stavroulap. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Πραγματοποιώ μια έρευνα για την επίδραση του περιεχομένου άλλων χρηστών (κριτικές, βαθμολογίες, φωτογραφίες, κτλ.) στην τελική επιλογή εστιατορίου από τους καταναλωτές. Η έρευνα πραγματοποιείται στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης. Τα δεδομένα είναι απολύτως ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για εκπαιδευτικό σκοπό. Αν σας ενδιαφέρει κι αν ψάχνετε για κριτικές, βαθμολογίες, φωτογραφίες κτλ. στο διαδίκτυο πριν διαλέξετε σε ποιο εστιατόριο θα πάτε, μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο (δεν θα χρειαστείτε παρα μόνο λίγα λεπτά) πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο! https://bit.ly/2QJ9ZIF Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από stavroulap. 6
OnePlus6T Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 το εκανες πολυ ωραια, μπραβο σου εγω το συμπληρωσα με χαρα, και πολυ καλο αυτο το σαιτ 1
*nenya* Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Done! Μακαρι οι επιχειρηματίες να αρχισουν να ενδιαφερονται περισσοτερο για τις κριτικές του κοσμου. 1
stavroulap. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους! @*nenya* η αλήθεια είναι ότι μετά το τέλος της έρευνας θα ήθελα να απευθυνθώ και σε επιχειρηματίες. Να Υπάρχουν και οι δυο όψεις του νομίσματος. 2 1
OnePlus6T Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, stavroulap. είπε Σας ευχαριστώ όλους! @*nenya* η αλήθεια είναι ότι μετά το τέλος της έρευνας θα ήθελα να απευθυνθώ και σε επιχειρηματίες. Να Υπάρχουν και οι δυο όψεις του νομίσματος. το google maps ειναι το πιο σημαντικο για μενα οταν παω σε ενα μαγαζι. μιλαω για εξωτερικο γιατι εκει μενω. το βλεπω στον χαρτι και βλεπω και την βαθμολογια αρα 2 σε 1. 2
stavroulap. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, OnePlus6T είπε το google maps ειναι το πιο σημαντικο για μενα οταν παω σε ενα μαγαζι. μιλαω για εξωτερικο γιατι εκει μενω. το βλεπω στον χαρτι και βλεπω και την βαθμολογια αρα 2 σε 1. Βολικό αυτό, αλλά ουσιαστικά το google maps χρησιμοποιεί τα δεδομένα του google for business και μπορείς να την βαθμολογήσεις και να αφήσεις κριτική. Οπότε γι αυτο πχ εγω αναφέρω σε κάποιο σημείο Google Reviews. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να μπει και ως ξεχωριστή κατηγορια το google maps!
OnePlus6T Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, stavroulap. είπε Βολικό αυτό, αλλά ουσιαστικά το google maps χρησιμοποιεί τα δεδομένα του google for business και μπορείς να την βαθμολογήσεις και να αφήσεις κριτική. Οπότε γι αυτο πχ εγω αναφέρω σε κάποιο σημείο Google Reviews. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να μπει και ως ξεχωριστή κατηγορια το google maps! Εγώ ας πούμε δε θα μπω ποτε σε σάιτ με αξιολογισεις. Με το Google maps βλέπω πόσο καλό είναι ενα μέρος, βλέπω τις φωτογραφίες όπως επίσης και πόσο κόσμο έχει τις συγκεκριμένες ώρες! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από OnePlus6T 1
stavroulap. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τη συμμετοχή! Βοηθάει αφάνταστα! 1
Kostasspil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ετοιμο κι απο μενα. TripAdvisor σχεδον παντα, τωρα εμαθα και τον Ταβερνοχωρο, θα το εχω στα υπ οψιν! 1
stavroulap. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Ετοιμο κι απο μενα. TripAdvisor σχεδον παντα, τωρα εμαθα και τον Ταβερνοχωρο, θα το εχω στα υπ οψιν! Χρησιμοτατος ο Ταβεροχωρος! Ευχαριστώ!
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Το καλύτερο ήταν το ask4food, πλέον όμως δεν έχει πολλές νέες κριτικές. Ωραίο το ερωτηματολόγιο, έτοιμο! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα