•Mexicanos• Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημερα καταρχήν το πολύμετρο μου στον επιλογέα των volt στην εναλλασσομενη τάση απο κάτω εχει το σημα Hz% αυτό σημαίνει οτι θα πρεπει να κάνω καποια μετατροπή στο αποτέλεσμα μου? ρωτάω γιατί μέχρι τωρα δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ στην εναλλασσομενη τάση και θελω να ελέγξω εαν το output απο ενα παλιο APC που εχω ειναι ενταξει για να το χρησιμοποιήσω και πάλι στο pc μου γενικα το ειχα ανοίξει και είχα τσεκάρει οτι αντιστασεις πυκνωτές είναι μια χαρά,αλλα δεν ξερω αν η μπαταρία του ειναι,το εχω αφησει στο ρευμα απο εχθες και μπροστα εχει 3 λαμπάκια που δείχνουν την ταση αν ειναι χαμηλή,υψηλή η κανονική και εχει πέσει 3-4 φορες απο κανονικη σε χαμηλη για δευτερόλεπτα,ειναι πάρα πολυ πιθανό να είναι από την περιοχή γιατι μένω σε νησί και έχουμε συχνά προβληματα αλλά θα μπορούσε αυτο να μου δείχνει ότι έχει κέποιο ελάττωμα? Επισης ποιες ειναι η φυσιολογικες τιμες που θα πρεπει να δω στο πολυμετρο? οποιαδήποτε συμβουλή θα μου φανεί χρήσιμη!ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από •Mexicanos•
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα