stavroulap. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Το καλύτερο ήταν το ask4food, πλέον όμως δεν έχει πολλές νέες κριτικές. Ωραίο το ερωτηματολόγιο, έτοιμο! Για να πω την αλήθεια δεν το χρησιμοποιώ..Ευχαριστω!
mary Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Το συμπλήρωσα. Καλογραμμένο, ουσιώδες και σύντομο. 😊 Καλή επιτυχία. 1
stavroulap. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, mary είπε Το συμπλήρωσα. Καλογραμμένο, ουσιώδες και σύντομο. 😊 Καλή επιτυχία. Ευχαριστώ πολυ! 1
stavroulap. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, kronos73 είπε Done. Καλή επιτυχία Ευχαριστώ πολύ!
stavroulap. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα σε όλους και κυρίως σε όσους ξενύχτησαν! Αν χάσατε το χθεσινό ποστ, πραγματοποιώ μια έρευνα για την επίδραση του περιεχομένου άλλων χρηστών (κριτικές, βαθμολογίες, φωτογραφίες, κτλ.) στην τελική επιλογή εστιατορίου από τους καταναλωτές. Η έρευνα πραγματοποιείται στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης. Τα δεδομένα είναι απολύτως ανώνυμα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για εκπαιδευτικό σκοπό. Αν σας ενδιαφέρει κι αν ψάχνετε για κριτικές, βαθμολογίες, φωτογραφίες κτλ. στο διαδίκτυο πριν διαλέξετε σε ποιο εστιατόριο θα πάτε, μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο (δεν θα χρειαστείτε παρα μόνο λίγα λεπτά) πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο!https://bit.ly/2QJ9ZIF
basilisgate13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 το εκανα και εγω . μπραβο σου και καλη επιτυχια !! 1
kallair Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Πολυ καλη δουλεια..! καλη επιτυχια. Προσωπικα θα πω οτι κριτικες εγραψα ειτε οταν το μαγαζι ήταν πολυ καλο και αξιζε να το στηριξεις με την εμμεση "διαφήμιση" της βαθμολογιας +φωτογραφιων μου, ειτε οταν η εμπειρια ηταν πολυ κακη για να προστατευσω κοσμο (πχ ειχα παει σε αντιεπαγγελματια ξενοδοχο που το δωματιο ηταν τραγικο και με ξηλωμενες πριζες). 1
stavroulap. Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, basilisgate13 είπε το εκανα και εγω . μπραβο σου και καλη επιτυχια !! Ευχαριστώ πάρα πολύ!:) 10 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Έτοιμο Καλή επιτυχία Ευχαριστώ! @kallair Aρχικά να ευχαριστήσω και εσένα! Νομίζω ότι ο μέσος χρήστης που δεν γράφει συστηματικά κριτικές, δεν βαθμολογεί ή δεν ανεβάζει φωτογραφίες, λειτουργεί με το ίδιο σκεπτικό. 👍 2
stavroulap. Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Καλή επιτυχία Σταυρούλα. Σε ευχαριστω!
AristidisZ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Καλή & χρήσιμη δουλειά Προσωπικά ήμουν fan του ask4food, μέχρι τη στιγμή που μάλλον το πούλησε ο πρώτος που το είχε Κατόπιν έγινε τσιφλίκι ορισμένων "επαγγελματιών" κριτικών, τους οποίους τους τραπέζωναν κιόλας (αν είναι δυνατόν), και νομίζω η σούπα χάλασε λίγο Πλέον κυρίως tripadvisor και κατόπιν google... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα