kwstakias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα! Αγόρασα πριν ένα μήνα το xiaomi redmi 5 plus και μέχρι εχθές όλα καλα...μέχρι που ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το mobile internet (3gb έχω ακομα,wind Δίκτυο) δοκίμασα 1000 τρόπους επαναφορά στο δίκτυο, επαναφορά τηλέφωνου, επανεκκίνηση, έβγαλα την sim και από sim 1 πήγα στο 2 (άλλαξα θέση) επανεκκίνηση πάλι τίποτα....και πολύ απλά μόνο wifi...τι να κάνω γιατί έχω ξεμείνει από λύσεις. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από kwstakias
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ενδέχεται να φταίει το δίκτυο. Αλλά δες και αυτό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6523-πως-ρυθμίζουμε-το-κινητό-για-internet-και-mms/ 1
kwstakias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Μου δείχνει ότι έχει σήμα 3g (χωρίς δεδομένα φυσικα) και τρείς ... Να έχει πέσει το δίκτυο σε όλη την Ζάκυνθο? Γιατί οδηγός είναι και δεν βρίσκω σήμα πουθενά (μιας και τυχαίνει να την γυρίζω λόγω δουλειάς)
saruman123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις ενεργοποιήσει το 4G από την Wind? Η κάρτα sim είναι 4G? Πόσο καιρό έχεις την sim? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
kodorevi8ulis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 το έπαθα κι εγώ προχτές αλλά νόμιζα ότι φταίει η beta που έχω (αναβάθμιση) τέσπα , έκανα διάφορα κι εγώ (ήμουν στον δρόμο και δεν μπορούσα να το ψάξω) όπως disable volte / dual 4g / airplane / αλλαγή τύπου 4g->3g / επαναφορά των apn / disable κλήσεις wifi και με κάποιο από όλα αυτά έπαιξε
saruman123 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, kwstakias είπε 1.5 χρόνο είχε 4g Πήγαινε σε ένα κατάστημα της Wind να δει τη παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα