Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,ψαχνω για κινητο γυρω στα 200 € . Γενικα το ματι μου τριγυριζει σε κινητα Xiaomi,ωστοσο ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις.  

Δινω μεγαλη εμφαση σε διαρκεια μπαταριας,αποδοση εφαρμογων,λειτουργικοτητα λογισμικου και ποιοτητα οθονης. Οσον αφορα καμερα,ηχεια κλπ θελω να ειναι αξιοπρεπες,χωρις να ζηταω το κατι παραπανω. Δεν με ενδιαφερει αν απουσιαζουν οποιασδηποτε μορφης gimmicks(gestures,fingerprint,faceID κλπ). Γενικα δεν αλλαζω καθε χρονο κινητο,οποτε σκοπευω να το κρατησω 4-5 χρονια αν δεν γινει καμια στραβη στην πορεια.

Συγκεκριμενα επεσε το ματι μου στο Redmi Note 5,αλλα ειδα πως προσφατα φεραν και Redmi Note 6 Pro. Αξιζει η διαφορα στην τιμη?  Εχετε να προτεινεται κατι αντιστοιχο η καλυτερο σε αυτα τα λεφτα? 

• Like 1
Δημοσ.

Κ να μην τα εγραφες, εγω μπηκα για να σου γραψω αυτα τα 2 κινητα.. Αυτα εχω ξεχωρισει.. 

Οι διαφορες ειναι μηδαμινες.. Λιγο η οθονη, λιγο η καμερα.. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα, παρε το 6..

Αν εισαι ετσι κ ετσι, παρε το 5 κ διεθεσε το υπολοιπο budget για θηκουλα κ τζαμακι.. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Καλησπέρα παιδια,ψαχνω για κινητο γυρω στα 200 € . Γενικα το ματι μου τριγυριζει σε κινητα Xiaomi,ωστοσο ειμαι ανοιχτος σε ολες τις προτασεις.  

Δινω μεγαλη εμφαση σε διαρκεια μπαταριας,αποδοση εφαρμογων,λειτουργικοτητα λογισμικου και ποιοτητα οθονης. Οσον αφορα καμερα,ηχεια κλπ θελω να ειναι αξιοπρεπες,χωρις να ζηταω το κατι παραπανω. Δεν με ενδιαφερει αν απουσιαζουν οποιασδηποτε μορφης gimmicks(gestures,fingerprint,faceID κλπ). Γενικα δεν αλλαζω καθε χρονο κινητο,οποτε σκοπευω να το κρατησω 4-5 χρονια αν δεν γινει καμια στραβη στην πορεια.

Συγκεκριμενα επεσε το ματι μου στο Redmi Note 5,αλλα ειδα πως προσφατα φεραν και Redmi Note 6 Pro. Αξιζει η διαφορα στην τιμη?  Εχετε να προτεινεται κατι αντιστοιχο η καλυτερο σε αυτα τα λεφτα? 

Στο note 6 pro η διαφορές είναι στην οθόνη που είναι πιο μεγάλη στην ανάλυση και ότι έρχεται με Oreo(8.1).

Κατά τα αλλα είναι ίδιο.

Για μένα καλύτερα πάρε το note 6 pro μιας και είναι και πιο "φρέσκο".

Δημοσ.

Υπάρχει επίσης μία μικρή διαφορά στον επεξεργαστή (  Snapdragon 636 versus 625 ) και στα γραφικά ( Adreno 509 versus 506 ). Υπέρ του redmi note 6 pro. Δεν ξέρω όμως πόσο σημαντικές είναι.

Το cubot P20 με 4gb ram και 64gb αποθήκευση, θα το βάζατε στην εξίσωση;

https://www.skroutz.gr/s/15633976/Cubot-P20-64GB.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Υπάρχει επίσης μία μικρή διαφορά στον επεξεργαστή (  Snapdragon 636 versus 625 ) και στα γραφικά ( Adreno 509 versus 506 ). Υπέρ του redmi note 6 pro. Δεν ξέρω όμως πόσο σημαντικές είναι.

Το cubot P20 με 4gb ram και 64gb αποθήκευση, θα το βάζατε στην εξίσωση;

https://www.skroutz.gr/s/15633976/Cubot-P20-64GB.html

Για αλλο τηλεφωνο μιλας και οχι για το Redmi Note 5!!

Το Cubot P20 εχει εναν πολυ αδυναμο mediatek επεξεργαστη και δεν θα το επαιρνα σημερα ουτε για 70€!!! 41.500 antutu???? 

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
Δημοσ.

Tα στοιχεία τα πήρα από το gsmarena, όπου δεν υπάρχει το redmi note 5 και νόμισα πως το αναφέρει σαν redmi note 5 plus😟

Ευχαριστώ για την απάντηση σχετικά με το cubot!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Green Dragon είπε

Tα στοιχεία τα πήρα από το gsmarena, όπου δεν υπάρχει το redmi note 5 και νόμισα πως το αναφέρει σαν redmi note 5 plus😟

Υπάρχει κανονικά https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dual_camera-ampp-9120.php

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xiaomi redmi note  5 +απο μενα βασιλιας μεχρι 180€ και βγηκε καλο μοντελο αξιοπιστο...ελαχιστες διαφορες απο το 6  pro που και ποιο ακριβο + δεν το εχουν παρει τοσα πολλα ατομα για να ξερεις..Δαγκωτο αυτο για καινουριο τηλεφωνο!!Βεβαια υπαρχουν+ελαφρα μεταχ/να ή ημερων απο in so στα 200€ ποιο καλα οπως Google pixel xl,LG G6,Samsung s7!!!

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, zenwalk23 είπε

Το Mi 5s Plus με 6gb ram και 165k antutu δεν αξιζει;Ειναι λιγο παλιο βεβαια...

Στο μόνο που αξίζει είναι ο επεξεργαστής.

Σε όλα τα άλλα το note 6 pro υπερισχύει.

Όπως είπες είναι και παλιό.

Γιατί να μην πάρει κάτι καινούργιο!

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

αν μπορεις να αγορασεις απο εξωτερικο,δεν σε νοιαζουν οι αναβαθμισεις κ η b20 δες το κινητο της υπογραφης μου ,πραγματικα καλυτερο απο οποιοδηποτε xiaomi κλπ σε αυτα τα λεφτα

αλλιως redmi note 5 

Δημοσ.

Το meizu pro 6 plus είναι όλα τα λεφτά, το μόνο αρνητικό είναι η Β20.

Εγώ το δικό μου το έχω με την τελευταια China daily και πάει τρένο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nonet08 είπε

Θα σου προτεινα το Sony Xperia XA1 Plus. Δες το https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xa1_plus-8840.php στα 198 ευρω

φιλε καλη προταση,θα το κοιταξω και αυτο. Εχει καπως μικροτερη μπαταρια  βεβαια αποτι βλεπω σε πρωτη φαση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...