Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνεβαινε παλαιοτερα δεν ξερω αν συμβαινει ακομα μετα το GDRP.νομιζω συμβαινει ακομα

1) πας σε ενα σκρουτζομαγαζο ας πουμε και λες θελω την ταδε καρτα

και αμεσως ανοιγουν υπολογιστη και αρχιζουνε να σε ρωτανε ονοματεπωνυμο,τηλεφωνα κτλ 

ρε αντε πνιγειτε απο εδω που θα σας δωσω τα λεφτα μου και θα με φακελωσετε απο πανω ,σηκωνομαι και φευγω εννοειτε και μενουν με την καρτελα πελατη στα χερια :D

2) αγοραζεις απο μεγαλη αλυσιδα ενα ψυγειο ας πουμε και δινεις το τηλεφωνο σου και την διευθυνση σου για να σε παρει ο οδηγος τηλεφωνο να σου φερει το ψυγειο σπιτι

μετα απο μηνες σου σκαει το διαφημιστικο μηνυμα της αλυσιδας που σημαινει οτι σε φακελλωσαν εν αγνοια σου

εξοργισμενος πας στο καταστημα διαμαρτυρεσαι αλλα δεν βγαζεις ακρη

εννοειται οτι δεν θα ξανααγοραζα απο αυτους με τιποτα

εσεις πως αντιδρατε σε τετοιες περιπτωσεις?

σε καταστηματα που ηδη σας εχουν φακελλωσει απο παλια πως μπορουμε να αντιδρασουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Μη μου πεις ότι τρολάρεις τον άλλο. 

Εγώ πάντως τα δίνω να λαμβάνω και κανένα email από αλλού γιατί μόνο  με την εφορία και την ασφάλεια αυτοκινήτου έχω πάρε δώσε.:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μη μου πεις ότι τρολάρεις τον άλλο. 

Εγώ πάντως τα δίνω να λαμβάνω και κανένα email από αλλού γιατί μόνο  με την εφορία και την ασφάλεια αυτοκινήτου έχω πάρε δώσε.:P

οχι με το φακελλωμα της google δεν εχω κανενα προβλημα

πρωτον γιατι κανενας υπαλληλος της google δεν προκειται να ψαξει για μενα

ενω ας πουμε μεχρι και ο θυρωρος του μεγαλοκαταστηματος μπορει να μαθει οτι αγοραζω ακριβο ψυγειο (δεν αγοραζω αλλα λεμε δυνητικα),την διευθυνση μου ολα και να ερθει να με κλεψει

και δευτερον στο καταστημα παω εγω να του δωσω τα λεφτα μου και ειναι αδιανοητο να με φακελλωνει 

ενω στην google χρησιμοποιω τα προιοντα της δωρεαν και με φακελλωνει.ειναι ΟΚ

Επεξ/σία από georgeγ
Δημοσ.

Συμφωνώ με την άποψή σου αλλά από την άλλη λέω ότι αν παραγγείλεις π.χ. από σκρουτζομάγαζο πρέπει να δώσεις ένα τηλέφωνο ή ένα email για να σε ειδοποιήσουν για παραλαβή.

Όσο για τα υπόλοιπα σίγουρα αν θέλεις τα δίνεις αλλά δε νομίζω ότι αν δεν τα δώσεις θα σου πουν δε σου δίνω εμπόρευμα.Απλά τακτική όλων να έχουν έναν κατάλογο ονομάτων να στέλνουν διαφημιστικά μηνύματα.

Προσωπικά θεωρώ ότι το 2018 τίποτε δεν μπορούμε να κρατήσουμε κρυφό εκτός και κρυφτούμε σε μία τρύπα και δε θα βγαίνουμε καθόλου από εκεί.Οπότε έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν μπορώ να ξεφύγω δεν το σκέφτομαι πλέον για αυτό και φτάνω στο άλλο σημείο να μην με ενδιαφέρει καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, georgeγ said:

ενω ας πουμε μεχρι και ο θυρωρος του μεγαλοκαταστηματος μπορει να μαθει οτι αγοραζω ακριβο ψυγειο (δεν αγοραζω αλλα λεμε δυνητικα),την διευθυνση μου ολα και να ερθει να με κλεψει

και δευτερον στο καταστημα παω εγω να του δωσω τα λεφτα μου και ειναι αδιανοητο να με φακελλωνει 

ενω στην google χρησιμοποιω τα προιοντα της δωρεαν και με φακελλωνει.ειναι ΟΚ

Ψέκαcον.

• Like 1
Δημοσ.

Έρχονται που και που διαφημιστικά sms και mail αλλά οκ δεν έχω ιδιαίτερο θέμα. Δεν τα βρίσκω ιδιαίτερα ενοχλητικά δηλαδή. Το αντίθετο, κάποιες φορές τα έχω βρει και χρήσιμα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Έρχονται που και που διαφημιστικά sms και mail αλλά οκ δεν έχω ιδιαίτερο θέμα. Δεν τα βρίσκω ιδιαίτερα ενοχλητικά δηλαδή. Το αντίθετο, κάποιες φορές τα έχω βρει και χρήσιμα. 

σκεψου μονο οτι ο οποιοσδηποτε υπαλληλος της εταιρειας μπορει να εχει προσβαση στον σερβερ και να γνωριζει ονοματεπωνυμο,διευθυνση,τηλεφωνο καθως και τι αγορασες απο την εταιρεια...ε δεν μου καθεται καλα

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgeγ είπε

σκεψου μονο οτι ο οποιοσδηποτε υπαλληλος της εταιρειας μπορει να εχει προσβαση στον σερβερ και να γνωριζει ονοματεπωνυμο,διευθυνση,τηλεφωνο καθως και τι αγορασες απο την εταιρεια...ε δεν μου καθεται καλα

Εντάξει δεν έχεις άδικο, απλά δεν το σκέφτομαι! :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...