Glikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Dr_73 είπε Και οι σιδερογροθιές και τα περί πιπεριού είναι εγγυημένος δρόμος προς τα δικαστήρια και κανένα αυτόφωρο . Αν είσαι σε επάγγελμα που έχει πειθαρχικό , μπορεί να πάθεις και επαγγελματική ζημιά. Ναι, διότι καλώς ή κακώς απαγορεύονται, αλλά αν είναι να φάω ξύλο ή να κινδυνέψει η ζωή μου τότε αξίζει το ρίσκο. Με γύφτους βέβαια δεν είναι να μπλέξεις. Γενικά δεν κουβαλάω τίποτα τέτοια εκτός σπανίων περιπτώσεων. Μια λύση φτηνή και νόμιμη πάντως είναι να έχεις πάνω σου αυτό. Το φοράς σαν fist τσακ μπαμ. 1 1
redykt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, vasilis7700 said: Εδω τους αφηνουν με τα τρικικλα στα νοσοκομεια .το τι γινεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη όλο το τσαντίρι στην είσοδο κάθονται και φωνάζουν εμετος. 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Οι γυφτοι γίνανε ρομα... Στα σούπερ μάρκετ γιατί τους επιτρέπουν να είναι μέσα στα πάρκινγκ? Πανε οι security και τους διωχνουν αλλα οχι παντα. 3.60 παιρνουν και αυτοι τι περιμενεις να κανουν 1 λεπτό πριν, Glikos είπε Ναι, διότι καλώς ή κακώς απαγορεύονται, αλλά αν είναι να φάω ξύλο ή να κινδυνέψει η ζωή μου τότε αξίζει το ρίσκο. Με γύφτους βέβαια δεν είναι να μπλέξεις. Γενικά δεν κουβαλάω τίποτα τέτοια εκτός σπανίων περιπτώσεων. Μια λύση φτηνή και νόμιμη πάντως είναι να έχεις πάνω σου αυτό. Το φοράς σαν fist τσακ μπαμ. Εχεις χτυπησει ποτε καποιον; Με αυτο; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13 1
Glikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Πανε οι security και τους διωχνουν αλλα οχι παντα. 3.60 παιρνουν και αυτοι τι περιμενεις να κανουν Εχεις χτυπησει ποτε καποιον; Με αυτο; Δεν έχω κουβαλήσει τέτοιο, αν και έχω αγοράσει. Αλλά έχει τύχει να μου την πέσουν 3-4 άτομα (όχι Ρωμά), ενώ ήμουν με ένα φίλο μου. Και τύχαινε να έχω σιδερογροθιά πάνω μου εγώ. Μόλις την φόρεσα κότεψαν. Αν δεν την είχα ποιός ξέρει τι θα είχε γίνει. Μαν δεν ζεις στο στρουμφοχωριό, μπορεί να σην πέσουν εκεί που δεν το περιμένεις. Όπως λέει και ένα ρητό ''It is better to be a warrior in a garden than a gardener in a war''.
vasilis7700 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και γενικά όπου υπάρχουν γύφτοι υπάρχουν προβλήματα. Στην γειτονιά μας φτιάξανε γήπεδο ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα πολύ ωραίομέχρι πού το ανακάλυψαν οι γύφτοι. Πάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν πατάει κανένας άλλος. Βασικά για τους γυφτους το φτιάξαμε που δεν έχουν πληρώσει ούτε 1€ στο Κράτος και περνούν Όλα τα επιδόματα .που έχουν μπει σε όλες τις αποθήκες και σε Όλα τα σπίτια τι να πεις... Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από vasilis7700 1
Zerg13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Glikos είπε Δεν έχω κουβαλήσει τέτοιο, αν και έχω αγοράσει. Αλλά έχει τύχει να μου την πέσουν 3-4 άτομα (όχι Ρωμά), ενώ ήμουν με ένα φίλο μου. Και τύχαινε να έχω σιδερογροθιά πάνω μου εγώ. Μόλις την φόρεσα κότεψαν. Αν δεν την είχα ποιός ξέρει τι θα είχε γίνει. Μαν δεν ζεις στο στρουμφοχωριό, μπορεί να σην πέσουν εκεί που δεν το περιμένεις. Όπως λέει και ένα ρητό ''It is better to be a warrior in a garden than a gardener in a war''. Εσυ αυτοκτωνα αν θες, απλα γραφεις σαχλαμαρες και ισως παρασυρεις καποιον με τις αρλουμπες σου. 1) θα σπασεις το δαχτυλο σου με αυτο. 2) αν βγεις με αυτο και σου τραβηξει σουγια την εβαψες 3) αν τελικα καταφερεις να δειρεις με αυτο χωρις να σπασεις το χερι σου, ισως του κανεις μονιμη αναπηρια. Δεν μπορεις να χτυπησεις καποιον δυνατα με αυτο. τεσπα ή εχεις προβλημα ή τρολαρεις, δεν μπορει να τα λες σοβαρα αυτα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13 6
Dr_73 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Glikos είπε Ναι, διότι καλώς ή κακώς απαγορεύονται, αλλά αν είναι να φάω ξύλο ή να κινδυνέψει η ζωή μου τότε αξίζει το ρίσκο. Με γύφτους βέβαια δεν είναι να μπλέξεις. Εφόσον μιλάμε για πάρκιγκ , δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να φας ξύλο . Μπαίνεις στο αμάξι και την κάνεις. Τους έχω δει και εγώ σε πάρκιγκ . Όταν με ρωτάνε αν θέλω υαλοκαθαριστήρες, τους λέω ότι τους άλλαξα χθες. Οπότε μπαίνουν στο νόημα , ότι δεν περιμένω να χαλάσουν σε μία μέρα.
talibanakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Κάθε άλλο. Όσο ερειστικός είμαι εδώ είμαι και έξω με άτομα σαν και του λόγου σου. 2 δικογραφίες και keep going. Δεν εχουμε εμεις το προβλημα,just saying. Θα ηθελα να συναντησω εναν σαν και του λογου σου παντως Και μην καμαρωνεις για τις δικογραφιες. 7 λεπτά πριν, Glikos είπε Δεν έχω κουβαλήσει τέτοιο, αν και έχω αγοράσει. Αλλά έχει τύχει να μου την πέσουν 3-4 άτομα (όχι Ρωμά), ενώ ήμουν με ένα φίλο μου. Και τύχαινε να έχω σιδερογροθιά πάνω μου εγώ. Μόλις την φόρεσα κότεψαν. Αν δεν την είχα ποιός ξέρει τι θα είχε γίνει. Μαν δεν ζεις στο στρουμφοχωριό, μπορεί να σην πέσουν εκεί που δεν το περιμένεις. Όπως λέει και ένα ρητό ''It is better to be a warrior in a garden than a gardener in a war''. Ρε παιδες ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; 3
Glikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Εσυ αυτοκτωνα αν θες, απλα γραφεις σαχλαμαρες και ισως παρασυρεις καποιον με τις αρλουμπες σου. 1) θα σπασεις το δαχτυλο σου με αυτο. 2) αν βγεις με αυτο και σου τραβηξει σουγια την εβαψες 3) αν τελικα καταφερεις να δειρεις με αυτο ισως του κανεις μονιμη αναπηρια. Δεν μπορεις να χτυπησεις καποιον δυνατα με αυτο. τεσπα ή εχεις προβλημα ή τρολαρεις, δεν μπορει να τα λες σοβαρα αυτα. ''Εσυ αυτοκτωνα αν θες''.....Γιατί είσαι αγενής ? και δεύτερον... 1)Δεν σπας κανένα δάχτυλο αν σου κάνει σε size στην fist. 2)Καλύτερα να το έχω αυτό παρά να μην έχω τίποτα. Άσχετα αν μου τραβήξει σουγιά/όπλο κλπ. 3)Αν τελικά το βγάλω αυτό τότε σημαίνει ότι είναι σε κίνδυνο η ζωή μου οπότε στα @@ μου τι ζημιά θα κάνω σε αυτόν. 4)Μήπως να του δώσω κώλο όταν πάει να μου κάνει επίθεση?
talibanakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, redykt είπε το τι γινεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη όλο το τσαντίρι στην είσοδο κάθονται και φωνάζουν Δουλευω εξω απο το νοσοκομειο της Καλαματας,μια απο τα ιδια και εδω..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, adi32 είπε Οι γυφτοι γίνανε ρομα... Στα σούπερ μάρκετ γιατί τους επιτρέπουν να είναι μέσα στα πάρκινγκ? Tην ιδια απορια ειχα και εγω στο lidl οταν παω και ρωτησα τον διευθηντη τη θα γινει μας τα εχουνε πριξει η γυφτοι και η απαντηση δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα πρεπει να κανουμε μηνηση...αλλα εγω καταλαβα οτι ειναι χεσμενοι τον φοβο σου λεει μηνηση σε γυφτο και αστυνομιες αστους να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!!!
talibanakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Εγω τα report μου τα εκανα,ας κλειδωσει γτ αρχιζω και βλεπω πολυ ακραιες αποψεις εδω μεσα. Κλασσικα 2 ατομα κανουν πουτ@ν@ το thread. 1
Glikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ρε παλικάρια τι σας φαίνεται περίεργο σε μερικούς? Αν στην πέσει κάποιος/κάποιοι λογικό δεν είναι να προστατευτείς όπως μπορείς? Τι σκατά λέτε μερικοί 'θα του κάνεις ζημιά' κλπ. Δηλαδή αν μπει σπίτι σου κάποιος να σε κλέψει/σκοτώσει τι θα κάνεις θα βγάλεις νυχοκόπτη επειδή είναι νόμιμος? 1
Dr_73 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Glikos είπε 1)Δεν σπας κανένα δάχτυλο αν σου κάνει σε size στην fist. Αν κατάλαβα καλά , λες να χρησιμοποιήσεις τον κρίκο αυτό για σιδερογροθιά ; Γίνεται ; Είναι τόσο μεγάλος ;;; Δεν πρέπει να είναι κάπου 10cm για να χρησιμοποιηθεί έτσι ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις