corsair04 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος οργανισμός για την καταγγελία ενός υπαλλήλου για βίαιη συμπεριφορά ....Αγόρασα κάποιο προϊόν από ένα κατάστημα (fixmobile) και ζήτησα να εκδοθεί τιμολόγιο έκαναν λάθος τα στοιχειά της επιχείρησης ...Επικοινωνώ με το κατάστημα και μου απαντούν από email ότι θα γίνει διόρθωση όταν παραληφτεί το προϊόν ...Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα και ενώ δεν είχα κανένα νέο του τηλεφώνησα ....Μόλις ακριβώς εξήγησα γιατί κάλεσα άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα και θα πρέπει να βρω λύση εγώ και μου έκλεινε το τηλέφωνο όσες φορές και εάν καλούσα ……
talibanakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, corsair04 είπε καταγγελία ενός υπαλλήλου για βίαιη συμπεριφορά Που να αντιμετωπισεις πραγματικα βιαιη συμπεριφορα.. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από talibanakos
gregdel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, corsair04 είπε Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος αρμόδιος οργανισμός για την καταγγελία ενός υπαλλήλου για βίαιη συμπεριφορά ....Αγόρασα κάποιο προϊόν από ένα κατάστημα (fixmobile) και ζήτησα να εκδοθεί τιμολόγιο έκαναν λάθος τα στοιχειά της επιχείρησης ...Επικοινωνώ με το κατάστημα και μου απαντούν από email ότι θα γίνει διόρθωση όταν παραληφτεί το προϊόν ...Πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα και ενώ δεν είχα κανένα νέο του τηλεφώνησα ....Μόλις ακριβώς εξήγησα γιατί κάλεσα άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα και θα πρέπει να βρω λύση εγώ και μου έκλεινε το τηλέφωνο όσες φορές και εάν καλούσα …… Τι λάθος έχουν κάνει;
overpower Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Επικοινώνησε με τον λογιστή σου και λογικά αυτός θα βρει τον δικό τους για να γίνει η δουλειά. Όσο για τον υπάλληλο, για αρχή αρνητική σκρουτζ αν υπάρχει.
corsair04 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, gregdel είπε Τι λάθος έχουν κάνει; Μπέρδεψαν τα στοιχειά και με το αφμ του δικαιούχου τα έκοψαν στα στοιχειά του παραλήπτη (παραλήπτης ) 3 λεπτά πριν, overpower είπε Επικοινώνησε με τον λογιστή σου και λογικά αυτός θα βρει τον δικό τους για να γίνει η δουλειά. Όσο για τον υπάλληλο, για αρχή αρνητική σκρουτζ αν υπάρχει. Προσπάθησα να αφήσω αξιολόγηση στο skroutz αλλά ως γνωστό το skroutz δεν είναι πλέον αντικειμενικο .....
Zengar Zombolt Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 ΒΙΑ VS ΑΓΕΝΕΙΑ 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις