Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα  αυπνα αλανια,αξιζει η αγορα μιας τετοιας σκουπας;

Εχω 2 σκυλακια που μαδανε και μενω σε αρκετα μεγαλο σπιτι.

Πρεπει να σκουπιζω σχεδον καθε μερα για να μη μαζευονται τριχες,οι  οποιες μετα πανε παντου με τον αερα.

Τιμες εχω δει διαφορες,ξεκινανε απο 30 ευρω και ανεβαινουν σε ... τετραψηφια!

https://www.skroutz.gr/c/2401/Skoypa-Rompot.html?o=σκουπες+ρομποτ&order_by=pricevat&order_dir=asc

Το θεμα ειναι ποσο συχνα θελουν αδειασμα αυτες οι σκουπες;

Ειδικα στο θεμα της σκυλοτριχας,μαντευω οτι στο 20λεπτο θα εχει τιγκαρει και θα θελει αδειασμα..

Δε συζηταμε για αυτες που αδειαζουν μονες τους,καθως το κοστος ειναι απαγορευτικο.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.

Δεν εχω προβει ακομα σε αγορα,το σκεφτομαι κι εγω λογω σκυλου.

Το σιγουρο ειναι οτι για να τραβαει τριχες απο χαλια θα πρεπει να εχει αρκετη δυναμη,αρα πιστευω αποκλειονται τα φτηνα μοντελα.

Ισως μια Xiaomi Xiaowa να κανει δουλεια σχετικα οικονομικα,υπαρχουν επισης πολλες μαρκες στο aliexpress αλλα αγνωστο ποια απο αυτες κανει δουλεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρε Xiaomi Mi Robot και θα παθεις πλακα αν σκουπιζει η οχι. Τελειο mapping δεν αφηνει σημειο !γρηγορη, δυνατη θα σου λυσει τα χερια.... απο τις αλλες δεν ξερω αλλα θα την ξαναγοραζα ειδικα αν ειχα σκυλο. Με σκυλο λογικα θα αδειαζεις τον καδο καθε φορα που θα σκουπιζεις.θα μαζευει τουλαχιστον 1.5 χουφτα τριχες. 

ps. πραγματικα αγορα που αξιζει και δεν εχω μαγαζι που να τις πουλαω!

Επεξ/σία από apokatso
Δημοσ.
1 ώρα πριν, apokatso είπε

Παρε Xiaomi Mi Robot και θα παθεις πλακα αν σκουπιζει η οχι. Τελειο mapping δεν αφηνει σημειο !γρηγορη, δυνατη θα σου λυσει τα χερια.... απο τις αλλες δεν ξερω αλλα θα την ξαναγοραζα ειδικα αν ειχα σκυλο. Με σκυλο λογικα θα αδειαζεις τον καδο καθε φορα που θα σκουπιζεις.θα μαζευει τουλαχιστον 1.5 χουφτα τριχες. 

ps. πραγματικα αγορα που αξιζει και δεν εχω μαγαζι που να τις πουλαω!

Καλησπέρα! Την συγκεκριμένη την έχετε;τι λέει σε περίπτωση χειμώνας;χαλί κτλ;

Δημοσ.

Ναι ειναι πολυ καλη. Δεν εχω κατοικιδιο για να ξερω πως ρουφαει τις τριχες τους απο τα χαλια αλλα με τις ανθωπινες μια χαρα τα καταφερνει. Στην κουζινα που εχω μοκετα κανει καλη δουλεια και της ξεφευγουν ψιλοπραγματα που πρεπει να ψαξεις για να βρεις(δηλαδη 95%+ ). σιγουρα με δευτερη φορα δεν εχει αφησει τιποτα. Στα γυμνα πατωματα πλησιαζει την τελειοτητα. Τα τραβαει παντα ολα δηλαδη πρεπει να εχεις αδειασει αμμο στο πατωμα για να δεις οτι εχει αφησει κατι στους αρμους και παλι επιφυλασομαι αν θα αφησει και πολλα.

μπορει η ηλεκρικη να ειναι πιο δυνατη και σε ενα περασμα να μην σου αφησει ουτε ενα υπολοιμα στισ γωνιες αλλα δεν θα την βαλεισ καθε μερα. Με το ρομποτ μπορεις να καθαριζεις καθε μερα και  το πατωμα παντα να γυαλιζει. 

με λιγα λογια θα χρησιμοποιεις την ηλεκτικη τουλαχιστον 5 φορες λιγοτερο 

Δημοσ.

Έχω την Xiaomi εδώ και ένα χρόνο. Δεν έχω βάλει σκούπα εδώ και ένα χρόνο.

Το μυστικό στα robot είναι η επανάληψη, σκουπίζει κάθε μέρα (ή και πιο συχνά αν θες), ενώ εσύ λείπεις. Ακόμα και να της ξεφύγει κάτι θα το μαζέψει την επόμενη μέρα. Το σπίτι είναι μόνιμα καθαρό. Σφουγγαρίζεις και μια στο τόσο (π.χ. κάθε σκ) και ξενοιάζεις. Αν δεν είσαι υποχόνδριος ή εμμονικός με τη λεπτομέρεια θα βρεις την υγειά σου. Δεν έχουμε κατοικίδιο, φίλοι που έχουν όμως έχουν βρει την ησυχία τους. Εμείς την αδειάζουμε μια φορά την εβδομάδα χωρίς χαλιά και κάθε 3 μέρες όταν στρώνουμε.

Δημοσ.

Εσεις που την εχετε,μπαινει σε ολα τα δωματια του σπιτιου;

Αφηνετε ανοιχτα την πορτα και κανει δουλεια της;

Εχετε κανει καποια διαδικασια πρωτα για να καταγραψει τον χωρο;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιταξε τα περσικα τα σηκωνω πριν την αφησω να σκουπισει.... 😅

Επεξ/σία από apokatso
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, apokatso είπε

κοιταξε τα περσικα τα σηκωνω πριν την αφησω να σκουπισει.... 😅

Φίλε μου δεν κάνω πλάκα. Ο πεθερός μου έφτιαχνε χάλια και όλα τα δικά μας είναι χειροποίητα γι'αυτό ρωτάω 

Δημοσ.

εξαρταται τοτε απο το υλικο φανταζομαι κ το ποσο γερο ειναι καθωσ εχει  βουρτσα απο κατω που τα χτενιζει... τωρα τι να σου πω αν δεν θεσ να παει απλα διπλωνεισ την ακρη τοθ χαλιου για να μην μπορει να ανεβει πανω η παιρνεις ειδικο εμποδιο μαγνητικο για να μην πλησιαζει... (εκτος αν παρεις την πιο καινουρια που της λες εσυ απο το κινητο σε ποια σημεια ακριβως να σκουπισει...)

Δημοσ.

Δεν εχω χαλια,με νοιαζει μονο για το δαπεδο.

Δεν ειμαστε για να δινουμε 150ρια σε σκουπες τωρα,αλλα αν αξιζει οσο ο @apokatso τοτε το σκεφτομαι,καθως ειναι μεγαλο προβλημα αυτο με τις τριχες.

Μονο αρνητικο το πως θα την υποδεχθουν τα σκυλακια μου!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...