tolis9 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 καλησπέρα,μετά από φορματ και εγκατάσταση kaspersky internet security 2019 δεν μου ανοίγει τη σελίδα του φόρουμ παρά μόνο αν απενεργοποιησω την προστασία... έχει αντιμετωπισει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο?
TehJoHnX Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, και με refresh φορτώνει, γίνεται σε facebook και gmail. Δοκίμασε στις ρυθμίσεις δικτύου να το αλλάξεις από την «Σάρωση κρυπτογραφημένων συνδέσεων κατόπιν αίτησης από τα στοιχειά προστασίας» σε «Να μη γίνεται σάρωση των κρυπτογραφημένων συνδέσεων». 1
tolis9 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ!Θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω να γνωρίζει και κάνεις άλλος αν του τύχει
papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Εμένα απλά μου καθυστερεί για 5-10 δευτερόλεπτα στο πρώτο άνοιγμα της σελίδας , μόλις ανοίξω τον υπολογιστή.Πιθανώς τσεκάρει. Εάν με ανοιχτό υπολογιστή κλείσω τη σελίδα και την ανοίξω ξανά τότε ανοίγει αμέσως χωρίς καμία καθυστέρηση.
tolis9 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Στις 14/10/2018 στις 11:17 ΠΜ, TehJoHnX είπε Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, και με refresh φορτώνει, γίνεται σε facebook και gmail. Δοκίμασε στις ρυθμίσεις δικτύου να το αλλάξεις από την «Σάρωση κρυπτογραφημένων συνδέσεων κατόπιν αίτησης από τα στοιχειά προστασίας» σε «Να μη γίνεται σάρωση των κρυπτογραφημένων συνδέσεων». φιλε μου δουλεψε, σε ευχαριστω πολυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα