Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, seeker86 είπε Επειδή υπάρχει έξαρση σε περιστατικά τώρα τελευταία τι θα μου προτείνατε για προστασία του σπιτιού μου από κλέφτες; Ψάχνω κυρίως οικονομική λύση αλλά όχι μόνο να τους αποτρέψω να μπουν μέσα αλλά να τους πιάσω κιόλας(η αστυνομία βασικά) τύπου παγίδα ποδιών, ηλεκτροσόκ στο πόμολο της πόρτας(εννοείτε με σήμανση στην πόρτα για να είμαι και καλυμμένος) κτλ.. Πάρε ένα λουκέτο των 10 ευρώ και βάλτο μπροστά στην πόρτα με αλυσίδες, δεν πρόκειται να μπούνε ακόμα κι αν αφήσεις την πόρτα ξεκλείδωτη.
AliasAndrew Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μονος Στο Σπιτι 1 και 2. Ταινιες φτιαγμενες για εσενα. Να παρεις ιδεες ρε αδερφε. Αν και παιζει να τις εχεις δει... 1
mclein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, adi32 είπε Με ποια λογική ? με τη λογικη που καποιος εχει A security - καποιος που ξερει ν'απενεργοποιει αυτη την Α, το σπιτι ειναι "τελειωμενο". τα αυτοκολλητα πρεπει να υπαρχουν εκει που ειναι απαραιτητο (καμερες, καταγραφικα, ηλεκτροσοκ κλπ)
adi32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, mclein είπε με τη λογικη που καποιος εχει A security - καποιος που ξερει ν'απενεργοποιει αυτη την Α, το σπιτι ειναι "τελειωμενο". τα αυτοκολλητα πρεπει να υπαρχουν εκει που ειναι απαραιτητο (καμερες, καταγραφικα, ηλεκτροσοκ κλπ) Φαντάζομαι μιλάμε για απλό διαμέρισμα όπου θα μπουκάρει το απλό κλεφτρονι. Εκεί νομίζω ένα αυτοκόλλητο που απλά να λέει ότι ο χώρος προστατευεται από συναγερμό χωρίς να λέει ποιον και κάπου θα βοηθήσει. Γιατί να μπει στο δικό σου διαμέρισμα και όχι στο δίπλα που δεν φαίνεται να έχει κανένα σύστημα προστασίας Σε πιο απομονωμένες βίλες κλπ το να λες τι έχεις ίσως βοηθάει τους επαγγελματίες Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από adi32
mclein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, adi32 είπε Φαντάζομαι μιλάμε για απλό διαμέρισμα όπου θα μπουκάρει το απλό κλεφτρονι. Εκεί νομίζω ένα αυτοκόλλητο που απλά να λέει ότι ο χώρος προστατευεται από συναγερμό χωρίς να λέει ποιον και κάπου θα βοηθήσει. Γιατί να μπει στο δικό σου διαμέρισμα και όχι στο δίπλα που δεν φαίνεται να έχει κανένα σύστημα προστασίας Σε πιο απομονωμένες βίλες κλπ το να λες τι έχεις ίσως βοηθάει τους επαγγελματίες η εμπειρια λεει οτι απλα κλεφτρονια δε βλεπουν μπροστα τους τιποτα περαν απο σπασιμο κυλινδρου ή πορτας με λοστο / κατσαβιδια... σε θωρακισμενες πορτες ειναι λαθος η υπαρξη αυτοκολλητου συγκεκριμενης μαρκας συναγερμου. το ιδιο και στ'αμαξια. φυσικα αυτο ειναι αποψη μου & εμπειρια με βαση τις κλησεις απο το επαγγελμα μου + τη γνωμη της αστυνομιας αρα μπορει να ειμαστε ολοι λαθος
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μια λυση ειναι να αλλαξεις το ονοματεπωνυμο σου στα κουδουνια σε Μιχαλης Ζαμπιδης.
Razgriz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Ο σκύλος αν μένει μέσα στο σπίτι (γιατί έξω μέσα σε 1 λεπτό τον έχουν βγάλει εκτός) είναι καλή λύση. Αρκεί βέβαια να είναι δυναμικής ράτσας και να έχει οπωσδήποτε περάσει εκπαίδευση φύλαξης χώρου. Το πρόβλημα είναι μετά πως πιο πιθανό είναι να την πληρώσεις εσύ και ο σκύλος σου στο δικαστήριο παρά το κλεφτρόνι που μπήκε μέσα για να σας κλέψει τους κόπους ή ακόμα χειρότερα να σας σκοτώσει. Άρα τα σωστά βήματα είναι 1)Ψήφο σε πολιτικό κόμμα που θα υποστηρίζει την αυτοπροστασία εντός του σπιτιού, 2)Εφαρμογή νομικά ώστε να είσαι καλυμμένος, 3)Αγορά doberman/rottweiler/bullmastiff/cane corso/presa canario/caucasian shepherd/german shepherd/mallinois ανάλογα με τη δική σου ψυχοσύνθεση και γνώση σε σκύλο, 4)Βαθύς ύπνος λόγω ασφάλειας. Ή και ραπτορες 🤣
Alxnks Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε η εμπειρια λεει οτι απλα κλεφτρονια δε βλεπουν μπροστα τους τιποτα περαν απο σπασιμο κυλινδρου ή πορτας με λοστο / κατσαβιδια... σε θωρακισμενες πορτες ειναι λαθος η υπαρξη αυτοκολλητου συγκεκριμενης μαρκας συναγερμου. το ιδιο και στ'αμαξια. φυσικα αυτο ειναι αποψη μου & εμπειρια με βαση τις κλησεις απο το επαγγελμα μου + τη γνωμη της αστυνομιας αρα μπορει να ειμαστε ολοι λαθος Παίζει και άλλο....βάζεις αυτοκόλλητο άλλης μάρκας συναγερμου από τον ήδη εγκατεστημένο. Μπαίνει έτοιμος να αφοπλίσει αυτόν που έχει μελετήσει και βρίσκει μπροστά του άλλον 😛
fingolfingr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, georgeγ είπε κανεις λαθος νομιζω για να θεωρηθει αυτοαμυνα πρεπει να εχεις κατωτερο οπλο απο τον κακοποιο και αυτος να απειλησει την ζωη σου δηλ...αν εχει πιστολι και πυροβολησει τοτε εσυ μπορεις να βγαλεις μαχαιρι Οπότε αν αυτός σε πλακώσει στα κλωτσομπουνίδια εσύ μπορείς απλά να καθεσαι και να τον βρίζεις; 3 ώρες πριν, AliasAndrew είπε Μονος Στο Σπιτι 1 και 2. Ταινιες φτιαγμενες για εσενα. Να παρεις ιδεες ρε αδερφε. Αν και παιζει να τις εχεις δει... Μεσα στο μυαλό μου εισαι. 1 ώρα πριν, mclein είπε η εμπειρια λεει οτι απλα κλεφτρονια δε βλεπουν μπροστα τους τιποτα περαν απο σπασιμο κυλινδρου ή πορτας με λοστο / κατσαβιδια... σε θωρακισμενες πορτες ειναι λαθος η υπαρξη αυτοκολλητου συγκεκριμενης μαρκας συναγερμου. το ιδιο και στ'αμαξια. φυσικα αυτο ειναι αποψη μου & εμπειρια με βαση τις κλησεις απο το επαγγελμα μου + τη γνωμη της αστυνομιας αρα μπορει να ειμαστε ολοι λαθος Επειδή με ενδιαφέρει η αποψη σου, ποια αυτοκολλητα πρεπει να αποφευγονται; Το αυτοκόλλητο που ίσως να εχει η σειρήνα εξω από το σπίτι ή το αυτοκολλητο που λεει ότι ο χώρος προστατευεται από την ταδε security;
Que sera sera Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Άνοιξε μια off shore και βρες ένα καλό λογιστή. Για την εφορία δεν μιλάμε;
mclein Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Alxnks είπε Παίζει και άλλο....βάζεις αυτοκόλλητο άλλης μάρκας συναγερμου από τον ήδη εγκατεστημένο. Μπαίνει έτοιμος να αφοπλίσει αυτόν που έχει μελετήσει και βρίσκει μπροστά του άλλον 😛 δεν ειναι ασχημη ιδεα ομως θα προτιμουσα σπιτι μου να μην ξερει καποιος οτι εχω συναγερμο & αρα θα κανει θορυβο οταν ανοιξει η πορτα.. οσο πιο απροετοιμαστος αυτος - τοσο πιο καλα για μενα !!! 8 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Επειδή με ενδιαφέρει η αποψη σου, ποια αυτοκολλητα πρεπει να αποφευγονται; Το αυτοκόλλητο που ίσως να εχει η σειρήνα εξω από το σπίτι ή το αυτοκολλητο που λεει ότι ο χώρος προστατευεται από την ταδε security; ολα οσα δειχνουν + ενημερωνουν. μονο αυτα που ειμαστε υποχρεωμενοι ειναι καλο να υπαρχουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ειναι αστειο φυσικα και οχι συμβουλη. Σπιτι ειμαστε τοσο ακαταστατοι ολοι μας που καποιες φορες γελαμε και λεμε οτι αν μπουκαρει κανεις με τοση ακαταστασια θα νομιζει οτι ηρθε δευτερος και θα γυρισει να φυγει απραγος για το επομενο διαμερισμα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα