Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν εχεις χαλια τοτε οι τριχες και η σκονη απο κατω θα εξαφανιστουν σε ποσοστο 99.9%. 

δεν ξερω για τα σκυλια παντως οι περισοτερες γατες που εχω δει σε βιντεο κανουν αυτο... 

δεν νομιζω να εχεις θεμα... :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, apokatso είπε

δεν ξερω για τα σκυλια παντως οι περισοτερες γατες που εχω δει σε βιντεο κανουν αυτο... 

Εχω δει και σκυλια να το κανουν,αλλα εμενα δεν ειναι τοσο μικροσωμα!
Εχεις να προτεινεις κατι που να μην ξεφευγει σε χρημα;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, talibanakos είπε

Καλημερα  αυπνα αλανια,αξιζει η αγορα μιας τετοιας σκουπας;

Εχω 2 σκυλακια που μαδανε και μενω σε αρκετα μεγαλο σπιτι.

Πρεπει να σκουπιζω σχεδον καθε μερα για να μη μαζευονται τριχες,οι  οποιες μετα πανε παντου με τον αερα.

Τιμες εχω δει διαφορες,ξεκινανε απο 30 ευρω και ανεβαινουν σε ... τετραψηφια!

https://www.skroutz.gr/c/2401/Skoypa-Rompot.html?o=σκουπες+ρομποτ&order_by=pricevat&order_dir=asc

Το θεμα ειναι ποσο συχνα θελουν αδειασμα αυτες οι σκουπες;

Ειδικα στο θεμα της σκυλοτριχας,μαντευω οτι στο 20λεπτο θα εχει τιγκαρει και θα θελει αδειασμα..

Δε συζηταμε για αυτες που αδειαζουν μονες τους,καθως το κοστος ειναι απαγορευτικο.

Μιλησες για σκυλακια στην αρχη και δεν ειχα κατα νου κανα great dane... :P

Aπο την συγγεκριμενη xiaοmi εχω εμπειρια και απο καμια αλλη αλλα γενικα θεωρειται κορυφαια στη κατηγορια ακομα και απο roomba που εχει διπλασια και τριπλασια τιμη...

αν χαλουσε παλι xiaomi θα επαιρνα γιατι ειναι vfm. και εχει φοβερο αλγορθμο χαρτογραφησης σε αντιθεση με τις φτηνες της κατηγοριας που απλα περνανε στην τυχη και οτι σκουπισουν. Αυτη σκαναρει μονη της με τα λειζερ και αλλους αισθητηρες και περναει απο παντου 100%.  Με τα επιπλα  ειναι πολυ προσεκτικη δεν χτυπαει ποτε.τις περισοτερες φορες περναει ακριβως διπλα του χωρις να τα ακουμπαει καν. δεν εχει γρατσουνισει τιποτα 1.5 χρονο τωρα...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, apokatso είπε

Aπο την συγγεκριμενη xiaοmi εχω εμπειρια και απο καμια αλλη αλλα γενικα θεωρειται κορυφαια στη κατηγορια ακομα και απο roomba που εχει διπλασια και τριπλασια τιμη...

Δε λες τιμη και ανησυχω!

Οχι μωρε,ενα βιζλα εχω και ενα artois.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, apokatso είπε

https://www.skroutz.gr/s/11655473/Xiaomi-Mi-Robot.html

https://www.skroutz.gr/s/14119490/Xiaomi-Mi-Robot-2.html

την δευτερη (η καινουρια) δεν την εχω  δοκιμασει αλλα δεν εχει φοβερες διαφορες. ετσι κ αλλιως η πρωτη κανει τελεια την δουλεια της...

Φανταζομαι οτι αξιζει τα λεφτα της,αλλα δεν εχω σκοπο να διαθεσω τοσα για σκουπα.

Θα κοιταξω για πιο οικονομικη. Θα μου αρεσε ομως να ειμαι ξενοιαστος απο το θεμα της τριχας..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω δει αλλες εταιριες απο gearbest που παιρνουν καλα reviews αλλα δεν εχω πειρα να σου πω...

Μόλις τώρα, talibanakos είπε

Αυτη ειναι του will smith ε? :P

χαχα παιζει....

Επεξ/σία από apokatso
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, apokatso είπε

εχω δει αλλες εταιριες απο gearbest που παιρνουν καλα reviews αλλα δεν εχω πειρα να σου πω...

χαχα παιζει....

Πρεπει να βρουμε κατι καλο!

Δε θελω να δωσω 30 ευρω για να μην σκουπιζει ουτε τριχα,αλλα πανω απο 100 δε θελω να δωσω.

Δημοσ.

Αγορασα dirt devil απο τα Lidl νομιζω πλεονασμος να αγορασω και ρομποτικη σκουπα. Αληθεια απο περιεργεια, τα δωματια τα αλλαζει μονο του ή το πατε εσεις; Κατω απο το τραπεζι της κουζινας παει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Επειδη ψηθηκα ηδη, υπαρχει καποιος λογος να μην δωσω +90 ευρω για να παρω την 2? Δεδομενου οτι εχω τα 390 φυσικα.

ναι να περιμενεις να τα δωσεις μολις βγαλει το μοντελο 3... το μοντελο 1 απο το 2 εχουν διαφορα ενος χρονου σχεδον.κ οπου να ναι η 2 κλεινει χρονο... επομενως η λογικη λεει οτι ερχεται... 😏

27 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Αγορασα dirt devil απο τα Lidl νομιζω πλεονασμος να αγορασω και ρομποτικη σκουπα. Αληθεια απο περιεργεια, τα δωματια τα αλλαζει μονο του ή το πατε εσεις; Κατω απο το τραπεζι της κουζινας παει;

ολα μονο του τα κανει και βρισκει κ τον δρομο πισω κανονικα (εχει πληρη επιγνωση του χωρου γυρω της... σου τον στελνει και στο κινητο σου τον χαρττη που εχει φτιαξει για να εχεισ live feedback για το που ειναι και τι σκουπιζει.. και κατω απο κρεβατι η καναπε παει δεν κολωνει ....

Επεξ/σία από apokatso
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Επειδη ψηθηκα ηδη, υπαρχει καποιος λογος να μην δωσω +90 ευρω για να παρω την 2? Δεδομενου οτι εχω τα 390 φυσικα.

Σκεψου εσυ και οι υπολοιποι ποσα χρηματα δινεται σε αυτη την παπαρια. Ειναι εξωφρενικο το ποσο. Παρε κατι με 180€ το πολυ. Πως την εχει δει η ετσι η κωλοxiaomi. Παρτε κατι αλλο τοσες μαρκες υπαρχουν

Επεξ/σία από Zerg13
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Σκεψου εσυ και οι υπολοιποι ποσα χρηματα δινεται σε αυτη την παπαρια. Ειναι εξωφρενικο το ποσο. Παρε κατι με 180€ το πολυ. Πως την εχει η ετσι η κωλοxiaomi. Παρε κατι αλλο

δεν ξερω αν εχεις δει τον ανταγωνισμο και τι δινει η συγκεκριμενη. η αντιστοιχη ροομβα κοστιζει 1χιλιαρικο. τωρα αν μ λες για παιχνιδακια που δεν σκουπιζουν οκ... ειναι ακριβη για παιχνιδι. μια μιλε ειχα δει με 600 ε και ηταν μαπα παντως καμια σχεση .

Επεξ/σία από apokatso

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...