karabill93 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του samsung a5 2016 εδώ και 2 χρόνια. Είμαι υπερευχαριστημένος με το κινητό μιας και άντεξε στα χέρια μου 2 χρόνια με μόνο ελάττωμα μια σπασμένη οθόνη λόγω στρατιωτικής θητείας και τώρα μετά από 2 χρόνια κ 2 μήνες άρχισε να κολλάει. Να αναφέρω ότι το κινητό το υπερευχαριστήθηκα μιας και ποτέ δεν έβαλα θήκη προστασίας και γυαλί προστασίας. Τώρα βρίσκομαι σε θέση να πάρω καινούριο κινητό τηλέφωνο και είμαι ανάμεσα σε s9 και p20. ποιο μου προτείνετε; προτιμώ το s9 μιας κ έχω καλές εντυπώσεις από το a5 αλλά μου κάνει κ ενα κλίκ το p20. Μέσω σκρούτζ η διαφορα τιμής που τα βρίσκω ειναι στα 50 ευρω με ακριβότερο το s9 φυσικα
Zengar Zombolt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 και τα 2 ειναι πολυ καλα smartphone εγώ θα διαλεγα το S9 γιατι μου την σπαει το notch στο P20
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Και γω S9. Αν έλεγες το Pro εκεί θα υπήρχε δίλημμα.
georgerapp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 οτι λεει ο σαρουμαν.....με το pro θα ειχαμε σημαντικο θεμα,αλλα θα πω s9 με μια ενσταση,αυτα τα διχως θηκη (γυαλι ποτε δε θα εβαζα...δε καθετε και σωστα κιολας) τα ξεχνας. σπαει αν το τρομαξεις οχι αν σου πεσει!
karabill93 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, georgerapp είπε οτι λεει ο σαρουμαν.....με το pro θα ειχαμε σημαντικο θεμα,αλλα θα πω s9 με μια ενσταση,αυτα τα διχως θηκη (γυαλι ποτε δε θα εβαζα...δε καθετε και σωστα κιολας) τα ξεχνας. σπαει αν το τρομαξεις οχι αν σου πεσει! καλα αμα παρω το s9 θηκη spigen σιγουρακι. το Α5 δεν θα μου εσπαγε. απλα υπηρετησα στο στρατο στις ειδικες δυναμεις και μου εσπασε εκει γιατι ετυχα να το εχω στην τσεπη καποια ατυχη στιγμη.. 1
Sasuke_Uchiha Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 43 λεπτά πριν, karabill93 είπε καλα αμα παρω το s9 θηκη spigen σιγουρακι. το Α5 δεν θα μου εσπαγε. απλα υπηρετησα στο στρατο στις ειδικες δυναμεις και μου εσπασε εκει γιατι ετυχα να το εχω στην τσεπη καποια ατυχη στιγμη.. Caseology parallax πάρε και θα με θυμηθείς.
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, karabill93 είπε Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του samsung a5 2016 εδώ και 2 χρόνια. Είμαι υπερευχαριστημένος με το κινητό μιας και άντεξε στα χέρια μου 2 χρόνια με μόνο ελάττωμα μια σπασμένη οθόνη λόγω στρατιωτικής θητείας και τώρα μετά από 2 χρόνια κ 2 μήνες άρχισε να κολλάει. Να αναφέρω ότι το κινητό το υπερευχαριστήθηκα μιας και ποτέ δεν έβαλα θήκη προστασίας και γυαλί προστασίας. Τώρα βρίσκομαι σε θέση να πάρω καινούριο κινητό τηλέφωνο και είμαι ανάμεσα σε s9 και p20. ποιο μου προτείνετε; προτιμώ το s9 μιας κ έχω καλές εντυπώσεις από το a5 αλλά μου κάνει κ ενα κλίκ το p20. Μέσω σκρούτζ η διαφορα τιμής που τα βρίσκω ειναι στα 50 ευρω με ακριβότερο το s9 φυσικα S9 απο Samsung αλλιως απο Huawei σε αυτα τα λεφτα μονο το mate 10 pro αξιζει που ειναι σε επιπεδα κοντα στο S9(ειδικα αν σε ενδιαφερει η μπαταρια). Αλλες εναλλακτικες στα χρηματα του S9 απο πλευρας φετινων ναυαρχιδων ειναι τα LG G7,Sony XZ2. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα