότι έβαλε μόνο τον επιτηρητή και τίποτα άλλο. Όταν έρχεται με μεγαλύτερη τάση το ρεύμα μετά από διακοπή, πέφτει το ρεύμα για να μην καίγονται οι συσκευές. Και το ανοίγουμε πάλι χειροκίνητα από τον πίνακα. Θα δω το τιμολόγιο, το οποίο δεν παζαρεύω ποτέ, και θα επανέλθω σε δύο εβδομάδες. Εργασία δεν χρέωσε σχεδόν τίποτα γιατί έχει και μαγαζί κοντά μας. Ήρθε ο ίδιος και το έβαλε, γιατί αγοράζουμε τα πάντα από εκείνον για όλους τους επαγγελματικούς μας χώρους. οπότε από τα όλα μαζί με 65 ευρώ, καταλήγουμε ότι απλά σου έβαλε ένα ρελέ φορτίου που οπλίζει χειροκίνητα οπότε με την επαναφορά της τάσης εξακολουθείς να είσαι εκτός δικτύου μέχρι να δώσεις εντολή στο ρελέ. Ελπίζω να μην τον πλήρωσες για επιτηρητή και αντικεραυνικό. Αυτά που έδωσες είναι φυσιολογικά 1
Zerg13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, nvel είπε οπότε από τα όλα μαζί με 65 ευρώ, καταλήγουμε ότι απλά σου έβαλε ένα ρελέ φορτίου που οπλίζει χειροκίνητα οπότε με την επαναφορά της τάσης εξακολουθείς να είσαι εκτός δικτύου μέχρι να δώσεις εντολή στο ρελέ. Ελπίζω να μην τον πλήρωσες για επιτηρητή και αντικεραυνικό. Αυτά που έδωσες είναι φυσιολογικά Μονο τα υλικα εχουν τοσο τι φυσιολογικα; Δωρο η εγκαστασταση ειναι 1
Curtis76 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, BritGreek είπε Θυμάμαι σίγουρα ότι έβαλε μόνο τον επιτηρητή και τίποτα άλλο. Όταν έρχεται με μεγαλύτερη τάση το ρεύμα μετά από διακοπή, πέφτει το ρεύμα για να μην καίγονται οι συσκευές. Και το ανοίγουμε πάλι χειροκίνητα από τον πίνακα. Θα δω το τιμολόγιο, το οποίο δεν παζαρεύω ποτέ, και θα επανέλθω σε δύο εβδομάδες. Εργασία δεν χρέωσε σχεδόν τίποτα γιατί έχει και μαγαζί κοντά μας. Ήρθε ο ίδιος και το έβαλε, γιατί αγοράζουμε τα πάντα από εκείνον για όλους τους επαγγελματικούς μας χώρους. Δεν μου φαινεται σωστη η λειτουργια... προχειρα το μονο που μου ερχεται στο μυαλο είναι οτι ηθελε να γλυτωσει το ρελε ισχυος και χρησημοποιει NC επαφη που γειωνει ουδετερο με γη και ριχνει το ρελε διαρροης. Δηλαδη αν δεν εισαι σπιτι και λειτουργησει ο επιτηρητης το ψυγειο σου θα ειναι χωρις ρευμα μεχρι να γυρισεις?? Δεν υπαρχει τετοιος επιτηρητης φιλε... κατι δεν εχεις καταλαβει καλα ισως. Ψαξτο παλι και πες μας για ενημερωση. 1
Zerg13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Curtis76 είπε Δεν μου φαινεται σωστη η λειτουργια... προχειρα το μονο που μου ερχεται στο μυαλο είναι οτι ηθελε να γλυτωσει το ρελε ισχυος και χρησημοποιει NC επαφη που γειωνει ουδετερο με γη και ριχνει το ρελε διαρροης. Δηλαδη αν δεν εισαι σπιτι και λειτουργησει ο επιτηρητης το ψυγειο σου θα ειναι χωρις ρευμα μεχρι να γυρισεις?? Δεν υπαρχει τετοιος επιτηρητης φιλε... κατι δεν εχεις καταλαβει καλα ισως. Ψαξτο παλι και πες μας για ενημερωση. Εχω δει σε διαφορες εγκαταστασεις να αφηνουν εξω το ψηγειο. Το αναφερω σαν ενδεχομενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα