Zanina Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, plpapadopoulos είπε Μία και καλή χρειάζεται (όσο καλή μπορεί να είναι αυτή η μία για τέτοιο πάχος κινητού φυσικά). Τα υπόλοιπα είναι μαρκετιστικά καραγκιοζιλίκια... Όποιος θέλει σοβαρή camera, παίρνει camera. Όποιος θέλει σοβαρό PC, παίρνει PC, όχι κινητό με dock κλπ.... Δεν ειναι και τοσο κακο να κανει καποιος πολλα πραγματα με ενα κινητο εφ' οσον αρεσκεται & τον εξυπηρετεί για τον χ - ψ λόγο... Απο τη μια οκ ολίγον υπερβολή, ομως η καθε καμερα εχει συγκεκριμενη χρηση, αλλα παρα ειναι... Και πιστευω πως δε θα σταματησουν εδω... Αλλα γούστα ειναι αυτα. Περί ορέξεως .... Κολοκυθοπιτα.
imr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, plpapadopoulos είπε Μία και καλή χρειάζεται (όσο καλή μπορεί να είναι αυτή η μία για τέτοιο πάχος κινητού φυσικά). Τα υπόλοιπα είναι μαρκετιστικά καραγκιοζιλίκια... Όποιος θέλει σοβαρή camera, παίρνει camera. Όποιος θέλει σοβαρό PC, παίρνει PC, όχι κινητό με dock κλπ.... Με την μια καμερα πως θα κανεις ζοομ? Και πως θα τραβηξεις wide? Η καλη καμερα με εμαν καλο zoom και εναν ultra wide ερχονται πολυ ακριβα ( Μην μου μεις για entry level με κιτ φακο)
Kostas2203 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 εγω να πω την αληθεια η διαταξη των 4 καμερων καθετα μου αρεσε αρκετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα