Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πλεον κατοχος xiaomi redmi note5.

Αγορασα από το eshop μια καρτα adata 64gb ολα καλα.

Σημερα ομως πηγαινα να μπω στις φωτογραφιες(συλλογή) και το κινητο εκανε επανεκκίνηση κατευθείαν. Θεωρησα οτι τα επαιξε το κινητό. Ρωτησα και εκανα δοκιμες. Μολις εβγαλα την καρτα μνημης ολα κομπλε.

Εβαλα στο κινητο αλλη καρτα μνημης κομπλε. Εβαλα την καρτα μνημης σε αλλο κινητο και μου εβγαλε σφαλμα.

Τωρα μεσα ειναι μερικες φωτο και αρχεια που τα θελω. Μπορω να τα ανακτησω καπως; 

Ακομα δεν δοκίμασα να την βαλω σε υπολογιστη. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Σίγουρα φαίνεται ότι έχει πρόβλημα η κάρτα.

Με το Recuva https://www.piriform.com/recuva/download

Ή με το photorec: http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download

Θελω να ανακτησω φωτο αλλα και αρχεια που αποθηκευα στην καρτα. Τα πιο πολλά αρχεια τα εχω σε cloud απλα τους δυο τελευταίους μηνες δεν το εκανα.

Οι φωτο με ενδιαφερουν πιο πολυ γιατι δεν τις εχω σε αλλο μεσο αποθηκευσης.

Θα δοκιμασω αν την βλέπει σε υπολογιστη κανονικα να κανω επιλεκτική αντιγραφη. Αλλιως θα δοκιμασω τα παραπανω προγράμματα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Θελω να ανακτησω φωτο αλλα και αρχεια που αποθηκευα στην καρτα. Τα πιο πολλά αρχεια τα εχω σε cloud απλα τους δυο τελευταίους μηνες δεν το εκανα.

Οι φωτο με ενδιαφερουν πιο πολυ γιατι δεν τις εχω σε αλλο μεσο αποθηκευσης.

Θα δοκιμασω αν την βλέπει σε υπολογιστη κανονικα να κανω επιλεκτική αντιγραφη. Αλλιως θα δοκιμασω τα παραπανω προγράμματα

Και τα δύο προγράμματα κάνουν για φωτογραφίες και τραγούδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Και τα δύο προγράμματα κάνουν για φωτογραφίες και τραγούδια.

Αρχεια; Οπως pdf;

Υπαρχει και σε portable μορφη;

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.

Τελικα εκανα δουλειά με το recuva. Ο υπολογιστής δεν με αφηνε να δω τι εχει μεσα η καρτα, αν δεν εκανα διαμορφωση.

Μετα χρησιμοποιησα το recuva. Με το photorec δεν μπόρεσα να βγαλω ακρη καθολου.

Μερικα αρχεια τα έβγαλε κατακοκκινα και δεν με αφηνε καθολου να τα ανακτησω, αλλα παλι καλα λεω.

Δημοσ.

Επειδη αυτη την καρτα θα την εχω πιο πολυ για ταινιες πλεον. 

Έχετε να προτείνετε κάποια αλλη; Που να δουλευει καλα με το κινητο;

Sandisk, kingston samsung; 64 giga παλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι. 

Πηρα τηλέφωνο στο eshop μου είπανε οτι μπορει το κινητο να φταιει, οτι μετα την διαμορφωση μαλλον δεν θα το ξανακανει και αν θελω να συμπληρώσω μια φορμα και να την στειλω με δικα μου εξοδα. Αν διαπιστωθεί ελλατωματικη θα με κανουν πιστωση.

Σημερα είπα να την δωσω μια ευκαιρία την εβαλα στον υπολογιστή, εφαγε σκαλωμα δεν εμπαινε, ο υπολογιστης αργουσε και δεν μπορούσε  να την κανει διαμορφωση. Μου εβγαζε απετυχε.

Αρα τα εφτυσε. Νομιζω δεν αξιζει το στειλε και η αναμονή για 15€. Σε αυτούς μπορεί και να δουλεψει 

Το παλιο το κινητο huawei p8 lite την απορρίπτει κατευθείαν.

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχεις κοντά σου κανένα eshop point να το πας και να το αφήσεις, χωρίς να χρεωθείς τίποτα;

Την μοναδική φορά που χρειάστηκα επιστροφή (εντός εγγυύησης) για αντικατάσταση, το πήγα σε eshop point και το άφησα. Με δικά τους έξοδα πήγε στο service, ελέγθηκε και αντικαταστάθηκε.

Επεξ/σία από afm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...