Προς το περιεχόμενο

monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω μια msi 1060 3gb και την μια οθονη την εχω κυρια εχω βαλει μια ακομα ιδια φυσικα αλλα δεν μου την αναγνωριζει δοκιμασα με display port και με vga λεω μιπως ειναι καμια ρυθμιση απο την καρτα γραφικων αμα ξερει κανεις θελω βοηθεια σας παρακαλω

Δημοσ.

Θέλει ρυθμηση απο τα windows πρώτα ανάλογα τι windows εχεις νομίζω, το εχω κάνει μονο μια φορά παλιοτερα και δεν θυμαμαι ακριβός,

Δεξι κλίκ στην επιφάνεια εργασιας και με κάποιο τρόπο βαζεις οτι εχεις 2 οθόνες μετα ξεκιναει να παιζει και η 2η,

τι windows εχεις? googlare και θα το βρεις πιστευω 

Δημοσ.

μάστορα αυτό που λες αν καταλαβα καλα ειναι για τις επιλογές στις οθόνες και οχι για να αναγνωρίσεις μια,δεν γνωρίζω αυτην την καρτα γραφικών αλλα για αρχη πήγαινε device manager και δες αν στα monitors στην αναγνωρίζει,δοκίμασε να βαλεις και τις δυο μονες τους να εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα στην δευτερη οθονη,ρύθμιση  απο την καρτα γραφικών δεν πρεπει να ειναι,σωστη συνδεσμολογία ίσος,vga  φανταζομαι δοκίμασες με adaptora απο dvi  αν ειναι δοκίμασε να βάλεις hdmi στην αλλη,αν εχεις κάποιον να σου το δανείσει ακόμα καλύτερα για να μην μπαίνεις σε ασκοπα έξοδα εξαιτίας μου αν δεν βγάλεις ακρη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, •Mexicanos• είπε

μάστορα αυτό που λες αν καταλαβα καλα ειναι για τις επιλογές στις οθόνες και οχι για να αναγνωρίσεις μια,δεν γνωρίζω αυτην την καρτα γραφικών αλλα για αρχη πήγαινε device manager και δες αν στα monitors στην αναγνωρίζει,δοκίμασε να βαλεις και τις δυο μονες τους να εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα στην δευτερη οθονη,ρύθμιση  απο την καρτα γραφικών δεν πρεπει να ειναι,σωστη συνδεσμολογία ίσος,vga  φανταζομαι δοκίμασες με adaptora απο dvi  αν ειναι δοκίμασε να βάλεις hdmi στην αλλη,αν εχεις κάποιον να σου το δανείσει ακόμα καλύτερα για να μην μπαίνεις σε ασκοπα έξοδα εξαιτίας μου αν δεν βγάλεις ακρη.

ΝΑι αλλά αν δέν το κάνεις η 2η οθόνη δεν ξέρω αν θα δουλέψει η όχι οποτε μπορει να μην την βλέπει καθόλου αν εσυ δεν του δωσεις την ρυθμηση,Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλά θυμαμαι παλευα ωρα μέχρι να το βρώ

Ας μας πει αρχικα αν το εχει κανει αυτο

Δημοσ.
21 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Θέλει ρυθμηση απο τα windows πρώτα ανάλογα τι windows εχεις νομίζω, το εχω κάνει μονο μια φορά παλιοτερα και δεν θυμαμαι ακριβός,

Δεξι κλίκ στην επιφάνεια εργασιας και με κάποιο τρόπο βαζεις οτι εχεις 2 οθόνες μετα ξεκιναει να παιζει και η 2η,

τι windows εχεις? googlare και θα το βρεις πιστευω 

windows 7 ξαναπες το αλλη μια για να καταλαβω τι να κανω

8 ώρες πριν, •Mexicanos• είπε

το κανω με display port πανω στο pc kai στην οθομη με hdmi αλλα δεν κανει τιποτα δεν την αναγνωριζει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mastoras007 είπε

οκ σε ευχαριστω

11 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

μισο παταω εκει που λεει εντοπισμος δεν αναγνωριζει 

32 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Δημοσ.

Εχεις drivers περαμένα για την κάρτα γραφικών?

Πάτα δεξί κλίκ στο εικονιδιο 'Ο υπολογστής μου'' στην επιφάνεια εργασίας  μετα πάτα manage  και μετα πάτα κάτω στο  device manager επειτα δες στο display devices αν εχει κανα θαυμαστικο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σωστός μάστορα,τσέκαρα οτι και αλλοι εχουν παρόμοια πρόβληματα με την συγκεκριμένη καρτα χωρις να εχουν βρει κάποια λύση οποτε το μυαλο μου παει ποιο πολυ σε προβλημα με συνδεσμολογία γιατι η καρτα γραφικων εχει displayport version 1.4 και το ευρος ζωνης του ειναι μεγαλυτερο απο της hdmi 2,γενικα ομως εχω μπερδευτει παρα πολυ γιατι πολλα ατομα λενε οτι στην αρχη τους δουλευαν πχ απο DVI-D σε VGA αλλα με δευτερο monitor οχι,γενικα ειναι λιγο μπερδεμα θα στειλω σε λιγο και μια ρύθμιση που ειναι στο nvidia control panel μιπος ειναι εκει το προβλημα 

δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασιας άνοιξε το nvidia control panel στο τελοσ απο την κατηγορία display γράφει set up multiple displays δεξια θα σου εχει τις οθονες βαλτην ως δευτερη αν δεν στην βγάζει πατα ακριβοσ απο κατω που γραφει my display is not show μιπος δεις ασπρη μερα

Επεξ/σία από •Mexicanos•
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, •Mexicanos• είπε

σωστός μάστορα,τσέκαρα οτι και αλλοι εχουν παρόμοια πρόβληματα με την συγκεκριμένη καρτα χωρις να εχουν βρει κάποια λύση οποτε το μυαλο μου παει ποιο πολυ σε προβλημα με συνδεσμολογία γιατι η καρτα γραφικων εχει displayport version 1.4 και το ευρος ζωνης του ειναι μεγαλυτερο απο της hdmi 2,γενικα ομως εχω μπερδευτει παρα πολυ γιατι πολλα ατομα λενε οτι στην αρχη τους δουλευαν πχ απο DVI-D σε VGA αλλα με δευτερο monitor οχι,γενικα ειναι λιγο μπερδεμα θα στειλω σε λιγο και μια ρύθμιση που ειναι στο nvidia control panel μιπος ειναι εκει το προβλημα 

δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασιας άνοιξε το nvidia control panel στο τελοσ απο την κατηγορία display γράφει set up multiple displays δεξια θα σου εχει τις οθονες βαλτην ως δευτερη αν δεν στην βγάζει πατα ακριβοσ απο κατω που γραφει my display is not show μιπος δεις ασπρη μερα

εχω παει στο προγραμμα και δεν την εμφανιζει καν sto multiple displays

2 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Πάτα δεξί κλίκ στο εικονιδιο 'Ο υπολογστής μου'' στην επιφάνεια εργασίας  μετα πάτα manage  και μετα πάτα κάτω στο  device manager επειτα δες στο display devices αν εχει κανα θαυμαστικο 

ευχαριστω πρωτα απο ολα που με βοηθατε θα το δοκιμασω το βραδυ που θα παω σπιτι

Επεξ/σία από panda12
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mastoras007 είπε

πες του λιγο στα ελληνικα γιατι δεν το καταλαβα 

4 ώρες πριν, mastoras007 είπε

εκει που λεει προσαρμογεις οθονη εχει την καρτα γραφικων μου τιποτα αλλο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panda12 είπε

πες του λιγο στα ελληνικα γιατι δεν το καταλαβα 

εκει που λεει προσαρμογεις οθονη εχει την καρτα γραφικων μου τιποτα αλλο

Πάτα δεξί κλίκ πάνω και ψάξε κάπου, ιδιοτητες ισος λεπτομέριες κάπου θα εχει μια επιλογή να κανει update τους drivers  πατα να δουμε τι θα βγάλει.

επίσης ανεβασε μια φώτο να δουμε το device manager  

Α επίσης δεν μας ειπες τι οθόνες ειναι?

Δημοσ.

επίσης δοκίμασε οσο ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης να βγάλεις το ρευμα της οθόνης που δεν δουλευει και να το ξανα βάλεις,

Επίσης δοκίμασε οσο ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης να αποσυνδέσεις την οθόνη που δουλευει για να δουμε αν θα στειλει σημα σε αυτην που δεν δουλευει 

3 λεπτά πριν, panda12 είπε

44098174_255107438535083_6413748991820824576_n.jpg

πάτα ενημέρωση και περίμενε να κάνει η να βγάλει μηνυμα οτι εχει τα τελευταια drivers

4 λεπτά πριν, panda12 είπε

44106590_1888675534557542_3521033516613632000_n.jpg

Πάτα στην επιλογή ''οθόνες'' και στης επιλογές να δουμε τι θα βγάλει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...