Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γνωριζω αν υπαρχει θεμα οποτε ειπα να το ανοιξω... Εχει καταντησει αηδια με τα διαφημιστικα φυλλαδια, οχι μονο δεν τα τοποθετουν στο γραμματοκιβωτιο εξω απο την πορτα μου, τα πετανε και μπροστα στην εξωπορτα και μιλαω για πολλα οχι για 1-2... Να διευκρινησω πως μενω στο ισογειο πολυκατοικιας, δεν εχω κοινη εισοδο με τους απο πανω και η εξωπορτα μου ειναι ακριβως μπροστα στον δρομο, μπορω να βαλω οτι απαγορευεται η ριψη διαφημιστικων η οχι??  Το θεμα ειναι οτι και στην εξωπορτα της πολυκατοικιας ριχνουν και καθε βδομαδα καθαριζουμε και πεταμε πανω απο 50 τουλαχιστον.

Δημοσ.

Έχω δει πινακίδες «δεν δεχόμαστε διαφημιστικά» όπως και πινακίδες «Διαφημιστικά φυλλάδια μόνο μέσα στα γραμματοκιβώτια», έξω από την πολυκατοικία δηλαδή. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ειδικός νόμος όμως.

Προσωπικά τα θέλω πάντως :) 

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις απαγορεύεται η ρίψη διαφημιστικών φυλλαδίων. Και πάλι θα σου ρίχνουν αλλά λιγότερα. Για την είσοδο της πολυκατοικίας βάλτε ειδικό χώρο(θέση διαφημιστικών) για να μην τα πετάνε στην πόρτα και σκύβετε να τα μαζεύετε ή και να πέσει κανείς πατώντας κάνα φυλλάδιο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, green gordon είπε

Να δεις πριν ανοίξουν τα φροντιστήρια τι γινόταν στα παρμπρίζ κάθε μερα.

Όντως αυτό με τα παμπρίζ είναι το μεγάλο πρόβλημα.Αν βρέξει δεν τα πετάξεις και μείνει μετά το αυτοκίνητο κάποιες μέρες ακίνητο κολλάει το φυλλάδιο στο παμπρίζ μένουν τα γράμματα πάνω και θέλει ειδικό τρίψιμο να τα καθαρίσεις. :D

Εμένα αυτά στο παμπρίζ με ενοχλούν.Τα άλλα δε με πειράζουν,Διαβάζω αν κάποιο με ενδιαφέρει τα άλλα πέταμα.

• Like 3
Δημοσ.

Θεωρητικά ο μόνος τρόπος διαφήμισης που επιτρέπεται και θεωρείται νόμιμος είναι με προσωπική επιστολή σε φάκελο που θα σου έρθει με το ταχυδρομείο. Νομίζω οτι μόνο η pizzafan το εφαρμόζει αυτό ενώ όλοι οι άλλοι απλά στηρίζονται στο ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας να τους κυνηγήσει νομικά.

Ακόμα και το μοίρασμα φυλλαδίων χέρι-χέρι που γίνεται πχ στους σταθμούς του ΗΣΑΠ είναι παράνομο και αν διαπιστωθεί ρύπανση κοινοχρήστου χώρου με φυλλάδια τότε η τοπική αρχή πρέπει να κινηθεί νομικά έναντι του διαφημιζόμενου, κάτι που σαφώς και δεν γίνεται παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το φυλλαδιο που σκυβεις να το μαζεψεις απο το πατωμα,αφου το εχουν πατησει καμμια 20αρια πεντακαθαρα ζευγαρια σολες ,αλλη γλυκα βρε παιδια.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα 😁

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, e-tic είπε

Θεωρητικά ο μόνος τρόπος διαφήμισης που επιτρέπεται και θεωρείται νόμιμος είναι με προσωπική επιστολή σε φάκελο που θα σου έρθει με το ταχυδρομείο. Νομίζω οτι μόνο η pizzafan το εφαρμόζει αυτό ενώ όλοι οι άλλοι απλά στηρίζονται στο ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας να τους κυνηγήσει νομικά.

Ακόμα και το μοίρασμα φυλλαδίων χέρι-χέρι που γίνεται πχ στους σταθμούς του ΗΣΑΠ είναι παράνομο και αν διαπιστωθεί ρύπανση κοινοχρήστου χώρου με φυλλάδια τότε η τοπική αρχή πρέπει να κινηθεί νομικά έναντι του διαφημιζόμενου, κάτι που σαφώς και δεν γίνεται παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

πηρα τηλ στο Viko πριν μηνες επειδη απο τον συγκεκριμενο ειχα παρα πολλα μπροστα στην εισοδο σχεδον τσακιστηκα και μολις καλεσα εκτος οτι ηταν ευγενεστατος με ρωτησε αν ειδα και ποιος τα πεταξε του λεω δεν θα προλαβαινε να φυγει θα τα ετρωγε ενα ενα, καπου εκει διακοπηκε η συνομιλια μας αφου ακουσα: ευχαριστω για την ενημερωση.    Θα εκτυπωσω αυτο για τις πολυκατοικιες, δεν ειμαι υποχρεωμενος να δεχομαι διαφημηστικα φυλλαδια οποιουδηποτε περιεχομενου, το γραμαμτοκιβωτιο ειναι καθαρα για επιστολες γραμματα λογαριασμους θεωρω.

