Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, πρόσφατα έτυχε και πούλησα 2 αντικείμενα εκτός Ελλάδας και πληρώθηκα μέσω paypal, το 1ο σε Ιταλό και το 2ο σε Γάλλο. Και ενώ στο 1ο το paypal μου πήρε αμοιβή 3.5% +0.35€ ακριβώς όπως υπολογίζει εδώ το calculator https://salecalc.com/paypal?p=370&e=0&f=0&l=gr&r=0&m=0&c=0 στη 2η συναλλαγή μου πήρε πολλά παραπάνω, ουσιαστικά 5.5% και το ποσό είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που υπολογίζει το calculator.

Έστειλα λοιπόν ερώτηση στην Paypal και μου απαντάνε το παρακάτω: Καταλαβαίνετε τί έγινε; Δεν είναι η Γαλλία στην Ευρωπαϊκή ένωση; Γιατί βάζουν διασυνοριακό τέλος στη Γαλλία και όχι στην Ιταλία;

We have reviewed this transaction and can see that you were charged the base fee of 3.4% + €0.35 EUR, as well as an additional 2% cross-border fee.

When you receive a payment from a customer in a different country, you are charged a 'Cross-border' fee. This fee is to cover the cost of the extra processing required for payments between different countries and regions and varies according to country and currency.

Note:

• This cross-border fee does not apply to sellers who are registered with PayPal in a European Union country and who receive payments in Euros from other EU countries

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...