Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρακτικές συμβουλές προς χρήστες δικτύου ΔΕΔΔΗΕ

Είστε ιδιοκτήτης και νοικιάζεται ένα σπίτι;
Απαιτήστε από τον ενοικιαστή να πάρει την παροχή ΔΕΗ στο όνομα του γιατί τυχόν οφειλή θα σας αφορά χωρίς να έχετε εσείς σχέση με το χρέος.

Είστε ενοικιαστης;

Απαιτήστε γραπτώς από ΔΕΔΔΗΕ να ελεγχθεί ο μετρητής για τυχον προηγούμενες παρεμβάσεις για ρευμστοκλοπη και να σας δοθεί γραπτή απάντηση με την κατάστασή του.
Όταν φύγετε από το σπίτι μην ξεχάσετε να διακόψετε την παροχή.

Αν δείτε ξαφνικά μεγάλες χρεώσεις πάλι ζητήστε έλεγχο του μετρητή. Μπορεί να φταίει και ο.. κακός γείτονας ή κάτι άλλο.
Ρίξτε που και που μια εξωτερική ματιά στον μετρητη. Πότε στο εσωτερικό του. Αν δείτε κάτι ειδοποιήστε τον ΔΕΔΔΗΕ.

Μην "εμπιστεύεστε" αετονυχιδες ηλεκτρολόγος που υπόσχονται.... ασφαλή ρευμστοκλοπη. Θα αποκαλυφθούν και η παρέμβαση είναι ποινικό αδίκημα. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υπεύθυνος για αυτά ανεξάρτητα αν ο παροχείς είναι η ΔΕΗ ή άλλος.

• Thanks 2
Δημοσ.

Θα με συγχωρήσεις Γιάννη αλλα ο δεδδηε ειναι ενα μπαχαλο απο τεχνικής άποψης, εργολάβοι κάθε λογής, άνθρωποι που μετράνε οτι να είναι, γραφιοκρατες που στέλνουν οτι να είναι στην δεη ή δεν στέλνουν, το ξεχνάνε κλπ

Εγω για να καθαρίσω με αυτούς μόνο στα δικαστήρια που δεν τους πήγα και ολα αυτά για δυο νέες παροχές

Που να ζητήσεις και έλεγχο για προηγούμενη χρήση, θα σε κουρεψουν

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Θα με συγχωρήσεις Γιάννη αλλα ο δεδδηε ειναι ενα μπαχαλο απο τεχνικής άποψης, εργολάβοι κάθε λογής, άνθρωποι που μετράνε οτι να είναι, γραφιοκρατες που στέλνουν οτι να είναι στην δεη ή δεν στέλνουν, το ξεχνάνε κλπ

Εγω για να καθαρίσω με αυτούς μόνο στα δικαστήρια που δεν τους πήγα και ολα αυτά για δυο νέες παροχές

Που να ζητήσεις και έλεγχο για προηγούμενη χρήση, θα σε κουρεψουν

Κανεις πολυ μεγαλο λαθος...Ειναι υποχρεωμενοι να απαντησουν γραπτα ...Οσο για εργολαβους κλπ αυτες ειναι κυβερνητικες αποφασεις .Δεν φταινε οι εργαζομενοι .

• Like 1
Δημοσ.

Το χειμώνα που πέρασε ξυπνάμε ένα πρωί 1 βαθμό κελσίου εξω,χωρίς ρεύμα ημέρα Παρασκευή.Μας είχαν κόψει το ρεύμα κατα λάθος αντί του από πάνω που δεν πλήρωνε.Με μωρό στο σπιτι.

Απευθείας παρέμβαση δικιά μου στο ρολόι και άντε γεια.Αν είχα χρόνο και χρήμα θα τους πήγαινα δικαστήρια αλλά δεν είχα.

Ξέρω ότι ο κύριος Γιάννης έχει βοηθήσει πολύ κόσμο εδώ μέσα με απαντήσεις και πιστεύω ότι θα είναι από αυτούς τους ελάχιστους που δουλεύουν αλλά κατά τα άλλα όπως είπε κ ο Νίκος πιο πάνω ένα μπαχαλο είναι η εταιρεία.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Κανεις πολυ μεγαλο λαθος...Ειναι υποχρεωμενοι να απαντησουν γραπτα ...Οσο για εργολαβους κλπ αυτες ειναι κυβερνητικες αποφασεις .Δεν φταινε οι εργαζομενοι .

Δεν κανω κανένα λάθος Γιάννη και παρατηρώ οτι απο οτι έγραψα απάντησες μόνο για τους εργολάβους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι εχουν μανια να χαλανε καποια θεματα ...Το θεμα μου εδω ηταν καθαρα ενημερωτικο και οχι η γνωμη καθενος για ΔΕΔΔΗΕ κλπ

Οποιος θελει ας ξεκινησει ενα τετοι θεμα αλλα παρακαλω αν δεν εχει να πει κατι σε αυτα που εγρψα ας μην γραψει κατι ασχετο .

1 ώρα πριν, green gordon είπε

Το χειμώνα που πέρασε ξυπνάμε ένα πρωί 1 βαθμό κελσίου εξω,χωρίς ρεύμα ημέρα Παρασκευή.Μας είχαν κόψει το ρεύμα κατα λάθος αντί του από πάνω που δεν πλήρωνε.Με μωρό στο σπιτι.

Απευθείας παρέμβαση δικιά μου στο ρολόι και άντε γεια.Αν είχα χρόνο και χρήμα θα τους πήγαινα δικαστήρια αλλά δεν είχα.

Ξέρω ότι ο κύριος Γιάννης έχει βοηθήσει πολύ κόσμο εδώ μέσα με απαντήσεις και πιστεύω ότι θα είναι από αυτούς τους ελάχιστους που δουλεύουν αλλά κατά τα άλλα όπως είπε κ ο Νίκος πιο πάνω ένα μπαχαλο είναι η εταιρεία.

Σε ευχαριστω αλλ ας περιοριστουμε στο θεμα μου αν βεβαια υπαρχει ενδιαφερον .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα..  Απο τεχνικης αποψης οι τεχνικοι οι μονιμοι και οι εργολαβοι  ειναι μια χαρα.. Ποτε δεν υπαρχει το τελειο...Και οι καταμετρητες αναλογα με τα λεφτα που περνουν (350 ευρω) μια χαρα κανουν την δουλεια τους.. Οτι υπαρχει λιγο γραφειοκρατια, και δεν υπαρχει εξελιξη  σε   ηλεκτρονικη μορφη  ειναι οντως ενα θεμα.. Οπως υπαρχει  και ενα  θεμα με το στοκ  των υλικων γενικα οπως που συμβαινει παντου αυτο..

https://www.deddie.gr/Documents2/REUMATOKLOPES/Monofyllo_RevmatoklopesWEB.pdf

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Εγώ δεν είχα κάποιο θέμα με τον ΔΕΔΔΗΕ μέχρι τώρα. Συνενεπέστατοι και σε περιπτώσεις βλάβης και νέας σύνδεσης - επανασύνδεσης.

Χρήσιμες πληροφορίες @Γιάννης Platano, ευχαριστούμε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...