Δημοσ.

επειδή έχω μοιράσει φυλλάδια παλιότερα, το ξέρω ότι είναι εκνευριστικό και να σας ενοχλεί, αλλά σκεφθείτε μόνο ότι δουλεύει για 15 ευρώ όλη την ημέρα με ακατάπαυστο περπάτημα. + ότι πρέπει να τα κουβαλάει μέχρι να του φύγουν μερικά στο μοίρασμα.

Οπότε, λίγο ανθρωπιά δεν θα έβλαπτε κανέναν.

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια, το ξερω οτι ειναι ενοχλητικο, αλλα φυλλαδια σας αφηνει, οχι χειροβομβιδες, ημαρτον δλδ. Πεταξτε τα.. Ο αλλος λεει θα του τα δινε να τα φαει και θα τον πλακωνε κι απο πανω και δεν εχει καν ενδειξη "απαγορευονται τα φυλλαδια". Ε θα μυρισει τα νυχια του την επομενη φορα, να ξερει ποιος θελει και ποιος οχι.. Τι διαβαζουμε...

21 hours ago, e-tic said:

Θεωρητικά ο μόνος τρόπος διαφήμισης που επιτρέπεται και θεωρείται νόμιμος είναι με προσωπική επιστολή σε φάκελο που θα σου έρθει με το ταχυδρομείο.

Φιλε αυτο παιζει οντως? Συνεργαζομαι με μια διαφημιστικη λογω επαγγελματος και μου ειπε 2 η 3 περιπτωσεις που εφαγε καταγγελια και προστιμο για τις εντυποδιανομες. Εγω υπεθεσα οτι απλα βαλανε φυλλαδια σε γραμματοκιβωτιο που ειχε χαρτι απαγορευτικο, αλλα αυτο που λες εχει πιο πολυ βαση.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, whoose είπε

επειδή έχω μοιράσει φυλλάδια παλιότερα, το ξέρω ότι είναι εκνευριστικό και να σας ενοχλεί, αλλά σκεφθείτε μόνο ότι δουλεύει για 15 ευρώ όλη την ημέρα με ακατάπαυστο περπάτημα. + ότι πρέπει να τα κουβαλάει μέχρι να του φύγουν μερικά στο μοίρασμα.

Οπότε, λίγο ανθρωπιά δεν θα έβλαπτε κανέναν.

Σωστοτατο.Βεβαια εδω εχουμε δυο κακα που αλληλοσυνδεονται.Οτι παιρνει μονο 15 ευρω , με πιεση χρονου, και οτι  σουταρει πακετα ολοκληρα στις εισοδους (ειτε σε κανα καδο ) αντι να τα παει πορτα πορτα .

Δημοσ.

Φυσικα οι ενοικοι θα μπορουσαν να εχουν , σε ολοκληρη πολυκατοικια, ενα παγκο βιδωτο στον τοιχο να τα ακουμπανε εκει τα φυλλαδια .

• Moderators
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ενταξει ρε παιδια, το ξερω οτι ειναι ενοχλητικο, αλλα φυλλαδια σας αφηνει, οχι χειροβομβιδες, ημαρτον δλδ. Πεταξτε τα.. Ο αλλος λεει θα του τα δινε να τα φαει και θα τον πλακωνε κι απο πανω και δεν εχει καν ενδειξη "απαγορευονται τα φυλλαδια". Ε θα μυρισει τα νυχια του την επομενη φορα, να ξερει ποιος θελει και ποιος οχι.. Τι διαβαζουμε...

Φιλε αυτο παιζει οντως? Συνεργαζομαι με μια διαφημιστικη λογω επαγγελματος και μου ειπε 2 η 3 περιπτωσεις που εφαγε καταγγελια και προστιμο για τις εντυποδιανομες. Εγω υπεθεσα οτι απλα βαλανε φυλλαδια σε γραμματοκιβωτιο που ειχε χαρτι απαγορευτικο, αλλα αυτο που λες εχει πιο πολυ βαση.

Σε εταιρεια που ειχα εργαστει παλαιοτερα, φαγαμε προστιμο για εντυποδιανομη, δε θυμαμαι ποσο ουτε κατα προσεγγιση, αλλα στο επιβεβαιωνω. Βεβαια η συγκεκριμενη εταιρεια ειχε κανει χωματερη τον σταθμο του Περιστεριου με τοσα φυλαδια που μοιραζε. Στο μονο που ηταν καθετη κατα ηταν στα παρμπριζ.

Προσωπικα δεν εχω θεμα με τα φυλλαδια, τα θεωρω αδιαφορα εκτος απο οταν μου τα κοτσαρουν στο αυτοκινητο, εκει τρελαινομαι το βρισκω εξαιρετικα παρεμβατικο και επιθετικο και δεν διαβαζω ποτε ουτε καν τους τιτλους.

Δημοσ.

Κάποτε μου έλεγαν πως πρέπει να μιλήσεις με την  εταιρία που διανέμει τα φυλλάδια, αν σου τα έχουν κάνει τσουρέκια με τους τόνους φυλλάδια που πετάνε.  Τρέχα γύρευε τώρα να δεις ποια εταιρία είναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...