tassos62 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Οταν αγορασης κατι απο isomnia αντικαταβολη με το ταχυδρομιο πως εξασφαληζεσαι οτι το αντικειμενο ειναι αυτο που παρηγγηλες(Ενοητε οτι πρωτα πληρωνης και μετα παιρνης το δεμα για να το ελενξης) 1
OnePlus6T Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 γιαυτο αγοραζεις ΜΟΝΟ απο χρηστες με καλες αξιολογησεις. 1
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, tassos62 είπε πως εξασφαληζεσαι Δεν εξασφαλίζεται
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, tassos62 said: Οταν αγορασης κατι απο isomnia αντικαταβολη με το ταχυδρομιο πως εξασφαληζεσαι οτι το αντικειμενο ειναι αυτο που παρηγγηλες(Ενοητε οτι πρωτα πληρωνης και μετα παιρνης το δεμα για να το ελενξης) Δεν εξασφαλιζεσαι, οπως δεν εξασφαλιζεται και η οραση οποιου διαβασει αυτο το ποστ. 6 1
papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, tassos62 είπε Οταν αγορασης κατι απο isomnia αντικαταβολη με το ταχυδρομιο πως εξασφαληζεσαι οτι το αντικειμενο ειναι αυτο που παρηγγηλες(Ενοητε οτι πρωτα πληρωνης και μετα παιρνης το δεμα για να το ελενξης) Καταρχήν δεν αγοράζεις κάτι από το insomnia γιατί το insomnia είναι φόρουμ κυρίως τεχνολογικό αλλά και φόρουμ ανταλλαγής απόψεων όπου γίνονται οι καλύτερες και συνήθως ωραιότερες μάχες με την πιο μεγάλη ακροαματικότητα πέφτουν τα πολλά λαικ και δεν πουλάει τίποτε. Αγοράζεις από κάποιο μέλος το οποίο μπορεί να πουλάει αυτό που λέει αλλά μπορεί και να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Οπότε προσέχεις και αν είναι δυνατόν για να είσαι σίγουρος 100% αγοράζεις χέρι με χέρι και τα λεφτά στο χέρι.Όταν αγοράσεις μέσω paypal κ.λ.π. ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από papoys1
Πανος999 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, OnePlus6T είπε γιαυτο αγοραζεις ΜΟΝΟ απο χρηστες με καλες αξιολογησεις. Κ πως σε καλυπτει αυτο? Εγω πχ εχω 60 θετικες απο συναλλαγες του 10αρικου.. Μου καθεται μια στραβη κ "πουλαω" ενα i phone.. Κ βαζω μεσα μια θηκη.. Μετα θα λες, " μα ειχε πολλες αξιολογησεις"!!
ELTASSOS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, daPro είπε Μονο face to face.. Σωστα.... αλλα ο καλος / σωστος απατεωνας θα δηλωνει περιοχη αντιθετη / μακρυα , ωστε το χερι/χερι να ειναι ανεφικτο, και θα δεχεται χερι με χερι στο χωριο του, για ξεκαρφωμα, ενω συνηθως θα πουλαει ακριβο πραγματακι σε τιμη χωμα για να τσιμπησουν οι αγοραστες, προφανως, για να ξεπερασουν τις αναστολες και προβληματισμους τους. ...πχ s9 299 euros...φευγω εξωτερικο,..δεν με βολεψε κλπ παπαργιες. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από ELTASSOS
defacer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Πανος999 said: Κ πως σε καλυπτει αυτο? Εγω πχ εχω 60 θετικες απο συναλλαγες του 10αρικου.. Μου καθεται μια στραβη κ "πουλαω" ενα i phone.. Κ βαζω μεσα μια θηκη.. Μετα θα λες, " μα ειχε πολλες αξιολογησεις"!! Έχεις δίκιο. Αφού δε σε καλύπτει, καλύτερα να αγοράζει από χρήστες χωρίς αξιολογήσεις. Που έκαναν το account χθες. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από defacer
Πανος999 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, defacer είπε Έχεις δίκιο. Αφού δε σε καλύπτει, καλύτερα να αγοράζει από χρήστες χωρίς αξιολογήσεις. Που έκαναν το account χθες. Το μπουζουκι ειναι οργανο, ο αστυνομικος ειναι οργανο αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι... 5
christopher0016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Καταρχήν δεν αγοράζεις κάτι από το insomnia γιατί το insomnia είναι φόρουμ κυρίως τεχνολογικό αλλά και φόρουμ ανταλλαγής απόψεων όπου γίνονται οι καλύτερες και συνήθως ωραιότερες μάχες με την πιο μεγάλη ακροαματικότητα πέφτουν τα πολλά λαικ και δεν πουλάει τίποτε. διαφωνώ με το σκεπτικό ότι δεν αγοράζεις απο το ινσομνια. έχει μεγάλη γκάμα αγγελιών , από όσο ξερω το μοναδικό φόρουμ που ασχολούνται ενεργά πάρα πολλοί με της αγγελίες , επίσης και το μοναδικό εάν δεν κάνω λάθος που σου δίνει την δυνατότητα αξιολόγησης. τα τελευταία χρονιά οι συναλλαγές που έχω κάνει ήταν σχεδόν όλες άριστες. όσο για τους απατεώνες που πουλάνε πχ κινητό άξιας 700 ευρώ για 200 ευρω!!!! ευκαιρία!!!! χωρίς καμιά αξιολόγηση και χθεσινό προφίλ . ε σορρυ αγοραστή που την πάτησες άλλα τα θελαν τα οπίσθια σου. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από christopher0016 1
oceanborngr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δε μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος. Εγω πχ θελω να πουλησω 2 pc αυτη την περιοδο η ολοκληρα η τουλαχιστον cpu+mobo και ας μεινουν τα κουτια. Αξιολογησεις δεν εχω γιατι πιο πολυ χαζευω καμια προσφορα η καμια συζητηση για intel vs amd vs nvidia που εχει πλακα. Πως θα πεισω καποιον που μπορει να θελει κατι οτι δε θα του στειλω..πατατες οπως μου ειπε καποιος?
papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, oceanborngr είπε Δε μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος. Εγω πχ θελω να πουλησω 2 pc αυτη την περιοδο η ολοκληρα η τουλαχιστον cpu+mobo και ας μεινουν τα κουτια. Αξιολογησεις δεν εχω γιατι πιο πολυ χαζευω καμια προσφορα η καμια συζητηση για intel vs amd vs nvidia που εχει πλακα. Πως θα πεισω καποιον που μπορει να θελει κατι οτι δε θα του στειλω..πατατες οπως μου ειπε καποιος? Θεωρώ ότι ένα παλιό μέλος 2-3-4 χρόνων με αρκετά μηνύματα και υψηλό + δεν θα πουλήσει κάτι εξαπατώντας κάποιο άλλο μέλος. Κάποιος που βάζει αγγελία με σκοπό την απάτη θα είναι νέο μέλος με λίγα ή και καθόλου μηνύματα και μηδενικές συνολικές αντιδράσεις.Οι αξιολογήσεις συνήθως δε λένε και πολλά.Δεν έχω αγοράσει ούτε σκοπεύω από μέλος του insomnia αλλά αν ήθελα να το κάνω θα εμπιστευόμουν ένα παλαιό μέλος με αρκετά μηνύματα και υψηλές συνολικές αντιδράσεις παρά ένα νέο μέλος με μηδενικά μηνύματα και 10 θετικές αξιολογήσεις. Έτσι αν ήθελα να αγοράσω κάτι που πουλάς εσύ θα νομίζω ότι θα σε εμπιστευόμουνα. 'Η θα αγόραζα μόνο χέρι με χέρι να είμαι σίγουρος. 3
Lanike71 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μόνο e-bay και paypal. Αλλιώς, να υπολογίζεις σε όλα τα ενδεχόμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις