Vasivouzoukos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Παρακολουθείτε youtube και αν ναι ποιες σειρές ή youtubers; Εγώ βλέπω το what the fact του Mikeius, τον Astronio και ΚαθημερινήΦυσική. Κανάλια τύπου manos/booyah/tsach/vibrator/astathios/2j/maliatsis θεωρώ είναι για ηλικίες γύρω στα 15 και δεν κάθομαι να ασχοληθώ. Πιθανώς όμως να μου έχει ξεφύγει κάποιο κανάλι με αξιόλογο content οπότε όποιος θέλει μπορεί να προτείνει ανάλογα το περιεχόμενο (φάρσες/gaming/επιστήμη/σχολιασμοί/φαγητά/κτλπ). 1
TechTurtle Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις κοιτάξει καθόλου τον The Mad Sc1ent1st; Είναι παρόμοιος με τα κανάλια που ανέφερες. Also George auditore Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από TechTurtle 4 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TechTurtle είπε Έχεις κοιτάξει καθόλου τον The Mad Sc1ent1st; Είναι παρόμοιος με τα κανάλια που ανέφερες. Also George auditore Για τον Krow τι γνώμη έχεις; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Vasivouzoukos
theoritikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Για gaming μόνο unboxholics παρακολουθώ από Έλληνες. Είναι ίσως οι μόνοι που κάνουν σοβαρή δουλειά χωρίς να προσπαθούν να πλασάρουν συγκεκριμένες εταιρίες ή προϊόντα. 4 1 1 1
Thulogur Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πέρα απο: astronio και Mad Sc1ent1st pcsteps.gr cerebrux Xalasis715 fubar.gr Α ναι, με αρεσει επισης ο Toxic skunk Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Thulogur 1
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 καταρχάς μας ερωτάς απο τι μία τι παρακολουθούμε εμεις και απο την αλλη δίνεις έμφαση σε πχοιοτικά πράγματα, επομένως αν καποιος αναφέρει κάποιο κανάλι ελαχιστης αντικειμενικά/υποκειμενικα σοβαροτητας αλλα που σπάει πλάκα, είναι εντός θέματος ή οχι; τέλος παντων, εγω βλεπω τακτικά αυτην ειναι ένας άριστος συγκερασμός απο μπουρτζοβλαχομικροαστή ελλεϊνίδα χωρίς ουσιαστικά ενδιαφέροντα με ένα ταπεινό χαμομηλάκι καλλιτεχνικης αυτοαναφορικοτητας και αναδειξης του σύγχρονου πνιγηρου τροπου ζωης μας σε μια υστατη ευκαιρία λυτρωσης. Επιπλέον έχει ποδάρες που ασφυκτιούν να φανερωθουν πιοτερο και απο τα βυζόμπαλα της Άννας Γούλας τάχα μου εν είδει κοινωνιολογικης μελετης. Με άλλα λόγια και γελάω πολυ, και μελετώ εκ του ασφαλούς την σύγχρονη γυνή και οταν ειμαι μονος σπιτι, βάζω χαμηλά μπάρυ γουάιτ, κρασάκι και την παρακολουθώ φαντασιωνόμενος την πολύ κοντινη σε ολα αυτά περσονα του Ιδομενέα. 5
keravnos21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ελληνικο youtube= 100000 καναλια στα οποια ο ενας κραζει τον αλλον και ελαχιστοτατα στα οποια γινεται σοβαρη δουλεια.Αυτα 1
thant Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 54 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε εγω βλεπω τακτικά αυτην Στο 01:20 όλα τα λεφτά... 1
papoys1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, le vent nous porterAAAA είπε καταρχάς μας ερωτάς απο τι μία τι παρακολουθούμε εμεις και απο την αλλη δίνεις έμφαση σε πχοιοτικά πράγματα, επομένως αν καποιος αναφέρει κάποιο κανάλι ελαχιστης αντικειμενικά/υποκειμενικα σοβαροτητας αλλα που σπάει πλάκα, είναι εντός θέματος ή οχι; τέλος παντων, εγω βλεπω τακτικά αυτην ειναι ένας άριστος συγκερασμός απο μπουρτζοβλαχομικροαστή ελλεϊνίδα χωρίς ουσιαστικά ενδιαφέροντα με ένα ταπεινό χαμομηλάκι καλλιτεχνικης αυτοαναφορικοτητας και αναδειξης του σύγχρονου πνιγηρου τροπου ζωης μας σε μια υστατη ευκαιρία λυτρωσης. Επιπλέον έχει ποδάρες που ασφυκτιούν να φανερωθουν πιοτερο και απο τα βυζόμπαλα της Άννας Γούλας τάχα μου εν είδει κοινωνιολογικης μελετης. Με άλλα λόγια και γελάω πολυ, και μελετώ εκ του ασφαλούς την σύγχρονη γυνή και οταν ειμαι μονος σπιτι, βάζω χαμηλά μπάρυ γουάιτ, κρασάκι και την παρακολουθώ φαντασιωνόμενος την πολύ κοντινη σε ολα αυτά περσονα του Ιδομενέα. Πω πω ρε φίλε τι μύτη είναι αυτή.Θεά..Έχω πάθει την πλάκα μου.Θηλυκός Γούντυ Άλλεν. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από papoys1
lek88 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 UH Evelina Nikoliza (η κόρη της Μπ. Αργυράκη) Krow
blackhill66 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλα ρε ειστε σοβαροι ακομα δεν εχετε δει το καναλι μου ελεος..... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από blackhill66
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καθημερινη φυσικη. δε ποσταρει συχνα ομως ειναι καλο και ξερω οτι ειπες ελληνικα αλλα λατρευω the science asylum Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
Oscar_Mike Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Καθημερινή Φυσική Astronio Mad Sc1ent1st Kurzgesagt - In a Nutshell Donut Media Luben Retrolletarios Οι τρεις πρώτοι είναι σαν όαση στο ελληνικό yt, ωστόσο στις τάσεις βλέπεις Manos, Nikos Oikonomopoulos και Ελλάδα έχεις Ταλέντο 🤪 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα