Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος οργανισμός για την καταγγελία ενός υπαλλήλου για βίαιη συμπεριφορά ....Αγόρασα κάποιο προϊόν από ένα κατάστημα (fixmobile) και ζήτησα να εκδοθεί τιμολόγιο έκαναν λάθος τα στοιχειά της επιχείρησης ...Επικοινωνώ με το κατάστημα και μου απαντούν από email ότι θα γίνει διόρθωση όταν παραληφτεί το προϊόν ...Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα και ενώ δεν είχα  κανένα νέο του τηλεφώνησα ....Μόλις ακριβώς εξήγησα γιατί κάλεσα  άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα και θα πρέπει να βρω λύση εγώ και μου έκλεινε το τηλέφωνο όσες φορές και εάν καλούσα ……

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, corsair04 είπε

καταγγελία ενός υπαλλήλου για βίαιη συμπεριφορά

Που να αντιμετωπισεις πραγματικα βιαιη συμπεριφορα..

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Καλησπέρα 

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος οργανισμός για την καταγγελία ενός υπαλλήλου για βίαιη συμπεριφορά ....Αγόρασα κάποιο προϊόν από ένα κατάστημα (fixmobile) και ζήτησα να εκδοθεί τιμολόγιο έκαναν λάθος τα στοιχειά της επιχείρησης ...Επικοινωνώ με το κατάστημα και μου απαντούν από email ότι θα γίνει διόρθωση όταν παραληφτεί το προϊόν ...Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα και ενώ δεν είχα  κανένα νέο του τηλεφώνησα ....Μόλις ακριβώς εξήγησα γιατί κάλεσα  άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα και θα πρέπει να βρω λύση εγώ και μου έκλεινε το τηλέφωνο όσες φορές και εάν καλούσα ……

Τι λάθος έχουν κάνει;

Δημοσ.

Επικοινώνησε με τον λογιστή σου και λογικά αυτός θα βρει τον δικό τους για να γίνει η δουλειά. 

Όσο για τον υπάλληλο, για αρχή αρνητική σκρουτζ αν υπάρχει. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gregdel είπε

Τι λάθος έχουν κάνει;

Μπέρδεψαν τα στοιχειά και με το αφμ του δικαιούχου τα έκοψαν στα στοιχειά του παραλήπτη (παραλήπτης )

3 λεπτά πριν, overpower είπε

Επικοινώνησε με τον λογιστή σου και λογικά αυτός θα βρει τον δικό τους για να γίνει η δουλειά. 

Όσο για τον υπάλληλο, για αρχή αρνητική σκρουτζ αν υπάρχει. 

Προσπάθησα να αφήσω αξιολόγηση στο skroutz αλλά ως γνωστό το skroutz δεν είναι πλέον αντικειμενικο  .....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...